www.NOIAZOMAI.net

παλαιότερα νέα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΚΛΟΓΕΣ 2009

 

ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΙ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΑΝ ΓΑΛΛΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ!

  Εφιαλτικές ώρες έζησε τηλεοπτικό συνεργείο του France 3 στη Θράκη, όταν επιχείρησε ρεπορτάζ για τους Έλληνες Πομάκους και περικυκλώθηκε απειλητικά από εκατοντάδες αυτο-αποκαλούμενους «Τούρκους» που απαιτούσαν τρομοκρατικά επί 6 ώρες να ελέγξουν το βιντεοσκοπημένο υλικό!    1  2

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!

  Θέση μάχης παίρνει για άλλη μια φορά ο Παγκόσμιος Ελληνισμός, καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη προσβλητικές, απευθείας διαβουλεύσεις της Κυβέρνησης με τους Πλαστογράφους, για το Όνομα «Μακεδονία»! Έτσι συγκεντρώνονται πλέον χιλιάδες υπογραφές διαμαρτυρίας!

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΓΚΟΥΜΑ!

  «Η μεγαλύτερη τιμωρία και εκδίκηση για τους δολοφόνους  και συνάμα δικαίωση για το παιδί μου, θα είναι το να βλέπουν τη Χειμάρρα να κρατάει τον ελληνικό χαρακτήρα της, όπως κάνει εδώ και 2.500 χρόνια» δηλώνει κατά την επίσκεψη της ΣΦΕΒΑ ο πατέρας του Αριστοτέλη

Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ «ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ» ΤΟΥ …ΓΙΩΡΓΟΥ!

   Την περιβόητη «Κάρτα Πολίτη» (Κάρτα-Καταδότη) που εξήγγειλε πομπωδώς ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, καταργεί τώρα η Βρετανία, με ειδικό Νομοσχέδιο που κατατέθηκε ήδη από τον Μάιο και πέρασε πλέον στις 15 Σεπτεμβρίου από την Βουλή των Κοινοτήτων!

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΡΕΓΑΤΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΣΕΙ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ!

   Σοκ προκαλεί η ανελέητη ωμότητα των Τούρκων, που παραμονή της Επετείου Εθνικής Εξόρμησης του 1912, στην περιοχή της Ψερίμου, προσπάθησαν με Φρεγάτα να εμβολίσουν και να κόψουν στα δύο ελληνικό Περιπολικό του Λιμενικού, που σώθηκε από θαύμα!

 

ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!

   Την ώρα που είναι ανάσταστη ολόκληρη η ελληνική κοινωνία, που έχουν αυθαίρετα κοπεί μισθοί-επιδόματα και συντάξεις, που υπογράφηκε αντισυνταγματικά και παράνομα το ταπεινωτικό Μνημόνιο και η αποικιοκρατική Δανειακή Σύμβαση, την ώρα που οικογένειες καταρρέουν και η ανεργία και η απελπισία θερίζουν, αναβλήθηκε στο ΣτΕ η συζήτηση της  8ης Οκτωβρίου, της προσφυγής δεκάδων Φορέων και Δικηγορικών Συλλόγων κατά του Μνημονίου, επειδή λέει το Δημόσιο …δεν έστειλε τις απόψεις του! Δηλαδή επειδή το Δημόσιο – δηλαδή η Κυβέρνηση-μαριονέτα - γράφει σκανδαλωδώς στα παλιά της παπούτσια, Σύνταγμα, λαό και Ελλάδα! Που της προσφέραν πακτωλούς δις η Κίνα και οι αγορές εγκαίρως και δεν τα πήρε! Που ούτε καν τόλμησε να ζητήσει βεβαιωμένα χρέη άνω των 70 δις ευρώ που μας οφείλει η Γερμανία από τους δύο Παγκοσμίους Πολέμους, αφήνοντας την Ελλάδα να καταρρεύσει και να πιαστεί στο νεοκατοχικό δόκανο Μέρκελ, ΕΚΤ και ΔΝΤ!

   Έχουν καταπατήσει τα πάντα και το ξέρουν! Το Μνημόνιο είναι άκυρο επειδή χρειαζόταν βάση Συντάγματος 180 ψήφους και όχι 172 και επομένως η Δανειακή Σύμβαση και οι όροι της είναι άκυρη και δεν δεσμεύει την Ελληνική Δημοκρατία! Η παραβίαση ενσυνείδητα του Συντάγματος και της θεμελιώδους λαΐκής Κυριαρχίας, λέγεται συνήθως «Χούντα»!

   Όμως όλος ο Ελληνισμός και οι έντιμοι πολίτες, απογοητευμένοι απόλυτα από τη Νομοθετική και Εκτελεστική «Εξουσία-σαπίλα», αναμένουν τώρα από τη Δικαστική, από την Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, από Τερτσέτηδες και Πολυζωίδηδες, να πουν την αλήθεια για την τρομακτική παρανομία και αντισυνταγματικότητα του Μνημονίου! Ας γίνουν αυτοί οι νέοι ήρωες της Ελλάδος, του «νέου συγκλονισμού», του νέου «1909» που πρωτόπε ο Τσεβάς στο Μανιφέστο του…

   Όλη η Ελλάδα, όλη η Ιστορία, όλοι οι σακατεμένοι, οι ματωμένοι, οι φοροκατατρεγμένοι οικογενειάρχες, οι καταληστεμένοι πολίτες, οι άνεργοι, οι αυθαίρετα περικομένοι μισθοί, τα Χριστούγεννα και το Πάσχα των παιδιών, των Συνταξιούχων και των οικογενειών, το ποθητό Καλοκαίρι των Ελλήνων, όλη η δακρυσμένη και αδικημένη Ρωμιοσύνη, περιμένει, να ακουστεί η μεγάλη Ετυμηγορία! Η «Δίκη» του Μνημονίου και η καταδίκη εκείνων που παρανόμως-αντισυνταγματικώς το έφεραν και το ψήφισαν εν γνώσει τους στη Βουλή, χωρίς τη ρητή πλειοψηφία των 180 Βουλευτών! Αλλά και κάποιος Πρόεδρος Δημοκρατίας, δυχτυχώς δεν το ανέπεμψε, ως όφειλε και ως του έπρεπε!

   Ας βρει το θάρρος, η Δικαιοσύνη, να κάνει τώρα ένα βήμα μπροστά! Το απαιτούν οι καιροί, η Αλήθεια, το Δίκαιο και οι νέες γενιές, που δεν θέλουν να μεγαλώσουν ως γενεές σκλάβων μέσα στην ίδια τους την Πατρίδα! Είλωτες της Τρόικας! Δούλοι των ξένων!

   Υπάρχει Συνταγματική Εκτροπή! Ας διαλέξουν ποιοί θα είναι συννένοχοι και ποιοι θα είναι με τη Δημοκρατία και την Ιστορία! Γιατί αυτές θα νικήσουν στο τέλος!

 

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ: ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΣ Ο ΡΩΣΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ!

   Είναι Άγιος ο 19χρονος Ρώσος Στρατιώτης ΕυγένιοςΡοντιόνωφ, που αποκεφαλίστηκε στις 23 Μαΐου 1996 από τους Μουσουλμάνους Τσετσένους, επειδή αρνιόταν να βγάλει το σταυρό που είχε στο λαιμό του, διαβεβαίωσε ο Γέροντας Εφραίμ της Ι. Σκήτης Αγίου Ανδρέα Καρυών Αγίου Όρους, σε ομιλία του στην κατάμεστη αίθουσα του Σύλλογου «οι Παναγιόφιλοι» στις Συκιές!

«ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ» ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!

   Τα Ντοκουμέντα του «πραξικόπηματος» κατά της Ιστορίας και του ενιαίου Ελληνικού Έθνους, στο οποίο προέβη ο Πρόεδρος της Κύπρου Δ. Χριστόφιας, κατά την ομιλία του στο περίφημο Αμερικανικό Ίδρυμα Brookings, μιλώντας για εισβολή και της Ελλάδας στην Κύπρο!

 

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ 276 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ!  

  Κραυγή αγωνίας για τη Θράκη και τους κινδύνους που προκαλούν η αδιαφορία και οι εκάστοτε υπονομευτικοί χειρισμοί, απευθύνουν προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό, 276 επιφανείς Έλληνες Πανεπιστημιακοί από ολόκληρο τον κόσμο!

 

ΔΕΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ Η  ΦΗΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟΥ!

  Δεν επαληθευεται από καμμία αξιόπιστη πηγή του Αγίου Όρους η φήμη της εμφάνισης του Γέροντα Παΐσιου σε τρεις Μοναχούς, όπως μεταδόθηκε σε ρεπορτάζ Τηλεοπτικού Σταθμού, που αναμεταδώσαμε –καλή τη πίστει- και εμείς.

   Σε επικοινωνία του ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ με έναν από τους πλέον έγκυρους και φωτισμένους Γέροντες του Άθωνα, μας ειπώθηκε χαρακτηριστικά: «και εμείς ψάχνουμε να βρούμε αυτούς (τους Μοναχούς) που έκαναν τέτοιες ανεύθυνες διαδόσεις και δεν τους βρίσκουμε πουθενά…»! Διότι θα έπρεπε λογικά να είναι συγκεκριμένα πρόσωπα, σε συγκεκριμένη Μονή ή Σκήτη, ενώ από την άλλη δεν ενημερώθηκε σχετικά κανένα Μοναστήρι για εμφάνιση Παϊσίου και ανάγκη προμηθειών σε αλεύρι ή λάδι, όπως εμφανιζόταν ότι είχε ζητήσει ο άγιος Γέροντας!

   Παράλληλα υπάρχει και κατηγορηματική αρνητική ανακοίνωση της νέας αδελφότητας της Εσφιγμένου, που έχει την Επιστασία. ΕΔΩ

   Άρα και ενώ περιμένουμε να συμβούν όλα εκείνα που είπαν ο Γέροντας Παϊσιος, ο Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπεδινός και ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός παλαιότερα (όπως εισβολή της Τουρκίας «ως τα Εξαμίλια-χωρικά ύδατα», που θα σταθεί και η αρχή του τέλους τους, η πρόσκαιρη πείνα, ο σύντομος αλλά φονικότατος Παγκόσμιος Πόλεμος όπου δεν θα λάβουμε μέρος, η ανάκτηση της Πόλης), εν τούτοις δεν επαληθεύεται η φήμη της συγκεκριμένης εμφάνισης του Παϊσίου και της σχετικής χρονικής ρήσης περί «πολέμου σε 3 μήνες»!

   Όμως ο Ελληνισμός πρέπει να βρίσκεται σε διαρκή εθνική επαγρύπνηση και πνευματική εγρήγορση, με απόλυτη Πίστη και εμπιστοσύνη στο Θεό και τη θαυμαστή Πρόνοιά Του, διότι θα γίνουν κάποτε όλα αυτά, αλλά η Παναγιά θα μας σκεπάσει σαν Μάνα!

   Δείτε τα σχετικά βίντεο – αφιερώματα του ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ στις προφητείες του Γέροντα Παΐσιου και του Γέροντα Ιωσήφ του Βατοπεδινού για τις μέρες που έρχονται, άγνωστο πότε ακριβώς!

 

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ & ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΕ ΚΥΠΡΟ!

    Τεράστια υποθαλλάσια κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου κρύβονται στη νοτια ΑΟΖ της Κύπρου, όπως προκύπτει από ευρήματα Αμερικανικών Εταιρειών, που αναβαθμίζουν τη Μεγαλόνησο σε Ενεργειακό Κολοσσό της Ευρώπης, προκαλώντας το φθόνο της Τουρκίας! 1  2 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΑΡΧΙΚΗ   18 17 16 15  14 13  12  11  10  9  8  7 6  5  4  3  2  1

 

ΣΤΕΙΛΤΕ ΚΕΝΟ E-MAIL ΕΔΩ

ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!

 

-----------------------------------------------------------

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ: ΣΤΙΣ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ. ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΒΑΝ!

----------------------------------------------------------

ΣΤΙΣ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΚΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ… ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ

----------------------------------------------------------

ΤΟ 2003, ΟΙ ΣΗΜΙΤΗΣ - ΓΚΑΡΓΚΑΝΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ 20 ΤΟΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΥΣΟΥ, ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ 207 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ. ΟΙ 20 ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΟΝΟΙ, ΣΗΜΕΡΑ ΑΞΙΖΟΥΝ 465 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ! ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ…

----------------------------------------------------------

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΡΑΓΕ  ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ;

----------------------------------------------------------

ΙΔΟΥ Η ΚΟΜΠΙΝΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΙΧΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΡΕ! ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΙΧΑΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ DAILY TELEGRAF!

----------------------------------------------------------

20.000 ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ! ΣΤΟΧΕΙΑ-ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΩΝ ΑΣΤΕΓΩΝ!

----------------------------------------------------------

ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΕΦΤΑΣΕ Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΟΜΒΕΣ, ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΜΜΕ!

----------------------------------------------------------

ΜΠΑΡΑΖ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

----------------------------------------------------------

ΤΟΝ ΣΑΡΚΟΖΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ! Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ, ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ!

----------------------------------------------------------

ΠΑΓΚΑΛΟΣ: ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΕ ΝΕΤ ΚΑΙ ΒΗΜΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΩΡΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ! ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ, ΔΕΝ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΙ! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙΣ! ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ «ΛΕΓΟΝΤΑΙ»!

   ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΗ REAL NEWS ΤΟΝΙΖΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΣΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!

----------------------------------------------------------

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ 2.500 ΕΤΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΕΘΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ! ΜΟΝΟ ΤΡΕΞΙΜΟ, ΧΩΡΙΣ ΜΗΝΥΜΑ! ΧΩΡΙΣ «ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ»! ΧΩΡΙΣ ΕΙΔΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ! Η ΧΑΡΑ ΚΑΙ Η ΑΡΕΤΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΧΑΘΗΚΕ…

----------------------------------------------------------

ΥΒΡΙΣ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ «ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ»!

----------------------------------------------------------

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΠΑΨΑΝ ΝΑ  ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ, ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΠΟΛΥ «ΑΔΥΝΑΜΟΙ» ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΕΠΙΔΟΞΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ! ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΥΤΗ Η ΕΙΔΗΣΗ... ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ… ΠΑΡΑ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ, ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜΑΣ.

----------------------------------------------------------

«ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ» ΕΚΛΕΨΕ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ, ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΣΧΕΔΙΑ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ!

----------------------------------------------------------

ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ;

----------------------------------------------------------

ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ! ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ «ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΕΣ» ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΕΝΩ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΕΝΩ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ Αρ. 13,1 «Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗ»! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ

----------------------------------------------------------

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΟΝΙΤΣΗΣ κ.κ. ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΚΛΗΤΙΑΝΗ ΑΠΟΤΑΞΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ «ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ»!

----------------------------------------------------------

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ «ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ» ΜΕ ΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ Ή ΒΕΤΟ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ ΤΟΥ Δ΄ ΡΑΪΧ!!

----------------------------------------------------------

Η ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΦΛΩΡΑΚΗ ΣΕ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟ ΤΗΣ ΣΙΜΩΝΟΠΕΤΡΑΣ! ΒΙΝΤΕΟ!

----------------------------------------------------------

Η ΕΜΦΑΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΟ ’40 ΣΤΟΝ ΑΝΘΥΠΑΣΠΙΣΤΗ ΝΙΚΟΛΑΟ ΓΚΑΤΖΑΡΟ ΚΑΙ Η ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ!

----------------------------------------------------------

ΒΙΝΤΕΟ: ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!

----------------------------------------------------------

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ «ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ», ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΣ ΣΤΙΣ 28 ΟΚΡΩΒΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ), ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΟΓΚΑ ΓΙΑ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ!

   ΠΡΟΣΟΧΗ! Η ΓΙΟΓΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΣΩΜΑΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ «ΥΓΕΙΑΣ» ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΛΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΝΔΟΥΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΜΕΤΕΣΝΑΡΚΩΣΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ «ΔΙΑΛΟΓΙΣΤΕΙ», ΝΑ ΑΥΤΟΫΠΝΩΤΙΣΤΕΙ, ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟ ΕΙΔΩΛΑΤΡΙΚΟ «ΟΜ» Ή ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ «ΜΑΝΤΡΑ», ΧΑΛΑΡΩΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ, ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΟΝΤΑΣ Ή ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ, ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΘΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ (ΓΚΟΥΡΟΥ-«ΓΥΜΝΑΣΤΗ»), ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ Ή ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ! ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ!  Το περιοδικόΟι κίνδυνοι 1 -  Οι κίνδυνοι 2Τι είναι η Γιόγκα, του Αρχιεπισκόπου Τυράνων και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστασίου!

----------------------------------------------------------

ΜΕΓΑΛΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΙΑΣΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΞΗΡΟΚΡΗΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ!

----------------------------------------------------------

ΜΑΡΤΗΣ: ΣΦΑΛΜΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»!

----------------------------------------------------------

Η ΔΡΑΓΩΝΑ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΘΕΣΗ, ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ …ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ! ΜΗΝ ΕΦΗΣΥΧΑΖΕΤΕ.

----------------------------------------------------------

Ο ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ, ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΝΟΥΡΙΕΛ ΡΟΥΜΠΙΝΙ!

----------------------------------------------------------

ΕΦΥΓΕ Η ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΚΑΙΤΗ ΧΩΜΑΤΑ, Η ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ!

----------------------------------------------------------

ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ «ΤΟΥΡΚΟΥΣ» ΚΑΙ «ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ» ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ «ΤΟΥΡΚΑΛΑ» ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, ΠΡΩΗΝ ΕΥΝΟΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΕΡΥΣΙ!

----------------------------------------------------------

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: ΝΟΜΠΕΛ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΠΙΣΣΑΡΙΔΗ!

----------------------------------------------------------

«Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ» ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΟΝΙΤΣΗΣ Κ.Κ. ΑΝΔΡΕΑ! Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010, 7.30 μ.μ. Δημοτικό Θέατρο Πολίχνης, Θεσσαλονίκη

----------------------------------------------------------

«ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ (ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ)» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΦΕΣΗ! ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΑΓΟΡΑΣΤΕ, ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΤΕ, ΦΟΡΕΣΤΕ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ! ΤΑ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!

----------------------------------------------------------

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ON-LΙΝΕ H ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΛΑ ΚΕΝΑ, ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΠΙΖΝΕΣ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΧΡΕΩΣΤΙΚΕΣ ΦΟΡΟΚΑΡΤΕΣ, ΒΟΥΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΕ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑ!

----------------------------------------------------------

ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ Ο …ΓΙΩΡΓΟΣ!

----------------------------------------------------------

ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΩΚΟΜΕΝΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΣΕ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ! ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΗ ΧΤΙΖΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ «ΕΘΝΙΚΗ» ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΑΝΕ ΠΕΡΥΣΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ… ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ, ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ, ΤΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΕΣ ΠΑΡΕΕΣ ΘΑ ΤΗ ΣΧΟΛΙΑΖΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΗΝΟΕΝΗΜΕΡΩΝΑΝ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ!

----------------------------------------------------------

ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ …ΘΑΛΑΣΣΑ! ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ! ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!

----------------------------------------------------------

ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2009 Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ «ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ» ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΤΟΤΕ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΑΙΝΜΠΡΟΥΚ!

----------------------------------------------------------

ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΟΙ ΤΗΣ ΧΙΛΗΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΝΑΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

----------------------------------------------------------

ΔΥΟ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η SIEMENS ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

----------------------------------------------------------

ΟΡΙΑ ΑΠΟΥΣΙΩΝ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ: ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ 50 Δ. + 60 ΑΔ.. ΓΙΑ ΛΥΚΕΙΑ  64 Δ. + 50 ΑΔ..

----------------------------------------------------------

ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΚΟΥΒΕΛΗ, ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ «ΠΑΡΟΝ»!

----------------------------------------------------------

ΟΡΕΞΑΤΟΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΕΣ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΟΥ ΤΗ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ! ΘΕΤΙΚΗ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

----------------------------------------------------------

Η ΘΑΛΕΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ Β΄ και Γ’  ΛΥΚΕΙΟΥ, ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΑΡΧΑΙΑ, ΙΣΤΟΡΙΑ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ 3 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ! ΘΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΤ΄ ΟΙΚΟΝ, ΚΑΙ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΠΕΞΕΛΘΕΙΣ, ΑΦΟΥ ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ, Ο ΒΑΘΜΟΣ ΣΤΗ Β’  ΛΥΚΕΙΟΥ ΘΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΣ Γ’  ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ! ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΟΤΙ ΘΑ ΔΙΝΕΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΑΠ΄ ΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΡΟΘΑΛΑΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΔΙΝΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ… ΑΝ ΑΝΤΕΞΕΙΣ…

----------------------------------------------------------

«ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ» ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ,  ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΔΝΤ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ!

----------------------------------------------------------

ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΗΜΙΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΕΙ ΟΛΗ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1996 ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ 2001…

----------------------------------------------------------

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΗΓΕΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΝΤΙΣΑΜΑΡΙΚΟ  ΜΠΛΟΚ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ…

----------------------------------------------------------

ΕΦΥΓΕ Η ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΓΕΜΑΤΟΥΣ «ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ»!

----------------------------------------------------------

ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΛΟΥΒΡΟ Η ΕΚΘΕΣΗ «ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ»!

 

ΘΕΤΙΚΟ ΣΗΜΑ BLOOMBERG ΠΡΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ: ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΡΔΗ! ME ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΣΤΙΣ 800 ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΑ SPREADS!

----------------------------------------------------------

«ΙΡΑΝ» ΘΕΩΡΕΙ ΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΘΕΑΓΕΝΕΙΟΥ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΕΤΑΞΕ, ΣΑΝ ΑΛΛΟΣ ΕΙΚΟΝΟΜΑΧΟΣ, ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΑΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ, ΜΕΡΙΚΕΣ ΓΙΑ  …ΔΕΙΓΜΑ  ΣΤΟΥΣ ΘΑΛΑΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ! ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΤΙ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ «ΕΙΚΟΝΕΣ»; ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΓΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΟΣΜΟΥΣΑΝ ΕΠΙ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΛΑΜΠΡΟΤΕΡΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΝΩΠΙΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΙΣΤΑΝΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 98% ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ; 

----------------------------------------------------------

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΚΑΡΑΒΟΚΥΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΒΑΠΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ, ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΠΗΣ! ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΙ!

----------------------------------------------------------

11 ΧΡΥΣΑ, 12 ΑΡΓΥΡΑ και 11 ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΥΠΕΡΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ SPECIAL OLYMPICS ΤΗΣ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ! ΑΛΛΑ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ… ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ! ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ, ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΡΙΑΜΒΟΥΣ ΣΑΣ. Η «ΑΘΗΝΑ 2011» ΣΑΣ ΑΝΑΜΕΝΕΙ!

----------------------------------------------------------

«ΣΤΟΙΧΗΜΑ» ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΚΑΤΑ 90% ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ FINANCIAL TIMES!

----------------------------------------------------------

ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ  ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΗΝ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΑΛΒΑΝΙΑΣ, ΑΦΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΑΝ ΑΠΟ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΒΛΕΠΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ, ΕΔΑΦΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ!

----------------------------------------------------------

ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΥΣΣΑΡΗΣ, ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΣ Ι. Μ. ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΣΚΙΑΘΟΥ, ΟΠΟΥ ΠΡΩΤΟΦΤΙΑΧΤΗΚΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!

----------------------------------------------------------

ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΣΤΗ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ!

----------------------------------------------------------

ΚΑΙ ΟΜΩΣ! ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΖΗΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ! ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΟ-ΡΩΣΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ, ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΜΙΑ ΜΙΣΟΓΚΡΕΜΙΣΜΕΝΗ ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΘΗΡΗ, ΕΥΡΩΣΤΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΞΗΣ ΥΨΗΛΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΖΟΝΤΑΙ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ…  ΔΙΟΤΙ «ΣΚΛΗΡΟΝ ΣΟΙ ΠΡΟΣ ΚΕΝΤΡΑ ΛΑΚΤΙΖΕΙΝ»…

----------------------------------------------------------

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΥ ΕΙΔΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΟΗΕ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΟΠΩΣ Ο… ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ…  ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΝ!

----------------------------------------------------------

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ: ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡΙΑ!

----------------------------------------------------------

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΥΚΟ;

----------------------------------------------------------

 

 

-----------------------------------------------------------

παλαιότερες ενδιαφέρουσες ειδήσεις

 

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

 

ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ

Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΑΝΤΑ ΚΛΑΟΥΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

η διεθνής περιπέτεια

ενός Ορθόδοξου Αγίου

ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΤΑΤΖΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΣΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΑ Η ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΑΝΔΡΟΥ

ΑΓΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ

ΟΣΙΟΣ ΔΑΥΙΔ ΕΝ ΕΥΒΟΙΑ

ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΛΕΒΗ

ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΘΑΥΜΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝΟΥ & ΣΟΥΜΕΛΑ

ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΥ

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΑΚΩΒΟΣ

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ

ΠΑΪΣΙΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΗ-ΤΟΥΡΚΙΑ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ – Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ

 

ΑΛΩΣΗ ΠΟΛΗΣ 1453

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΝΤΟΥ

ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΑΡΑΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ-ΟΧΙ ΤΑΣΣΟΥ

ΔΙΚΗ ΤΩΝ 5 ΗΡΩΩΝ ΤΗΣ Β. ΗΠΕΙΡΟΥ 1994

ΕΟΚΑ ΚΥΠΡΟΣ 1950-‘55

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

ΙΜΙΑ-ΥΜΙΑ-ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ – ΦΙΛΙΠΠΟΣ Β΄– ΒΙΚΕΛΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΠΟΓΚΡΟΜ 1955 ΠΟΛΗ-ΣΜΥΡΝΗ

ΠΟΜΑΚΟΙ - ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΣΤΗΛΗ ΤΩΝ ΚΑΛΙΝΔΟΙΩΝ

ΤΟΡΠΙΛΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΣ–15/8/1940

 

ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΑΤΤΙΛΑ 1974

ΒΙΝΤΕΟ 1821 (ειδικό για Σχολεία)

ΒΙΝΤΕΟ 1940

ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΒΙΝΤΕΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΠΟΝΤΟΥ

ΒΙΝΤΕΟ ΒΙΒΛΙΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤ΄

ΚΑΛΑΝΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ –ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ-ΦΩΤΩΝ

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΑΠΟΚΡΙΑ χωρίς καρναβάλια –ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΛΑΓΑΝΑ

 

 

www.NOIAZOMAI.net