ΕΠΙΤΡΟΠΗ   ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ «ΠΑΥΛΟΣ

 ΜΕΛΑΣ», ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ.net», ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «ΜΑΚΕΔΝΟΣ», ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ,

ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ,

ΤΗΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΑΦΡΙΚΗΣ

 

 

 

Στη γλώσσα του Μεγάλου Αλεξάνδρου

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ ΤΟΥ ΟΗΕ

ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΙΚΟ κ. ΜΑΘΙΟΥ ΝΙΜΙΤΣ

 

ΘΕΜΑ: ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΥ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ

 

Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2007

Επέτειος ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

 

         Αξιότιμε κύριε Διαμεσολαβητά,

 

η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ Ελληνική ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ, που εκφράζει τα αισθήματα 3.500.000 ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ του κόσμου, απογόνων του Έλληνα Εκπολιτιστή των Εθνών Μεγάλου Αλεξάνδρου, του πιστού μαθητή του Κορυφαίου Αριστοτέλη, του υιού του Έλληνα Ολυμπιονίκη Φιλίππου Β΄, του Αρχιστρατήγου όλων των Ελλήνων, εκείνου που εγκαθίδρυσε Δημοκρατικό Πολίτευμα σε όλες τις απελευθερωμένες ελληνικές πόλεις της Μικράς Ασίας, του Μεγάλου Ευεργέτη του Διεθνούς Εμπορίου, του Εφευρέτη των Εφημερίδων, του Οραματιστή της Μεγάλης Αλεξάνδρειας της Αιγύπτου, του Θεμελιωτή της Επιστήμης της Χαρτογραφίας, του Εξερευνητή των Ινδικών Θαλασσών, του Μεγάλου Αναμορφωτή της Ανατολής, του Μεγάλου και Ανίκητου Στρατηλάτη, εκείνου για το θάνατο του οποίου αυτοκτόνησε από τη λύπης της η ίδια η μητέρα του Βασιλέα των Περσών Δαρείου, η Σιζύγαμβη(!!!), εκείνου για τον οποίο ο Πλούταρχος φώναξε με θλίψη πως «ανήλια έμειναν τα μέρη, όσα δε γνώρισαν τον Αλέξανδρο», εκείνου για τον οποίο έγραψε ο Μοντεσκιέ ότι «μόλις έλειψε ο Αλέξανδρος ορφάνεψαν τα Έθνη»,

 

σας γνωρίζουμε με τον πλέον επίσημο και κατηγορηματικό τρόπο

 

ότι

 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΤΗΝ «ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ» ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

 

επειδή

 

  1. Τα Σκόπια έχουν καταπατήσει ωμά, προκλητικά, επανειλημμένα, αδίστακτα και ασταμάτητα τους όρους της Συμφωνίας! Με τελευταίο κρούσμα την απόλυτη πρόκληση μέσα στον ίδιο τον ΟΗΕ!!!
  2. Η Συμφωνία είχε υπογραφεί με ορίζοντα επταετίας, η οποία έχει παρέλθει εδώ και πέντε επιπλέον έτη από την συμβατική λήξη της, χωρίς την παραμικρή μεταβολή της στάσης των Σκοπίων!
  3. Η Συμφωνία χρησιμοποιήθηκε δολίως από τα Σκόπια σαν άλλοθι, προκειμένου να «κερδίζουν» μέσα από τη διαρκή αναβλητικότητα και την τεχνητά χρονική καθυστέρηση, διμερείς αναγνωρίσεις! Κατά παραβίαση του ίδιου του περιεχομένου της Διαμεσολάβησης!
  4. Η Συμφωνία υπεγράφη μετά το δυναμικό Ελληνικό Εμπάργκο εναντίον της Σκοπιανικής Προκλητικότητας, με το πνεύμα της αλλαγής (εγκατάλειψης) από τα Σκόπια της Ελληνικής, Ιστορικής Ονομασίας ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
  5. ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, εμείς οι 3.500.000 Έλληνες, ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΑΣ!
  6. Η ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ Ή ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!!!

 

επομένως

 

Η ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΚΗΡΥΣΣΕΤΑΙ

ΟΜΟΦΩΝΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΛΗΞΑΣΑ

ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ

ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ

 

 

ΕΜΕΙΣ ΟΙ 3.500.000 ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ

ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

 

 

      Κύριε Νίμιτς,

όπως θα έχετε ήδη αντιληφθεί μετά τόσα έτη, οι πραγματικοί συνομιλητές της «άλλης πλευράς» δεν μπορούσε να ήταν οι εκάστοτε «επίσημοι»-προσωρινά κυβερνητικοί παράγοντες της Ελλάδος, αλλά εμείς οι αιώνιοι, αληθινοί και γνήσιοι Μακεδόνες του Παγκόσμιου Ελληνισμού!

   Και η δικής μας αναγκαία έγκριση, δεν δόθηκε και ούτε θα δοθεί ποτέ!

   Κανένας άλλωστε αληθινός κληρονόμος, δεν έχει το ηθικό και νομικό δικαίωμα να νομιμοποιήσει τις θρασύτατους και αλαζόνες Πειρατές ή Κουρσάρους της πανάρχαιας, βυζαντινής και σύγχρονης κληρονομιάς και περιουσίας του!

 

ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΕ ΚΑΛΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ, ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ

SKOPIADONIJIA

SKOPIADONIA

ΣΚΟΠΙΑΔΟΝΙΑ

  Και υπογραμμίζουμε το «καλής θέλησης» διότι ακόμη και το όνομα Σκόπια είναι αρχαίο ελληνικό και σημαίνει Σκοπιά, Φρουρά!

 

   Τέλος, θα ήταν περιττό να επιχειρηματολογήσουμε για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας και της ονομασίας της, αφού 5.000 ελληνογράμματες αρχαίες επιγραφές της Μακεδονίας, 11.000 Ελληνικά Ονόματα αρχαίων Μακεδόνων, χιλιάδες αρχαία ελληνογράμματα νομίσματα των Μακεδόνων Βασιλέων, οι ελληνικές επιστολές του Αποστόλου Παύλου προς Θεσσαλονικείς και Φιλιππισίους στη Μακεδονία, οι χιλιάδες επιστημονικές διεθνείς έρευνες και μελέτες και αυτή η ίδια η σημερινή ελληνική γλώσσα μας, καθώς και τα περίφημα ελληνογράμματα ψηφιδωτά της Πέλλας και οι θησαυροί των αρχαίων Αιγών-Βεργίνας, μαρτυρούν και θα μαρτυρούν μέσα στους αιώνες πως Έλληνες και μόνον Έλληνες ήταν οι Μακεδόνες! Και να είστε βέβαιος ότι θα παραμείνουν.

 

   Κύριε Μεσολαβητά,

οφείλουμε να σας ευχαριστούμε για τις όποιες υπηρεσίες προσφέρατε στο θέμα, προσπαθώντας να «κόψετε στα δύο το πρόβλημα». Αλλά θα ήταν ποτέ δυνατό η Αλήθεια να μοιραστεί το όνομά της με το Ψέμα;

 

   Καταληκτικά, θεωρώντας πια λήξασα τη διαμεσολάβησή σας, οφείλουμε να σημειώσουμε για την ιστορία, πως:

 

  1. Δεν επεμβήκατε, ως οφείλατε δημόσια, κατά την ανακοίνωση της Αναγνωρίσεως των Σκοπίων με το Ελληνικό Όνομα «Μακεδονία» από τις ΗΠΑ το 2004, ενώ η ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ υπεγράφη με την εγγύηση και τη μεσολάβηση των ΗΠΑ και επομένως η Αμερικανική Αναγνώριση κατέρριπτε από μόνη της την ισορροπία, την ισχύ και το κύρος της Συμφωνίας, ενώ συνιστούσε ευθεία παραβίαση του περιεχομένου της Διαμεσολάβησης του ΟΗΕ!

 

  1. Επίσης, πρόσφατα, και τον Μάιο και τον Σεπτέμβριο, δεν αντιδράσατε δημόσια, στην οξεία και προκλητική παραβίαση όλων των κανονισμών και της δικής σας εντολής του ΟΗΕ, από τον Πρόεδρο της φετινής Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού, ο οποίος αποκάλεσε – περιφρονητικά προς εσάς, εμάς και την παρελθούσα πια Ενδιάμεση Συμφωνία - «Μακεδονία» τα Σκόπια μέσα στον ίδιο τον ΟΗΕ, ο οποίος υποτίθεται μεσολαβεί δίκαια και δεν καλύπτει σε βαθμό άκρας μεροληψίας όλες τις Σκοπιανικές ενέργειες, που καταρρακώνουν πρώτα απ΄ όλα το κύρος του!

 

  1. Ακόμη, ο ίδιος ο ΟΗΕ, σε πολλές περιπτώσεις και ιστοσελίδες του, αποκαλεί προκλητικά και παράνομα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» τα Σκόπια και «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ» τη γλώσσα των Σκοπίων, κάνοντας τη διαμεσολάβηση να μοιάζει στα μάτια των απλών ανθρώπων σαν «σημαδεμένη» τράπουλα…

 

 

    Αξιότιμε κύριε Νίμιτς,

από εδώ και στο εξής καμία πρόταση και μεσολάβηση δεν θα γίνει δεκτή, επειδή ακριβώς δεν ισχύει πια η διαδικασία, με την ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ!

 

   ΟΙ 3.500.000 ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ως Έλληνες, θα αγωνιστούν σθεναρά και ανυποχώρητα για τα ιστορικά τους δίκαια!

   Στην πορεία των Εθνών και των λαών, υπάρχουν όρια ανοχής, τιμής και αξιοπρέπειας! Όρια που ήδη τα Σκόπια έχουν ξεπεράσει κατά πολύ.

   Το ΒΕΤΟ της Ιστορικής και Πολιτικής Αλήθειας, στην αλαζονική και φασίζουσα πορεία των Σκοπίων προς το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε., είναι πλέον δεδομένο!

 

   Η VARDARSKA, όπως ήταν το προ-τιτοϊκό όνομά της, δεν μπορεί να μεταμφιέζεται άλλο πια σαν «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»!

  

 

 

 


Μετά τιμής

 

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

3.500.000 ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

 

Θεσσαλονίκη, Μακεδονία                                              13 Οκτωβρίου 2007 μ.Χ.

 

 

  

 

 

www.noiazomai.net

 

noiazomai@msn.com