www.NOIAZOMAI.net

παλαιότερα νέα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΚΛΟΓΕΣ 2009

 

ΑΝΤΙ ΓΙΑ «ΚΟΥΡΕΜΑ» ΧΡΕΟΥΣ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ «ΚΟΥΡΕΜΑ» ΜΙΣΘΩΝ!

  Τα νέα ελλείμματα που βρίσκουν, αποτελούν εργαλεία «φόβου», ώστε αντί για «κούρεμα» του εξωτερικού χρέους που θα διέσωζε τη χώρα, να προχωρήσουν σε νέο «κούρεμα» μισθών, εισοδημάτων, θέσεων εργασίας σε ΔΕΚΟ-Δημόσιο, για να πλουτίζουν οι ξένοι δανειστές!

ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΚΑΤΑ ΑΝΘΙΜΟΥ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!

   Λίγες μόνο ώρες μετά την εκλογή του, ο Μπουτάρης έριξε κι άλλο λάδι στη φωτιά, λέγοντας στο ΣΚΑΪ «δεν μπορώ εγώ να έχω έναν παπά να μου λέει "η Μακεδονία είναι ελληνική”», και ακόμη πως θα «φέρω στην πόλη 300.000 Τούρκους να προσκυνάνε το σπίτι του Κεμάλ»!

ΜΟΝΟ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

   Εδώ και 10 μήνες, προβλέποντας τις εξελίξεις, είχαμε ζητήσει από τον Ψωμιάδη να κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ακόμα και κόντρα στο κόμμα του, γιατί αλλιώς η Πρωτεύουσα της Μακεδονίας θα χανόταν, όπως και έγινε! Μόνο ο Παναγιώτης μπορούσε…

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ 8 ΠΑΣΟΚ – 5 ΝΔ.  ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΗΜΟΙ  2 ΠΑΣΟΚ – 1 ΝΔ

  Στις Επαναληπτικές Εκλογές, 8 Περιφέρειες παίρνει το ΠΑΣΟΚ και 5 η ΝΔ, ενώ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μη καθαρά κομματικοί υποψήφιοι, κατάφεραν να μαζέψουν ψήφους της Αριστεράς, που στηρίξαν έτσι «Μνημόνιο», τη στιγμή που «αριστερές» ηγεσίες είχαν σηκώσει «λάβαρα»…

 

Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ;

   Τυχόν εκλογή Μπουτάρη την Κυριακή, θα είναι καταστροφική εξέλιξη, όχι μόνο για τη Θεσσαλονίκη, αλλά και για όλη τη Μακεδονία μας, αφού θα είναι η πρώτη φορά που θα έχει εκλεγεί Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, που να παραδίδει στα Σκόπια το ιερό ελληνικό όνομα!

 

ΜΙΚΗΣ: ΤΗΝ 1η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΑΝΑΓΓΕΛΩ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ!

   Την 1η Δεκεμβρίου θα αναγγείλει ο Μίκης Θεοδωράκης την πρωτοβουλία για την ίδρυση Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών, προκειμένου να διασωθεί ό,τι είναι δυνατόν από την «ξένη Κατοχή» και να ενεργοποιηθούν οι πολίτες ώστε να  θωρακιστούν τα Εθνικά Θέματα και η πατρίδα!

ΣΧΕΔΙΟ «ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΣ»! Η «ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ» ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!

  Η εκλογική αποδοκιμασία του Μνημονίου κατά 60% και η τπώση της Κυβέρνησης κατά 9%, επιβάλουν εν όψει των νέων επερχόμενων δεινών μια Κοινή Σύσκεψη των Αντιμνημονιακών Δυνάμεων και την εκπόνηση κοινού Πολιτικού Σχεδίου, ενός Σχεδίου «Γοργοπόταμος», για…

 

ΣΑΜΑΡΑΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ, ΣΕ ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ!

  Η «αναγεννημένη» ΝΔ, βρίσκεται πλέον σε «ολική επαναφορά», σχεδόν εκμηδένισε τη διαφορά της από το ΠΑΣΟΚ και οι Έλληνες ξέρουν πια πού να ακουμπήσουν, τόνισε  ο Αντώνης Σαμαράς! Σύμφωνα με εκτιμήσεις Δημοσκόπων, τα ποσοστά των κομμάτων πλέον είναι: ΠΑΣΟΚ 34,7%, η ΝΔ 32,9%, το ΚΚΕ 10,8%, ο ΛΑΟΣ 4,5-5%, ο ΣΥΝ 4,5% και ο Δημαράς στην Αττική 16%!

 

ΜΠΛΟΦΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ!

   Μπλόφα ήταν η απειλή Εκλογών, όπως αποδείχτηκε, τη στιγμή που το ΠΑΣΟΚ έχασε 9 ολόκληρες ποσοστιαίες μονάδες, με ένα 60% Αντιμνημονιακών Δυνάμεων εναντίον του! Ο Γιώργος είναι πια Πρωθυπουργός μειοψηφίας, που δεν μπορεί να πάρει άλλα μέτρα, ούτε να διαπραγματευτεί Εθνικά Θέματα!

ΒΑΡΙΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΓΙΩΡΓΟΥ 9% , ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟ 2009!

   Βαριά προσωπική ήττα του Πρωθυπουργού καταγράφεται σε επίπεδο Επικράτειας, καθώς η Κυβέρνηση χάνει ήδη 9%, ένα μόλις χρόνο μετά τις Εθνικές Εκλογές του 2009, ενώ οι Αντιμνημονιακές Δυνάμεις αγγίζουν συνολικά το 60%! H διαφορά ΠΑΣΟΚ – ΝΔ από τις 10,5 μονάδες του 2009, έχει πέσει στο 1,8%!  Αποτελέσματα 2010,  2009

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ!

   Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης, από την ιστορική ομιλία του το 1996, έρχεται σήμερα, λίγο πριν τις κάλπες, επίκαιρος όσο ποτέ και μιλά για το αληθινό Όραμα, τη μετάλλαξη, το χαμένο δρόμο και στόχο και προβλέπει την καταστροφή της χώρας, από άδειους, επικίνδυνους ηγετίσκους!

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

   Την Κυριακή δεν ψηφίζουμε τοπικά, ψηφίζουμε Εθνικά! Ψηφίζουμε για την απελευθέρωση ή την υποδούλωση της Ελλάδας! Ψηφίζουμε για να γκρεμίσουμε το Μνημόνιο, τη Μέρκελ και τις ντόπιες Μαριονέτες της, τους Τραπεζίτες, την Κατοχική Κυβέρνηση της Τρόικας! Την Κυριακή ελευθερώστε την Πατρίδα! Ζωντανέψτε την Ελλάδα! Μην αφήσετε η ψήφος σας να γίνει εξουσιοδότηση καταστροφής και δουλείας! Μην εξουσιοδοτήσετε την «Ελλάδα του Βερολίνου», χωρίς Μακεδονία, Θράκη, Αιγαίο, Κύπρο, με πολίτες-«τσιπ», με παιδιά χωρίς ιστορία και Πίστη! Μην αφήσετε τη χώρα να γίνει ένα πελώριο Γερμανικό Στρατόπεδο Συγκέντρωσης! Ψηφίστε Εθνικά! Ελευθερώστε την Ελλάδα! Κάντε τις Κάλπες Θούριο!

 

Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ 2009, ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ…

   Αυτός ήταν ο χάρτης των Εκλογών μόλις ένα χρόνο πριν, τον οποίο επαναφέρουμε για να υπάρχει μέτρο σύγκρισης το βράδυ της Κυριακής, ώστε να φανεί εάν και πόσο χάνει η Κυβέρνηση του Μνημονίου και κατά πόσο πάμε σε πρόωρες Εθνικές Εκλογές…

 

«Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΑΤΙΡΗΣΕ! ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ»!

    Τεράστια Εθνική Πρόκληση από την πρώην υποψήφια Ευρωβουλετή 2009 του ΠΑΣΟΚ, εκλεκτή τότε του Γιώργου και νυν υποψήφια «Τουρκάλα» Δήμαρχο Κομοτηνής Σιμπέλ Μουσταφάογλου, που είπε σε ψηφοφόρους της για την Ελλάδα πως «είναι μια μπατιρισμένη χώρα! Εμείς θα σας φέρουμε βοήθεια από την Τουρκία! Θα ανοίξουν βιομηχανίες εδώ»! Δείτε πώς την παρουσίασε

ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΖΕ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ!

  Ήταν μια φορά ένας Πρωθυπουργός που εκβίαζε το λαό του. Αφού πρώτα τους γέλασε λέγοντάς τους «λεφτά υπάρχουν», ύστερα τους πήρε τα λεφτά, κάνοντάς τους φτωχούς και δυστυχισμένους! Και σαν πλησίασε η ώρα των Εκλογών, βλέποντας ότι ο λαός τον διώχνει…

 

ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ ΟΙ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ!

  Ελαφρότητα χαρακτήρισε τις πρόωρες Εθνικές Εκλογές το Δεκέμβριο ο Αντώνης Σαμαράς, αλλά ταυτόχρονα δήλωσε «έτοιμος» να κυβερνήσει, με ελάφρυνση φόρων και επανεκκίνηση της χώρας σε τροχιά ανάπτυξης και στόχο τη γρήγορη απαλλαγή από το Μνημόνιο!

 

ΔΩΣΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ!

  Τους ξέρετε, τους έχετε δει δίπλα σας, γνωρίζετε τις κινήσεις, τις επαφές, τα μέρη που σύχναζαν. Είναι οι αδίστακτοι τρομοκράτες που είχαν στόχο να εκθέσουν διεθνώς την Ελλάδα! Έκκληση της ΕΛΑΣ να βοηθήσουμε όλοι για να ενωθούν όλα τα κομμάτια του παζλ. Τηλ. στο 170 1  2

 

ΜΙΚΗΣ: ΙΔΡΥΩ ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

  Δημιουργία Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών, με επικεφαλής τον ίδιο τον Μίκη Θεοδωράκη, ως πληρωμένη απάντηση στον ωμό εκβιασμό του «Γιωργάκη» για πραγματοποίηση πρόωρων Εθνικών Εκλογών μετά τις Αυτοδιοικητικές, προανήγγειλε ο μεγάλος Έλληνας συνθέτης!

ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ΄21 Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!

   Με ένα μονοκόμματο μπλε, αντικατέστησε ο Γιώργος τον ιστορικό πίνακα ζωγραφικής του Βρυζάκη, με θέμα «η Ελλάς ευγνωμονούσα», με όλους τους ήρωες του 1821, που βρισκόταν μέχρι πρότινος πίσω από την καρέκλα του Πρωθυπουργικού Γραφείου! Τους φοβόταν; 1  2

«ΑΠΕΙΛΕΙ» ΜΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ …ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ!

   Με Εθνικές Εκλογές «απείλησε» στη Διακαναλική ο Πρωθυπουργός, εάν είναι δυσμενές το αποτέλεσμα των Αυτοδιοικητικών Εκλογών και «αν βαρύνει η κατάσταση για τη δυνατότητα της κυβέρνησης να κάνει αλλαγές»…  Οι Εκλογές θα πρέπει λογικά να γίνουν το Δεκέμβριο, πριν έρθει η ώρα για το Δώρο Χριστουγέννων που δεν θα πάρουμε και προκληθεί «σοκ και δέος»!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΑΡΧΙΚΗ  19  18 17 16 15  14 13  12  11  10  9  8  7 6  5  4  3  2  1

 

ΣΤΕΙΛΤΕ ΚΕΝΟ E-MAIL ΕΔΩ

ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!

 

-----------------------------------------------------------

ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΥΤΗ; ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΡΙΣΜΟ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΔΥΣΗ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ; ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ Η ΔΗΜΟΣΙΑ «ΠΡΟΣΕΥΧΗ» ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΤΖΙΑ, ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ …ΑΚΡΟΠΟΛΗ; ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ; ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΟΥΝ Ή ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΧΩΡΟΥΣ! ΕΔΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; «ΠΡΟΣΕΥΧΗ» Ή ΕΠΙΔΕΙΞΗ; ΧΩΡΙΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΑΜΟΙΒΑΙΟΤΗΤΑΣ! ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΣΤΗ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ, ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ή ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ; ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ; ΣΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ; ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥΣ, ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ 700.000 ΚΑΙ ΠΟΤΕ 1.000.000 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΧΩΡΑ; ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Π.Χ. ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΟΣ ΘΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΥΡΙΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ «ΙΕΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ»; ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΑΝ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ UCKΑΔΕΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ Ή «ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ», ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΑ «ΑΔΕΛΦΙΑ» ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΑΓΑΠΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! ΑΛΛΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ! ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ «ΜΕΚΚΑ» ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ! ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ! ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΜΑΣ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! ΟΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ! ΕΠΕΙΔΗ Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑΣ!

----------------------------------------------------------

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΓΛΟΥ!

----------------------------------------------------------

ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑΓΩΓΟ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ (ΠΥΡΓΟΣ)- ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ, ΣΥΝΑΝΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ …ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ!

----------------------------------------------------------

«ΚΟΥΡΕΜΑ» ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ…

----------------------------------------------------------

Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡ. ΚΛΗΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΟ ΣΟΚ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ! ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ!

----------------------------------------------------------

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΟΥ 2009, ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ 15,4% του ΑΕΠ, ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΛΛΕΙΜΜΑ 36,2 ΔΙΣ ΚΑΙ ΧΡΕΟΣ 298 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΠΕΡΥΣΙ ‘Η 126,8% ΤΟΥ ΑΕΠ!

   ΓΙΑ ΤΟ 2010 ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ 9,6% ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΚΑΙ ΧΡΕΟΣ 144% ΤΟΥ ΑΕΠ!

----------------------------------------------------------

ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΔΕΘ, ΑΝΤ1 ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, Ο ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΜΑΣ!

----------------------------------------------------------

ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥ 1843, Η ΤΟΤΕ ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

----------------------------------------------------------

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ MRB ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ! Η ΝΔ ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΝΟΙΓΜΑ 11,4% ΣΕ 4%!

----------------------------------------------------------

ΜΕ ΜΟΛΙΣ 329 ΨΗΦΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΕΝΩ ΤΑ ΑΚΥΡΑ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΑ 4.775 ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ! Η ΑΠΟΧΗ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ 54%!

----------------------------------------------------------

ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ Α΄ ΓΥΡΟΥ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ-ΣΥΜΒΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ!

----------------------------------------------------------

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟ ΡΕΣΙΤΑΛ ΕΝΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΙΑΜΕΠ Δρ. Ε. ΚΩΦΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΟΥ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»!

----------------------------------------------------------

ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΣΚΟΠΙΑΝΟ, ΑΙΓΑΙΟ, ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΕΧΟΥΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ!

----------------------------------------------------------

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑ-ΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΟΥ, ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ,,, ΚΑΙ Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΡΒΑΝ ΦΟΥΕΡΕ ΔΗΛΩΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΦΩΝΑ ΠΩΣ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΕΙΝΑΙ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ»!

----------------------------------------------------------

ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΓΙΑ ΤΟ 2011 Ο ΓΙΟΥΝΚΕΡ, ΠΛΗΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ «ΜΝΗΜΟΝΙΟ»! ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ 34,7 ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ, ΤΟ ΜΕΤΕΦΡΑΣΑΝ «ΘΕΤΙΚΑ»… ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ…

----------------------------------------------------------

ΟΣΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΝΤΟΡΑ, ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 1993! ΕΝΑΝ ΚΙ ΕΝΑΝ…

----------------------------------------------------------

ΡΗΓΜΑ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΑΤΟΥΛΗ!

----------------------------------------------------------

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΑΡΑ ΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ 16%, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΛΛΗΜΑΤΑ!

----------------------------------------------------------

ΠΑΡΑΛΛΗΡΗΜΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΟ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ, ΑΦΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ «ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΩΤΕΣ» ΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ! ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ…

    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΑΝΝΑΝ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ, ΔΕΝ ΣΥΜΦΑΓΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΩΝ, ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΜΕ ΤΗΝ «ΕΘΝΙΚΗ» ΠΑΙΔΕΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΤΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ, ΔΕΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ!

----------------------------------------------------------

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ, ΕΠΙΠΟΛΑΙΟ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΗ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΞΑΦΝΙΚΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΕΚΤΟΞΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ SPREADS 250 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΠΑΝΩ!

  ΕΝ ΟΨΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΕΑΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΝΤΟΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΩΝ!

----------------------------------------------------------

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ κ.κ. ΑΝΘΙΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ! ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ!

----------------------------------------------------------

ΕΠΑΙΝΟΙ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΗ ΨΩΜΙΑΔΗ: «Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ»!

----------------------------------------------------------

Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ! ΘΑ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΤΙ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ… ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΗΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Α΄  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ…

----------------------------------------------------------

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΡΩΣΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΑΓΗΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΣΠΕΤΣΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΑΠΕΔΩΣΕ ΤΙΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ!

----------------------------------------------------------

 ΦΙΜΩΝΟΥΝ ΤΟ «KONTRA CHANNEL” ΕΠΕΙΔΗ ΧΤΥΠΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΜΕ ΝΟΜΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΕΣ! ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»! ΑΝ ΕΛΕΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ «ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ»
 ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕ ΚΑΝΕΝΑΣ… ΔΕΙΤΕ ΤΗ
ΣΕΛΙΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟ FACEBOOK!

----------------------------------------------------------

ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΕΞΑΦΑΝΣΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ… ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;

----------------------------------------------------------

ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ  ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΙΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ; ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΗΜΙΤΗ; ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΘΛΙΒΕΡΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ; ΜΠΟΡΕΙ Η ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΑΡΧΗΓΟ, ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΝΤΟΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ; ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ;

-----------------------------------------------------------

παλαιότερες ενδιαφέρουσες ειδήσεις

 

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

 

ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ

Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΑΝΤΑ ΚΛΑΟΥΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

η διεθνής περιπέτεια

ενός Ορθόδοξου Αγίου

ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΤΑΤΖΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΣΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΑ Η ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΑΝΔΡΟΥ

ΑΓΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ

ΟΣΙΟΣ ΔΑΥΙΔ ΕΝ ΕΥΒΟΙΑ

ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΛΕΒΗ

ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΘΑΥΜΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝΟΥ & ΣΟΥΜΕΛΑ

ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΥ

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΑΚΩΒΟΣ

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ

ΠΑΪΣΙΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΗ-ΤΟΥΡΚΙΑ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ – Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ

 

ΑΛΩΣΗ ΠΟΛΗΣ 1453

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΝΤΟΥ

ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΑΡΑΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ-ΟΧΙ ΤΑΣΣΟΥ

ΔΙΚΗ ΤΩΝ 5 ΗΡΩΩΝ ΤΗΣ Β. ΗΠΕΙΡΟΥ 1994

ΕΟΚΑ ΚΥΠΡΟΣ 1950-‘55

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

ΙΜΙΑ-ΥΜΙΑ-ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ – ΦΙΛΙΠΠΟΣ Β΄– ΒΙΚΕΛΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΠΟΓΚΡΟΜ 1955 ΠΟΛΗ-ΣΜΥΡΝΗ

ΠΟΜΑΚΟΙ - ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΣΤΗΛΗ ΤΩΝ ΚΑΛΙΝΔΟΙΩΝ

ΤΟΡΠΙΛΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΣ–15/8/1940

 

ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΑΤΤΙΛΑ 1974

ΒΙΝΤΕΟ 1821 (ειδικό για Σχολεία)

ΒΙΝΤΕΟ 1940

ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΒΙΝΤΕΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΠΟΝΤΟΥ

ΒΙΝΤΕΟ ΒΙΒΛΙΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤ΄

ΚΑΛΑΝΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ –ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ-ΦΩΤΩΝ

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΑΠΟΚΡΙΑ χωρίς καρναβάλια –ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΛΑΓΑΝΑ

 

 

www.NOIAZOMAI.net