ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ: ΨΗΦΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 16

 

 

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗ www.noiazomai.net

ευχαριστούμε θερμά όλους όσους βοήθησαν, συμβάλλοντας έτσι στο μεγάλο αγώνα της Ανεξάρτητης Ενημέρωσης, στον αγώνα της Παιδείας του Γένους

 

εφημερίδα 39

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΦΥΛΛΑ

    NOIAZOMAI

       ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ, ΓΟΝΕΩΝ & ΠΟΛΙΤΩΝ

           www.noiazomai.net  - noiazomai.agrino.org ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΣΥΝΤΑΞΗ ΥΛΗΣ

Νοέμβριος - Δεκέμβριος 2006 μ.Χ.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΦΥΛΛΑ

ΚΥΡΙΑ ΕΙΣΟΔΟΣ           ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ          ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΝΕΑ          ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ           ΑΡΧΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ            ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΣΒΗΣΑΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ «ΟΧΙ» ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΑ ! – ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ!

 

 

 

ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΗ ΠΗΓΗ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ

ΣΕ ΤΑΙΝΙΑ!!!

  Η θρυλική Μάχη των Θερμοπυλών θα παίζει στις κινηματογραφικές αίθουσες από τον ερχόμενο Μάρτιο, σε παραγωγή της Γουόρνερ Μπρος, με Σκηνοθέτη τον Ζακ Σνάιντερ!

  Η φιλόδοξη ιδέα της νέας κινηματογραφικής ταινίας, ξεκίνησε από το δημιουργό των δημοφιλών βιβλίων κόμικς Φρανκ Μίλλερ και βασίζεται στη συγκλονιστική ιστορία των 300 Σπαρτιατών του Έλληνα βασιλιά μας Λεωνίδα, που πολέμησαν με απίστευτο ηρωισμό, έως θανάτου, την αναρίθμητη περσική στρατιά του Ξέρξη!

 

   Ο Φρανκ Μίλλερ στη δεκαετία του ’90, γοητευμένος από τη Μάχη των Θερμοπυλών, ξεκίνησε την έκδοση των κόμικς υπό τον τίτλο «300», αφού πρώτα διάβασε καταρχήν αναλυτικά το ιστορικό της μάχης, συνομίλησε με επιστήμονες, ταξίδεψε στην Ελλάδα και μελέτησε σε βάθος τον οπλισμό, τη φιλοσοφία και τις πολεμικές μεθόδους των Σπαρτιατών!

  Και εμείς εδώ, στην πατρίδα του Λεωνίδα, δίνουμε στα παιδιά τα σκουπίδια του Άιρον, του Σπάιντερμαν, του Χάρρυ Πότερ, των Πόκεμον… Και σβήνουμε την Ιστορία! Και αφήνουμε να μας την κλέβουν και να την εκμεταλλευτούν χρυσοφόρα μεθαύριο και οι Σκοπιανοί!..

 

  Για την ιστορία σημειώνεται πάντως, ότι η συγκεκριμένη σειρά βιβλίων με τους «300», κέρδισε το 1999 τρία βραβεία Eisners και δύο βραβεία Harveys, τα οποία έχουν μεγάλο κύρος στη βιομηχανία των κόμικς!

   Και εμείς «τρομάζουμε» να μιλήσουμε στα παιδιά μας…

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΤΗΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ»  ΔΗΘΕΝ ΓΛΩΣΣΑΣ ΤΥΠΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ …ΤΟΙΧΟΙ

 

  Με στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων για δήθεν ύπαρξη «μακεδονικής» μειονότητας μέσα στη Μακεδονία μας, οι γνωστοί φιλοσκοπιανοί βραχίονες, εκμεταλλευόμενοι την Ευρωπαϊκή άγνοια και τη θανάσιμη Ελλαδική οκνηρία και ανικανότητα (!), προσπαθούν αν περάσουν την ύπαρξη «Μακεδονικής Γλώσσας» και μάλιστα την ύπαρξη «μειονότητας» που την ομιλεί στην Ελλάδα!

 

   Με την έκδοση του «Αναγνωστικού», που ο Μέγας Αλέξανδρος θα το έβαζε τουλάχιστον κάτω από το πέταλο του Βουκεφάλα, ζητούν τώρα και την «εισαγωγή της διδασκαλίας του σε Δημοτικά Σχολεία», δηλαδή τη διδασκαλία της δήθεν «μακεδονικής γλώσσας» στα Ελληνικά Σχολεία της Μακεδονίας μας, ώστε να καταφέρουν να «δείξουν» ότι δήθεν υπάρχει «Μακεδονική τάχα Μειονότητα» στη Μακεδονία!..

   Ο καλύτερος σύμμαχός τους είναι η τεράστια άγνοια και το μπέρδεμα διαφόρων Ευρωπαίων, που η Ελλάδα δεν φροντίζει εγκληματικά να ξεπερδέψει με μια απλή πρόσκληση, φιλοξενία και ξενάγηση στα ντοκουμέντα της Βεργίνας!

   Η «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ» ΗΤΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ και μάλιστα πανόμοια ακριβώς στη γραφή όπως και σήμερα, με αποτέλεσμα πολύ εύκολα να τη διαβάζει ακόμα και κάποιος μαθητής του Δημοτικού σήμερα, έστω και να πρόκειται για μια ελληνική επιγραφή της Μακεδονίας π,χ. προ 2.500 ετών!

   Δεν υπάρχει όμως ούτε ένας Σκοπιανός, που να μπορεί αν διαβάσει τη γλώσσα των μακεδονικών επιγραφών, επειδή ακριβώς είναι γραμμένες στα ελληνικά!

   Και μάλιστα έχουν καταγραφεί μόνο στην Ελλάδα 5.000 περίπου τέτοιες επιγραφές της Μακεδονίας μας, με ελληνική γραφή και ψυχή!

 

   ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ! ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΜΟΝΟ  ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ και ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΤΟΦΙΟ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!!!

   Βρήκανε και κάνουν (ή δεν κάνουν)

 

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ

ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΣΤΟ 10% Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ ΤΟ 2008!!!

«made inMacedonia”»

 

   Διθυράμβους πλέκει πρόσφατο σχόλιο της Γουόλ Στριτ Ζουρνάλ για τις προοπτικές της επιχειρηματικότητας στα Σκόπια, σημειώνοντας πως σε περίπτωση που οι χώρες από την άλλη πλευρά του σιδηρού παραπετάσματος θέλουν να καταστούν ανταγωνιστικές, δεν θα πράξουν λάθος εάν ρωτήσουν τα Σκόπια για κάποια φορολογική συμβουλή, που έχει να κάνει με πρόσφατες αποφάσεις της Σκοπιανικής Κυβέρνησης του οικονομολόγου Πρωθυπουργού Νίκολα Γκρούεβσκι, βάση των οποίων τα Σκόπια σκοπεύουν να παραιτηθούν από το φόρο κέρδους 15% το 2007 και να τον αντικαταστήσουν με 12%!  

   Το 2008 το ποσοστό αυτό θα καταστεί τελικά 10 % και θα είναι το χαμηλότερο στον κόσμο αναφέρει η Γουόλ Στριτ Ζουρνάλ και τονίζει σκοπός είναι να προσελκύσουν έτσι τα Σκόπια ξένες επενδύσεις στη ψευτο«Μακεδονία» ώστε να μειωθεί περαιτέρω και η ανεργία!

 

«MACEDONIA-GREECE»

   Βεβαίως εάν ισχύσει κάτι τέτοιο θα είναι ΕΦΙΑΛΤΗΣ και για την Ελληνική Οικονομία και για την Ανεργία και για τις παραμεθόριες περιοχές μας που ερημώνουν, αλλά και για το ΕΘΝΙΚΟ μας ΘΕΜΑ, αφού είναι φανερό το τι θα επακολουθήσει!

   Χιλιάδες ξένες επιχειρήσεις θα εγκατασταθούν στη ψευτο«Μακεδονία» στα Σκόπια, ενώ προϊόντα και υπηρεσίες θα χρησιμοποιούν αυτή την πλαστή ονομασία με καταστροφικές συνέπειες για την αληθινή μας, μία και μόνη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

   Από την άλλη και ελληνικές επιχειρήσεις (χωρίς ψυχή) θα σπεύσουν επίσης στα Σκόπια, εκμεταλλευόμενες το ευνοϊκότατο φορολογικό καθεστώς του 10%, που θα καταστήσει «Ιρλανδία των Βαλκανίων ή Κίνα των Βαλκανίων» τα προκλητικά Σκόπια!

 

   Είναι η ώρα να ληφθούν λοιπόν γενναίες και ευέλικτες αποφάσεις, ώστε να δοθούν ανταγωνιστικότερα κίνητρα για επενδύσεις και επιχειρηματικότητα στην αληθινή ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, εντός δηλαδή των Ελληνικών Συνόρων, ώστε να ξαναζωντανέψουν οι ιστορικές περιοχές μας από τη μια, να μειωθεί πάρα πολύ η ανεργία και να αναπτυχθεί σημαντικά η τοπική οικονομία, να γίνει εκμετάλλευση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων μας (Εγνατία οδός, λιμένας Θεσσαλονίκης, Σταυρού, Καβάλας, περιφερειακά αεροδρόμια κλπ) και κυρίως να προφυλαχθεί από τον κακοβουλισμό των Σκοπίων, το ελληνικό όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ώστε προϊόντα και επιχειρήσεις να γράφουν «…Macedonia-Greece»!

 

   Ιδανική ζώνη για όλα αυτά είναι η ακριτική, παραμεθόριος ζώνη της Μακεδονίας μας, που εφάπτεται στα αλβανικά, σκοπιανικά και βουλγαρικά σύνορα, με σεβασμό στο περιβάλλον και την ιστορία μας!

   Η κίνηση της Ελληνικής Κυβέρνησης πρέπει να είναι ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ και ΑΜΕΣΗ, ώστε να ενταχεθί από τώρα στα διάφορα επιχειρηματικά σχέδια!

 

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 

ΠΕΡΑΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΜΕ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΒΙΝΤΕΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ

 

Και ακόμη δεν έκαναν τίποτε για να μη ζημιωθούν οι εταιρείες!!!

 

 ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΘΩΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ

 

ΙΔΟΥ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ  την 1η Νοεμβρίου

«ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

 

   Σύμφωνα με πρόσφατα τραγικά περιστατικά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αλλά και με όσα συμβαίνουν κατά καιρούς σε Δημόσια Σχολεία, το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, το ηλεκτρονικό Παγκόσμιο Δίκτυο Ελλήνων Εκπαιδευτικών Γονέων & Πολιτών (http://noiazomai-news.tripod.com) ζητά την άμεση εφαρμογή

 

aΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΩΝ & ΒΙΝΤΕΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ καθώς και την

 

aΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΚΙΝΗΤΩΝ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

 

   ΣΗΜ. Μαθητές που για σημαντικούς λόγους πρέπει να έχουν κινητό (επικοινωνία για θέματα υγείας, οικογένεια κλπ) ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ και το παραλαμβάνουν με την αποχώρησή τους!

 

   Τα μέτρα αυτά του ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ προτείνονται για την προστασία της προσωπικότητας και της αξιοπρέπειας των μαθητών, από κακόβουλες και παράνομες ή ανόητες πράξεις σε βάρος τους, που είναι δυνατόν να φωτογραφηθούν ή να βιντεοσκοπηθούν από τα σύγχρονα κινητά τηλέφωνα και να αποτελέσουν προϊόν διασυρμού, εκβιασμού ή ψυχολογικής εξόντωσης και υποτέλειας, πράγματα που μπορούν να έχουν οδυνηρές και ανεπανόρθωτες συνέπειες σε ανήλικους μαθητές και μαθήτριες, καθώς και στην οικογένειά τους, αλλά ακόμη και σε Εκπαιδευτικούς και το Σχολείο τους!

 

   Καλούμε τους Συλλόγους Γονέων & Εκπαιδευτικών, καθώς και τις ΔΟΕ και ΟΛΜΕ, αλλά και τους ίδιους τους Μαθητές,  να στηρίξουν άμεσα τις προτάσεις του ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ!

 

   Παρακαλούμε τα αρμόδια Υπουργεία για την άμεση εφαρμογή των μέτρων! Είναι ηθική, εκπαιδευτική και κοινωνική ανάγκη»!

 

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

 

ΤΕΛΙΚΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ, ΠΕΡΑΣΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ< ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ, που παραμένουν απροστάτευτοι σε ορυμαγδό αθλίων βίντεο που είτε τους στέλνουν άλλοι, σε βίντεο τρομακτικής διαφθοράς που κατεβάζουν έναντι πληρωμής με SMS από απαράδεκτες καταχωρήσεις εφημερίδων και περιοδικών και το κυριότερο, μένουν απροστάτευτοι απέναντι σε άλλους ανόητους, ανώριμους, εκβιαστές ή εκδικητικούς ανηλίκους, που ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΟΠΛΟ ΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥΣ!!!

 

Πρέπει να μάθουμε και άλλα δράματα για να τα σταματήσουμε;

ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΑΠΟ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ Η «ΝΕΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΚΑΝ ΜΕΤΡΑ;

 

ΣΗΜ. ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΕΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ ΕΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΚΑΤΟΧΗ & ΧΡΗΣΗ ΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΗΜΕΡΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΤΗΣ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ…

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

ΦΑΚΕΛΟΣ «ΒΙΒΛΙΑ»

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ

ΣΤΟ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ!

   Επιστολή με τις θέσεις της επί του περιεχομένου των βιβλίων θρησκευτικών των τριών τάξεων του Γυμνασίου απέστειλε η Ιερά Σύνοδος (27/11/2006) προς την Υπουργό Παιδείας κ. Μαριέτα Γιαννάκου.

  …Μεταξύ άλλων, η Ιερά Σύνοδος παρατηρεί ότι τα βιβλία «φέρουν, κατά το περιεχόμενον, χαρακτήρα θρησκειολογικόν με έντονα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της ορθολογιστικής προτεσταντικής και, κυρίως, γερμανικής θεολογίας, η οποία είναι ασυμβίβαστος με την Ορθόδοξον Χριστιανικήν Πίστιν περί Τριαδικού Θεού, περί ενανθρωπήσεως του Λόγου του Θεού, περί Δημιουργίας του κόσμου εκ του μηδενός, πλάσεως και πτώσεως του ανθρώπου, περί θείας Αποκαλύψεως και θεοπνευστίας της Αγίας Γραφής και περί του απολυτρωτικού έργου του Σωτήρος Χριστού, με συνέπειαν να υποτιμάται το Ορθόδοξον Χριστιανικόν Δόγμα, ο ομολογιακός και εκκλησιολογικός χαρακτήρ του μαθήματος, αφ
᾿ ετέρου δε διακρίνονται από τάσιν υποβιβασμού τού Χριστιανισμού εις επίπεδον καθαρώς ανθρώπινον, προϊόν του ορθού λόγου, μηδεμίαν έχοντος σχέσιν με την Θείαν Αποκάλυψιν.».

 

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 

ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

 

   Με βαριά, ολοσέλιδη πληρωμένη, καταχώρηση στους New York Times και την International Herald Tribune, διακεκριμένα μέλη του Τάγματος Αρχόντων του Οικουμενικού Πατριαρχείου «Απόστολος Ανδρέας», Τζον Κατσιματίδης και Άντονι Λιμπεράκις καταγγέλλουν τις απαράδεκτες τουρκικές πρακτικές έναντι του Οικουμενικού Πατριαρχείου!


   Με αφορμή την επίσκεψη του Πάπα Βενέδικτου του 16ου στο Φανάρι, φόντο τη γνωστή φωτογραφία στον πατριαρχικό εξώστη και ευχαριστίες προς τους πάνω  από 70 Αμερικανούς γερουσιαστές οι οποίοι τις παραμονές της επίσκεψης που εξέδωσαν ψήφισμα συμπαράστασης προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη, οι Ομογενείς μας Δρ Αντώνος Λυμπεράκης διοικητής του Τάγματος των Αρχόντων του Αγίου Ανδρέα κι ο μεγαλοεπιχειρηματίας Γιάννης Κατσιματίδης, προσωπικός φίλος των Κλίντον, καταγγέλλουν στην Αμερικανική Κοινή Γνώμη ότι «από το 1936, 7.000 ιδιοκτησίες της Ορθοδόξου Εκκλησίας δημεύθηκαν από την Τουρκική Κυβέρνηση, ανάμεσά τους ναοί, ορφανοτροφεία, κοιμητήρια και σχολεία»! Ενώ αποκαλύπτουν πως «οι 1.500 από τις οποίες δε, έχουν δημευθεί τα τελευταία πέντε χρόνια» και ζητούν από την Τουρκία το σεβασμό των θρησκευτικών ελευθεριών όλων των μειονοτήτων που ζουν εκεί, ενώ καλούν και τους ευρωπαίους ηγέτες να αποδείξουν ότι δεν κάνουν εκπτώσεις στο σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, επιπλέον να πείσουν την τουρκική ηγεσία ότι είναι προς το συμφέρον της χώρας τους να σταματήσουν τις διακρίσεις εις βάρος του πνευματικού ηγέτη 300 εκατομμυρίων Ορθοδόξων Χριστιανών!

 

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 

ΠΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Καμιά αληθινή πρόνοια

για τους ήρωες της ζωής ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ

Με αφορμή αυτοκινητιστικό

ατύχημα πολυτέκνων

με έξι μικρά παιδιά!!!

 

   Το εάν υπάρχουν ακόμη Βουλευτές με ευαισθησίες και Βουλή με ανθρωπιά, θα φανεί σύντομα από τα μέτρα ή τις πρωτοβουλίες που θα πάρουν (είναι η Νομοθετική Εξουσία εκλεγμένη να παρεμβαίνει δραστικά), σχετικά με ένα από τα εκατοντάδες θέματα που αφορούν τους Πολυτέκνους, τους «παραγωγούς» νέων Ελλήνων!

   Αφορμή για την επιστολή-άρθρο προς Βουλευτές, αποτέλεσε αυτοκινητιστικό ατύχημα που συνέβη σε πολύτεκνη οικογένεια με έξι παιδιά!!!

   Από πραγματικό θαύμα δεν θρηνήσαμε έξι παιδιά νεκρά ταυτόχρονα, που επέβαιναν σε ένα αυτοκίνητο πολυτέκνων, εντελώς ακατάλληλο, αφού ούτε καν τα καθίσματα αρκούν, ούτε οι ζώνες ασφαλείας!!!

   Μερικά παιδιά τραυματίστηκαν ωστόσο, πράγμα που πρέπει να κρούσει επιτέλους το σήμα κινδύνου για τις δεκάδες πολύτεκνες και υπερπολύτεκνες οικογένειες που αναγκάζονται να μετακινηθούν καθημερινά για σχολείο, γιατρό, και τόσα άλλα, όπως οι άλλες απλές οικογένειες!

   ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ οι πολύτεκνοι δεν έχουν και δεν θα έχουν ποτέ την οικονομική δυνατότητα (εάν δε διορισθούν στο Δημόσιο τουλάχιστον και οι δύο, όπως υπαγορεύει το στοιχειώδες εθνικό και κοινωνικό μας συμφέρον) να αποκτήσουν έστω και με δόσεις πολυθέσιο αυτοκίνητο ή λεωφορειάκι για την ασφαλή μετακίνηση των παιδιών τους!!!

   Αρκεί να αναφέρει κανείς ότι σήμερα ένα απλό επταθέσιο αυτοκίνητο (για οικογένεια 2 γονέων συν 4-5 παιδιά) στοιχίζει πάνω από 21.000 ευρώ!!! Ποσό απαγορευτικό έστω και σαν όνειρο!

   Πιστεύουμε λοιπόν, ότι έχει χρέος η Κυβέρνηση και ιδίως η ίδια Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, να χρηματοδοτήσει την αγορά (ή μίσθωση) και συντήρηση αυτοκινήτων για πολύτεκνους από 4 παιδιά και πάνω, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τα αυτοκίνητα των Βουλευτών, ώστε όχι μόνο το σύγχρονο και ασφαλές αυτοκίνητο να τους δίδεται ΔΩΡΕΑΝ αλλά και αυτή η χρηματοβόρα συντήρησή του (σέρβις, ελαστικά κλπ)

 

    Η Πρόεδρος της Βουλής, οι Βουλευτές, η Κυβέρνηση, όλοι οφείλουν να δείξουν την ευαισθησία τους, για εκατοντάδες παιδιά, που όσο και να θέλουν και να πασχίζουν οι ήρωες γονείς τους, δεν θα μπορούν να ταξιδεύουν έστω και ένα χιλιόμετρο με ασφάλεια, ενώ θα καραδοκεί διαρκώς ο μέγας κίνδυνος για μαζική εξόντωση πολύτεκνων οικογενειών, που θα βαραίνει από εδώ και καθαρά και ξάστερα τον πολιτικό κόσμο της χώρας! Μιας χώρας με κακούς δρόμους, κουτσούς νόμους και πολλά ατυχήματα!

   Η ΒΟΥΛΗ ή η Κυβέρνηση μπορεί να δώσει λύση! Ας τη δώσει αμέσως! Πριν αντικρύσουμε πολλά μικρά φέρετρα στην άκρη του δρόμου!

 

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 

ΒΕΡΓΙΝΑ, 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΑΙΓΕΣ

ΕΤΣΙ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟ

 

   Με αφορμή την παρουσίαση του  Ημερολογίου 2007 της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού, αφιερωμένου στην επέτειο των 30 χρόνων από τις μεγάλες ανακαλύψεις στη Βεργίνα και ταυτόχρονα, τη μνήμη του μεγάλου Έλληνα αρχαιολόγου Μανόλη Ανδρόνικου, η κα Ρωμιοπούλου, τότε Διευθύντρια του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης διηγήθηκε τις εξής συγκλονιστικές στιγμές της αποκάλυψης του Βασιλικού Τάφου:

 

   «…Ο Καθηγητής Ανδρόνικος τότε δεν διέθετε το ανάλογο τεχνικό συνεργείο γιατί δεν περίμενε ότι θα έχει τέτοιο εύρημα. Όταν άρχισε να γίνεται φανερό -διότι ο Τάφος είχε επισημανθεί από τον Οκτώβριο- ότι κάτι θα συμβεί σημαντικό, του διέθεσα ένα τεχνίτη πολύ πεπειραμένο που είχε δουλέψει και για εμένα σε ανάλογους τάφους όταν ήμουν Έφορος στη Βέροια.

 

   Ο τεχνίτης αυτός πραγματικά ήταν πολύτιμος. Αναφέρεται στα κείμενα του Ανδρόνικου και δούλεψε και ετοίμασε από πάνω να καθαρίσει και να ετοιμάσει την καμάρα του Τάφου για να μπορέσουμε από εκεί όλοι, όπως συνηθίζεται στους Μακεδονικούς Τάφους, να αφαιρεθεί ο σχετικός θολίτης για να μπει κανείς μέσα σε ένα ασύλητο τάφο. Σημειώνω ότι ως εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχε ασύλητος τάφος. Ήταν ο πρώτος που είχε βρεθεί στη Μακεδονία!

 

   Ο τεχνίτης, όμως, συναισθηματικά δεμένος με εμένα, ο κ. Σπύρος Καρδάμης, ο οποίος έχει δυναστεία από πίσω του, σήμερα οι απόγονοί του δουλεύουν στην Ακρόπολη στα μνημεία, είναι Κερκυραίος, δεν ήθελε να ανοίξει τον Τάφο αν δεν ήμουν εκεί. Είπε στον Καθηγητή ότι «πρέπει να έρθει και η κα Ρωμιοπούλου από τη Θεσσαλονίκη».

 

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ

   Εγώ είμαι Διευθύντρια του Μουσείου βεβαίως και ήμουν στη Θεσσαλονίκη, συνέχισε η κα Ρωμιοπούλου. Μου τηλεφωνεί ο Ανδρόνικος λέγοντας «Σε μια ώρα να πάρεις τον Πρύτανη και να βρίσκεσαι εδώ. Θα γίνει κάτι».

 

   Εγώ κατάλαβα. Ο Ανδρόνικος δεν ήθελε να πει περισσότερα για τον λόγο ότι η Βεργίνα δεν είχε τηλέφωνο, πλην στο φούρνο και έπρεπε το τηλεφώνημα να γίνει από το φούρνο, να μην το ακούσει κι όλος ο κόσμος κι έτσι μου το είπε πολύ συνθηματικά.

 

   Εγώ εκείνη την εποχή δεν διέθετα αυτοκίνητο στην Εφορεία Αρχαιοτήτων και Μουσείο Θεσσαλονίκης και τηλεφωνώ στον Πρύτανη του Πανεπιστημίου και του λέω «Κύριε Πρύτανη θα συμβεί κάτι. Πάρτε το αυτοκίνητο κι ελάτε να με πάρετε από το Μουσείο να πάμε στη Βεργίνα» γιατί ήταν πανεπιστημιακή ανασκαφή με την υποστήριξη όμως της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Πολιτισμού.

 

   Ήρθε ο κ. Πρύτανης, με πήρε, λεγόταν Χριστοδούλου ήταν της Κτηνιατρικής Σχολής αλλά πήρε μαζί του και για ενίσχυση τον Καθηγητή τότε της Προϊστορικής Αρχαιολογίας τον κ. Δημήτρη Θεοχάρη. Και οι τρεις μας πήγαμε στη Βεργίνα.

 

   Φτάνουμε ενώπιον ενός θεάματος: Ο λάκκος ανοιχτός γύρω – γύρω από το μνημείο, όλο το χωριό γύρω – γύρω να περιμένει, οι εργάτες, ο Ανδρόνικος δίπλα στον Τάφο, η Έφορος τότε της περιοχής η κα Σιγανίδου δίπλα στον Τάφο και κάποια στιγμή όταν φτάσαμε κι εμείς ο κ. Καρδάμης αφαίρεσε το θολίτη για να δουν τι γίνεται μέσα σε αυτό το μνημείο.

 

ΣΙΩΠΗ!

ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ «ΧΡΥΣΑΦΙ»

   Από εκεί και πέρα έγιναν πολλά. Βεβαίως πρώτα είδε ο Ανδρόνικος τι ήταν μέσα και είπε «Σιωπή» επειδή ήταν μέσα στο Τάφο στρωμένα όλα τα χρυσά διαλυμένα και τα έβλεπε αυτός από πάνω που γυάλιζαν, είπε «Σιωπή μην πείτε χρυσάφι» κλπ..Αστυνομία δεν υπήρχε ακόμη, το χωριό δεν είχε αστυνομικό τμήμα, ερχόταν από το πλαϊνό χωριό και «Σιωπή όλοι μην πείτε τίποτα»…

 

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

www.noiazomai.net

 

Noiazomai.agrino.org

Noiazomai.tripod.com

 

Σύνταξη ύλης

Noiazomai_news@msn.com

 

Επικοινωνία

Noiazomai@msn.com

 

ΓΙΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ

 

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ-ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ

«ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ» ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ !!!


Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΣ!

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ!

ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑ ΠΑΝΕΘΝΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ!!!

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

  

   Τινάζεται κυριολεκτικά στον αέρα το προσωπείο όλων εκείνων που διαρκώς δήθεν πιέζουν τα Σκόπια για να υποχωρήσουν, στην πραγματικότητα όμως ανέχονται, μέχρι και καλύπτουν, τα απίστευτα βήματα και προκλήσεις των πλαστογράφων, που έχουν προπολλού ξεφύγει από τη μίζερη βαλκανική σφαίρα και έχουν απλωθεί τόσο σε Δύση, όσο και σ΄ Ανατολή!

 

  Μετά την προκλητικότατη, άνανδρη και εχθρική για τον Ελληνισμό  (και την Ομογένεια) αναγνώριση από τον Τζώρτζ Μπους των Σκοπίων με το ελληνικό όνομα «Μακεδονία», μετά την απίστευτη Ελλαδική υποχώρηση που δεν έβαλε καν ΒΕΤΟ στην προσπάθεια ένταξης των Σκοπίων στην Ε.Ε., ετοιμάζεται τώρα, όπως όλοι πλέον κατάλαβαν στη Ρήγα, η πρόσκληση για ένταξη των Σκοπίων και στο ΝΑΤΟ, όπου δεσπόζει η αμερικανική παρουσία και θέληση και ήδη έχει προετοιμαστεί το έδαφος!

 

   Το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ σήμερα φέρνει στη δημοσιότητα τρία αναμφισβήτητα και συνταρακτικά ντοκουμέντα, που αποδεικνύουν όχι μόνο το παιχνίδι των Αμερικάνων, αλλά και την τρομακτική Κυβερνητική  δυστυχώς συγκάλυψη! 

 

«ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ»

   Συγκεκριμένα, το 1ο αδιάψευστο ντοκουμέντο, αφορά τις επίσημες σελίδες των δραστηριοτήτων της Διεθνούς Δύναμης Ασφαλείας του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν, της ISAF (International Security Assistance Force), όπου αναφέρονται από το ΝΑΤΟ παράνομα και προκλητικά σαν «Μακεδόνες» οι Σκοπιανοί στρατιώτες, χωρίς καμία απολύτως επίσημη διαμαρτυρία της Αθήνας, που είναι ισότιμο μέλος του ΝΑΤΟ και συμμετέχει στη Διεθνή Νατοϊκή Δύναμη στο Αφγανιστάν,

 

 

ΙΣΙΑ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ Η ΝΤΟΡΑ

ΘΑ ΚΑΤΕΙΧΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΗ Β. ΙΡΛΑΝΔΙΑ Ή ΤΑ ΦΩΚΛΑΝΤ Ή ΤΗ ΣΙΚΕΛΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΟΡΣΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΑΝ ΕΤΣΙ;

ΔΕΝ ΠΙΕΖΕΤΑΙ Η ΑΓΚΥΡΑ, ΕΝΩ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΤΑΙ ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ ΟΗΕ-ΑΝΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΣΤΕΙ Η ΚΥΠΡΟΣ


  
ΣΕ  ΒΑΤΕΡΛΩ οδηγείται η Εξωτερική Πολιτική και στο θέμα της Τουρκίας, αφού συναινέσαμε στην πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής και στο Συμβούλιο ΥΠΕΞ που προηγήθηκε, με τη συμμετοχή της Ντόρας, σε ένα απίστευτο χάδι ενθάρρυνσης της τουρκικής αυθάδειας και αλαζονείας! ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΑΞΗ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ!!!

 

   Στην Τουρκία δόθηκε δηλαδή παρά τις φοβέρες, ένα φως καταπράσινο, με το ευτελές επιχείρημα του παγώματος 8 κεφαλαίων, από τα συνολικά 35 της ευρωδιαπραγμάτευσης!   

   Δηλαδή δόθηκε έμπρακτα το ΜΗΝΥΜΑ ότι «ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΝΤΑΞΗ»! Ούτε με 45.000 στρατό κατοχής σε ευρωπαϊκό έδαφος, ούτε με απειλές και παραβιάσεις στο Αιγαίο, ούτε με CASUS BELLI, ούτε με καταπατήσεις στοιχειωδών ανθρωπίνων και μειονοτικών δικαιωμάτων, ούτε με την ίδια τη γελιοποίηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης!!!

   Μέχρι δε να τελειώσουν τα πρώτα 27 κεφάλαια, θα έχουν ΕΠΙΒΑΛΕΙ (αυτή είναι η πρόθεση πια) ένα νέο Σχέδιο Αννάν, ώστε να έχει «λυθεί δήθεν το κυπριακό», που αποτελεί τελικά για το Συμβούλιο της Ε.Ε. το μόνο φαίνεται εμπόδιο της Τουρκίας…

   Και το χειρότερο, οι υψηλά ιστάμενοι θιασώτες του Αννανισμού καραδοκούν και προσπαθούν να παρασύρουν πρώτα σε δεινή διαπραγματευτική θέση τον Τάσσο και ύστερα να τον σύρουν ή σε παραίτηση ή σε προσκύνηση!

   ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ (κόμμα) για να στηρίξει το μοναχικό ήρωα της Μεγαλονήσου και τον αδελφό Κυπριακό Ελληνισμό του ΜΕΓΑΛΟΥ ΟΧΙ!!! Ίσως όμως είναι η ώρα πια να φανερωθεί…

ενώ τα Σκόπια δεν είναι καν μέλος!!!

Συγκεκριμένα στις δράσεις του φετινού Ιουνίου αναφέρεται επίσημα από το ΝΑΤΟ-ISAF ότι «Βρετανικά και Μακεδονικά στρατεύματα πραγματοποίησαν από κοινού περιπολίες στην Καμπούλ»!!!

 

 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ!!!

   Το 2ο συνταρακτικό ντοκουμέντο, έχει να κάνει με τη δημοσίευση για πρώτη φορά μιας αδιάψευστης και εξοργιστικής φωτογραφίας, που δείχνει

 

 

Αξιωματικό του Σκοπιανικού Στρατού να κυκλοφορεί με την ελληνική ονομασία «MACEDONIA» επάνω στη στρατιωτική του φόρμα, με τη σημαία των Σκοπίων ταυτόχρονα και το νόμιμο ΝΑΤΟΪΚΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ISAF!!! Με το αναγνωρι-

 

στικό δηλαδή έμβλημα των ενταγμένων στη Διεθνή Δύναμη Αφγανιστάν του ΝΑΤΟ στρατιωτικών δυνάμεων!  Η φωτογραφία αυτή όπως και οι επόμενες αποτελούν ακλόνητο ντοκουμέντο για την επίσης εξοργιστική αδιαφορία και τελικά ένοχης συγκάλυψης της Αθήνας, που ενώ αποτελεί μέλος του ΝΑΤΟ, εν τούτοις αφήνει ανεμπόδιστη την κυκλοφορία στο Αφγανιστάν Αξιωματικών του Σκοπιανικού Στρατού με την ελληνική ονομασία «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»!!!

   Η άλλη επίσης φωτογραφία –ντοκουμέντα, δείχνει τον ίδιο Αξιωματικό των Σκοπίων να κυκλοφορεί μέσα στο Νατοϊκό Αρχηγείο της ISAF με την ονομασία «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» γραμμένη φαρδιά, πλατιά και προκλητικά επάνω του!!!

   Εμπρός του ακριβώς ανώτατοι Αξιωματικοί των Σκοπίων κάθονται στο τραπέζι συνεδριάσεων του ΝΑΤΟ, φέροντας επίσης  γραμμένο προκλητικότατα κάτω από τα αστέρια τους το ελληνικό όνομα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», με την Αθήνα κυριολεκτικά ανύπαρκτη και συνένοχη, να καλύπτει αυτό το τεράστιο εθνικό όνειδος, επιχειρώντας να ξεγελάσει την κοινή γνώμη ότι δήθεν πιέζει τα Σκοπιανούς!!!

   Μάλιστα όπως ανέφεραν παλιότερες πληροφορίες, πολλοί Αξιωματικοί και

Στρατιώτες της Ελληνικής Δύναμης, αντέδρασαν με διάφορους τρόπους και

 

   διαμαρτυρήθηκαν πολλές φορές στους Ανωτέρους τους, με αποτέλεσμα να τους επιβληθεί ΣΙΩΠΗ!!!

   Οι άνδρες αυτοί, αναρωτιούνται ακόμη τι ρόλο παίζει τελικά η Ελλάδα, όταν επιχειρεί να δείξει κάποιο διεθνή ρόλο από τη μια και αφήνει να της αρπάζουν κυριολεκτικά το όνομα και την ιστορία της από την άλλη, την ίδια τη σημαία της!!! Και μάλιστα μέσα στο Αφγανιστάν! Εκεί όπου ακόμα και τώρα οι κάτοικοι φορούν στο κεφάλι τη μακεδονική χαρακτηριστική καυσία (καπέλο) και λιώνουν κυριολεκτικά στο άκουσμα του Σικάντερ, του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που αυτός και οι Μακεδόνες προγονοί μας, πριν 2.500 χρόνια , άφησαν ανεξίτηλα τα χνάρια του ελληνικού πολιτισμού και εκεί!

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΗΓΑ

 

    Το Αμερικανικό Σχέδιο για την ένταξη «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ» στο ΝΑΤΟ, έγινε εμφανέστατο όταν από τη Ρήγα της Λετονίας, όπου έγινε η Σύνοδος Κορυφής του ΝΑΤΟ, ο ίδιος ο Μπους τόνισε ότι η Συμμαχία είναι ανοιχτή για νέα μέλη, όπως η Αλβανία, η Κροατία και η «Μακεδονία» όπως αποκάλεσε τα Σκόπια, προσθέτοντας ότι η ένταξή τους θα επικυρωθεί ως την άνοιξη του 2008!!! Δηλαδή σε χρόνο ρεκόρ, χωρίς να ρωτήσει κανέναν και αφού είδε ότι η αναγνώριση των Σκοπίων από τις ΗΠΑ δεν έφερε ούτε θύελλα, ούτε τίποτα, ούτε ένα Συλλαλητήριο… (Η Κυβέρνησή μας  δεν ήθελε…)

    Μάλιστα οι ίδιοι οι Σκοπιανοί έμειναν έκπληκτοι με το νέο δώρο Μπους, που δεν το περίμεναν τόσο σύντομα!!! Στα Σκόπια το κλίμα είναι ενθουσιώδες!!! Διότι ο Μπους σκοπεύει να πιέσει με αυτόν τρόπο, ώστε και στην Ε.Ε. να προχωρήσει η ένταξη των Σκοπίων χωρίς προβλήματα…

 

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ

  Όπως γίνεται λοιπόν κατανοητό, προκύπτει ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ διακοπής της Ευρω-Νατοϊκής πορείας της ψευτοΜακεδονίας και ΜΕΓΑΛΗΣ, ΔΗΜΟΣΙΑΣ, ΠΑΛΛΑΪΚΗΣ, ΠΑΝΕΘΝΙΚΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ-ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ, που θα υποχρεώσει την Κυβέρνηση (θέλει δε θέλει) να βάλει ΑΜΕΣΟ ΒΕΤΟ, για όσο χρησιμοποιούν το όνομά μας! (βλ. παρακάτω) 

 

ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΥΠ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ!

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ!!!

 

  ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ προβαίνει σήμερα και στην αποκάλυψη ενός ακόμη, 3ου κατά σειρά, θλιβερού ντοκουμέντου, μέσα από το Ελληνικό ΥΠΕΞ αυτή τη φορά, που είναι η επίσημη θέση του Υπουργείου, της Υπουργού και της Κυβέρνησης και αποτελεί προκαταβολική ανάλυση των τεκταινομένων στο ΝΑΤΟ, σχεδόν ένα μήνα πριν από την πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής στη Ρήγα της Λετονίας!

   Έτσι η Υπουργός και το Υπουργείο φαίνεται ότι γνώριζαν άριστα εκ των προτέρων όλο το ΣΧΕΔΙΟ ΜΠΟΥΣ για την ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ψευτο»ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» στο ΝΑΤΟ, αφού πολύ πριν γίνει η Σύνοδος υποστήριζαν στο έγγραφο ότι θα διδόταν και στα Σκόπια «ενθαρρυντικό μήνυμα»!!! Όπως πράγματι έγινε! Με άλλα λόγια η Αθήνα προεγνώριζε ότι ο Μπους θα έστελνε μήνυμα στη «…Μακεδονία» και ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΠΡΙΝ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ και της λεγόμενης «Εξωτερικής Πολιτικής»!!!

 

  Στο ίδιο ντοκουμέντο-ντροπή του Ελληνικού ΥΠΕΞ, αναφέρεται κατά γράμμα ότι και στα Σκόπια θα αποσταλεί πρόσκληση για ένταξη στο ΝΑΤΟ κατά τη Σύνοδο Κορυφής του 2008!!! Και η Αθήνα το γνώριζε πριν από τη Σύνοδο της Ρήγα 2006 και πριν και από τα ίδια ακόμη τα Σκόπια!!! Και  δεν έκανε απολύτως τίποτα για να το ανατρέψει και να πιέσει και τους Σκοπιανούς και τους φίλους τους που βιάζονται, όταν μάλιστα τα Σκόπια εμφανίζονται παντού σαν «Μακεδονία» και «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ» όπως αποκαλύπτει το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ!!!

   ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, όπως υποστήριζεται στο τρομακτικό-ντοκουμέντο του Ελληνικού ΥΠΕΞ, η «Ελλάδα δίδει προτεραιότητα στην προσχώρηση» των Σκοπίων και των άλλων δύο βαλκανικών χωρών στο ΝΑΤΟ!!! ΔΙΔΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ», που χρησιμοποιεί ήδη αυτή την ονομασία στο Αφγανιστάν υπό τη διοίκηση και κάλυψη του ΝΑΤΟ!!!

 

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΜΕΙΖΩΝ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΚΑΙ ΘΕΤΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ & ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!!

                                                                                           Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ!!!

ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Η ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΔΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΚΑΙ ΟΧΙ «ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ» ΣΤΗΝ …ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΩΝ!

 

Η ΟΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΦΕΙΛΕ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΑΜΕΣΟ ΒΕΤΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΤΩΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΩΝ,  ΟΣΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»!

ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΒΕΤΟ ΘΑ ΤΟ  ΒΑΛΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΤΟΛΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΥΣ «ΠΕΡΣΕΣ» ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

 

  

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ

  Το ΠΑΝΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ, που αποφασίστηκε με πρόταση και πρωτοβουλία του ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ πριν ένα χρόνο ακριβώς στο Βελλίδειο της Θεσσαλονίκης, στην 1η Πανεθνική Παμμακεδονική Συνδιάσκεψη όλων των Μακεδόνων του Κόσμου υπό την αιγίδα του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης και που εκπροσωπεί 3,5 περίπου εκατομμύρια αληθινούς Μακεδόνες του Παγκόσμιου Ελληνισμού, καλείται σε μια ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ να λάβει την «τύχη» της Μακεδονίας μας στα χέρια του και να χειριστεί με τη βοήθεια του Θεού και τις πρεσβείες του Αγίου Δημητρίου, με αποφασιστικότητα την τραγική κατάσταση που έχουν οδηγήσει κάποιοι την πιο μεγαλειώδη ιστορία του Ελληνισμού!

   Το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, ως βασικό και οργανωτικό μέλος, ήδη προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες και θα ζητήσει την άμεση ενεργοποίηση των αμετακίνητων, ομόφωνων όρων της Διακήρυξης- Ψήφισμα της Θεσσαλονίκης 2005, όπου προβλέπεται τεράστιο μαζικό, παλλαϊκό και Πανεθνικό ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ στην Πρωτεύουσα της αληθινής Μακεδονίας! (δείτε τη σχετική Διακήρυξη- Ψήφισμα)

   ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΥΣΣΩΜΟΣ, ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ, ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΙΟ «ΓΟΡΔΙΟ ΔΕΣΜΟ» ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ, ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΠΕΡΔΕΨΑΝ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΗ ΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΙ «ΕΛΛΗΝΕΣ» «ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ» που δεν θα μπορούσαν ούτε λεπτό να σταθούν στην αυλή του Φιλίππου ή πολύ περισσότερο του Μεγάλου Αλεξάνδρου!!!

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!

 

  

 

ΣΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

ΕΣΒΗΣΑΝ  ΤΟ  «ΟΧΙ» ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΑ

 

ΜΕΘΟΔΟΙ «ΜΕΓΚΕΛΕ» ΣΤΟ ΘΡΥΛΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΠΟΣ

ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

 

    Όπως αποκαλύπτει το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, το ηλεκτρονικό Παγκόσμιο Δίκτυο Ελλήνων Εκπαιδευτικών, Γονέων & Πολιτών, προκαλεί σοκ η διαπίστωση ότι μέσα από τις σελίδες των νέων βιβλίων ΕΧΕΙ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ Η ΛΕΞΗ «ΟΧΙ», η λέξη που δόνησε ολόκληρη την υφήλιο, υψώνοντας την Ελλάδα στο πιο ένδοξο βάθρο της Παγκόσμιας Σύγχρονης Ιστορίας!

 

   Πιο συγκεκριμένα, στο ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΛΩΣΣΑΣ Ε΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, στην Ενότητα 3, σε μάθημα αφιερωμένο στην «28η Οκτωβρίου» - εκτός του ότι παρουσιάζεται η Σημαία χωρίς σταυρό στο κοντάρι (!!!)έχει παραληφθεί εσκεμμένα η λέξη-σύμβολο Εθνικής Αντίστασης και Αξιοπρέπειας, η λέξη που συγκλόνισε τότε ολόκληρη την αγωνιζόμενη και σκλαβωμένη ανθρωπότητα, η ιερή λέξη «ΟΧΙ»!!!

 

 

   Παρόμοια είναι η σχεδιασμένη υπονόμευση του Έπους και στο ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤ’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ όπου έχει περιοριστεί η αναφορά στο μεγάλο Έπος του ΄40-42΄ σε τρεις μόνο γραμμές (!!!) και έχει σβηστεί η λέξη «ΟΧΙ»!!! Που την έχουν αντικαταστήσει, σε μια ανήθικη, «ναζιστική» χειρουργική επέμβαση τύπου «Μέγκελε», με το ανώδυνο «απαντά αρνητικά»!!!

  Γράφει ειδικότερα το νέο βιβλίο-τέρας της Ιστορίας, μέσα στο γενικό κεφάλαιο 7, για το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο:

   «Η Ελλάδα μπαίνει στον Πόλεμο (σημ. πρόκειται περί τερατώδους ανακρίβειας και σκανδαλώδους ωραιοποίησης της άνανδρης και αλαζονικής Ιταλικής Εισβολής) στις 28 Οκτωβρίου 1940, όταν απαντά αρνητικά (σημ. λες και επρόκειτο για πρόταση γάμου) στο τελεσίγραφο του Μουσουλίνι. Οι Έλληνες, το 1940-1941, απομακρύνουν (σημ. το Έπος ονομάζεται «απομάκρυνση») τα ιταλικά στρατεύματα από τα ελληνοαλβανικά σύνορα σημειώνοντας σημαντικές νίκες»!!!

 

   ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η «ΑΝΑΦΟΡΑ» στο θρυλικό Έπος του ΟΧΙ, που έκανε τον ίδιο τον Τσόρτσιλ να πει:

   «Εάν δεν υπήρχε η ανδρεία των Ελλήνων και η γενναιοψυχία τους, η έκβαση του Β' Παγκοσμίου Πολέμου θα ήταν ακαθόριστη»!!!

 

   Τον Σερ Άντονι Ήντεν, Υπουργό Εξωτερικών της Βρετανίας, να φωνάξει:

   «Ασχέτως προς ότι θα πουν οι ιστορικοί τού μέλλοντος, εκείνο το οποίον μπορούμε να πούμε εμείς τώρα, είναι ότι η Ελλάς έδωσε αλησμόνητο μάθημα στον Μουσολίνι, ότι αυτή υπήρξε η αφορμή της επανάστασης στη Γιουγκοσλαβία, ότι αυτή κράτησε τούς Γερμανούς στο ηπειρωτικό έδαφος και στην Κρήτη για έξι εβδομάδες, ότι αυτή ανέτρεψε την χρονολογική σειρά όλων των σχεδίων του Γερμανικού Επιτελείου και έτσι έφερε γενική μεταβολή στην όλη πορεία του Πολέμου και ενικήσαμε»!

 

    Και τον ίδιο τον Ιωσήφ Στάλιν να ομολογήσει:

   «Λυπάμαι διότι γηράσκω και δεν θα ζήσω επί μακρόν διά να ευγνωμονώ τον Ελληνικό Λαό, του οποίου η αντίσταση έκρινε το 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο»!

  

 

   ΤΟ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ζήτησε από τη ΔΟΕ να κηρύξει ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ και να ζητήσει από τους Εκπαιδευτικούς την ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΝ διδαχή της Ελληνικής Ιστορίας στην Στ΄ Δημοτικού, στην περίπτωση που δεν το αποσύρει αμέσως με δήλωσή της η Κυβέρνηση, η οποία - πρέπει να διευκρινισθεί  - πως δεν ευθύνεται για το περιεχόμενό του!

 

   Επειδή η προσπάθεια της ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΑΛΛΟΙΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ,

 

ΚΑΛΟΥΜΕ

ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΝΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ

ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ «ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ» ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ! (έτσι κατέληγε η σχετική και αποκαλυπτική Ανακοίνωση Τύπου του Νοιάζομαι)

 

 

 

ΠΥΡΙΝΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ

ΣΙΣΑΝΙΟΥ & ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ κ.κ. ΠΑΥΛΟ  ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

   Στις αποκαλύψεις του ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ για το σβήσιμο του ΟΧΙ από το βιβλίο της Ιστορίας της Στ’  Δημοτικού, αναφέρθηκε με κυριολεκτικά πύρινο κήρυγμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σισανίου & Σιατίστης Παύλος, μέσα από ην ιστορική Εκκλησία του Αγίου Μηνά στη Θεσσαλονίκη, αναρωτώμενος πώς είναι δυνατόν σαν γονείς να επιτρέπουμε να πηγαίνουν τα παιδιά μας σε σχολεία, όπου από τα βιβλία έχει αφαιρεθεί το μεγάλο ΟΧΙ και να μην αντιδρούμε!

 

   Οι συνταρακτικές  αποκαλύψεις του ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ φιλοξενήθηκαν ακόμη με συνεντεύξεις μας στο Ραδιοφωνικό Σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος και στην ποιοτική εκπομπή «Ο ρυθμός της πρωίας» του Δημήτρη Κοσμόπουλου, καθώς και στο Δελτίο Ειδήσεων του Τηλεοπτικού Σταθμού Δίκτυο Σερρών, ενώ οι αποκαλύψεις μας έγιναν θέμα στην Εφημερίδα Απογευματινή, με την σημείωση ότι αρμόδιες πηγές του ΥΠΕΠΘ ανέφεραν στην «Α» πως θα υπάρξουν διορθώσεις…

 

   Δυστυχώς η ΔΟΕ ακόμη δεν έχει κινηθεί για το τεράστιο έγκλημα τύπου «Μέγκελε» που έχει συμβεί στο νέο βιβλίο της Ιστορίας, δείχνοντας ότι ο κομματισμός έχει πνίξει τον «εκπαιδευτισμό» και το Εκπαιδευτικό Λειτούργημα… Γι΄ αυτό άλλωστε δεν πρέπει - όπως είναι γνωστό σε δεκάδες χιλιάδες Εκπαιδευτικούς Λειτουργούς όλων των Βαθμίδων - να συγχέει κανείς τους Εκπαιδευτικούς αυστηρά με τη ΔΟΕ και την ΟΛΜΕ. Δεν είναι αυτή εικόνα του Εκπαιδευτικού Κόσμου! Και σύντομα πάλι θα φανεί

   Το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, μαζί με όλους τους υγιώς σκεπτόμενους Εκπαιδευτικούς, Γονείς, Πολίτες, Δημοσιογράφους και παράγοντες Εσωτερικού και Εξωτερικού, τους Ομογενείς, Συλλόγους, Φορείς, Οργανώσεις, Βουλευτές, Πανεπιστημιακούς και Επαγγελματίες, Επιστήμονες, Μητροπολίτες, Ιερείς αλλά και απλούς Έλληνες από κάθε γωνιά του κόσμου, συνεχίζει με πίστη και ευθύνη το μεγάλο όραμα της αφύπνισης και αναγέννησης του γένους! Σαν το Κρυφό Σχολειό, αλλά και τη Φιλική Εταιρεία ταυτόχρονα! Σε μια πορεία ιστορική και συναρπαστική, με τη βοήθεια του Θεού και την ευχή των προγόνων!

 

 

***

    ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ 1940-41

ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΛΑΨΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΡΕΚΑΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΥΤΙΑ ΣΤΟN ALPHA

 

ΔΑΚΡΥΣΕ Ο ΠΡΕΚΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΞΑΣΜΕΝΟ «ΟΧΙ»

   Προσκεκλημένο στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΑΛΦΑ το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, ήταν αυτόπτης μάρτυς μιας μοναδικής στιγμής! Ο γνωστός ηθοποιός (ήθος ποιών) Κώστας Πρέκας, εκλεκτός προσκεκλημένος επίσης εκεί  την παραμονή του ΟΧΙ, διάβασε ένα συγκινητικό ποίημα για την ηρωική και καταπληγωμένη στολή του Έλληνα Στρατιώτη στο Μέτωπο του θρυλικού 1940-41, όπου 13.000 παλικάρια μας έπεσαν για πάντα, για την πατρίδα και άλλοι 42.000 τραυματίστηκαν!

   Ο σκηνοθέτης έδινε παράλληλα σκηνές από τον ανεπανάληπτο ηρωισμό των ΗΡΩΩΝ που θαύμασε όλος ο κόσμος, φτιάχνοντας έτσι ένα μοναδικό αφιέρωμα!

   Ο Κώστας Πρέκας, ξεκινά με μια έκκληση στους Εκπαιδευτικούς, για να διδάσκουν στα παιδιά την Ιστορία μας κι αρχίζει… Σε μια στιγμή τα μάτια του θολώνουν… Η φωνή του σπάζει… Όλη η Ελλάδα παρακολουθεί με συγκίνηση, την ώρα που ταυτόχρονα κάποιοι σχεδίαζαν να σβήσουν τα πάντα και να σταματήσουν τις παρελάσεις… Ο Κώστας Πρέκας συνεχίζει… Ο Γιώργος Αυτιάς, οι συνεργάτες του, εμείς το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, η Άννα η Καλουτά, κρατούμε την ανάσα μας… Και ξαφνικά το δάκρυ τρέχει από τα μάτια και την ψυχή του Πρέκα!!! ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ!!! ΤΟ ΠΙΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΑΚΡΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ… Μέσα στο χάος των απεργιών, των αδικιών, των καταλήψεων, των νέων βιβλίων-«Μέγκελε»!

   Το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ είχε το προνόμιο να αποθανατίσει ακριβώς αυτή τη στιγμή, που νομίζουμε πως τα λέει όλα! Και μας δυναμώνει όλους!

    Και κάτι άλλο! Το εξαιρετικό αυτό αφιέρωμα, το τόσο γνήσιο και ανθρώπινο του Γιώργου Αυτιά, ήταν καθώς φαίνεται το μοναδικό! Τρία κρατικά κανάλια, τα οποία πληρώνουμε και πολλά άλλα ιδιωτικά, ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΧΙ, ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΓΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑ!!! ΟΥΤΕ ΜΙΑ!!! Κι αυτό σημαίνει πολλά!

 

***

 

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ «ΑΡΙΣΤΑ»

ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ

 

Ο ιδρυτής του ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ Κωνσταντίνος Κάλφας με τον ευαίσθητο Γιώργο Αυτιά

 

Ανοίξαμε το θέμα έγκαιρα, διότι γνωρίζαμε ότι υπήρχε σχέδιο οξείας υπονόμευσής τους

 

    Τέσσερις ημέρες πριν τις μαθητικές παρελάσεις για το ΟΧΙ, το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ μέσα από την πρωινή δημοφιλή εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στην τηλεόραση του ALPHA, άνοιξε ευθέως το θέμα της προστασίας των παρελάσεων από απαράδεκτες και μη πρέπουσες ενέργειες, οι οποίες είχαν προαποφασιστεί να γίνουν σε τέτοιο βαθμό και οξύτητα, ώστε να ματαιώσουν ακόμα και την ίδια την επίσημη παρέλαση!

   Όλα αυτά σχεδιαζόταν ενώ ήταν σε εξέλιξη η απεργία των Εκπαιδευτικών της ΔΟΕ και οι καταλήψεις σε εκατοντάδες Γυμνάσια και Λύκεια!

    Το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ζήτησε να υπάρξει μια δημόσια θέση από ΔΟΕ και ΟΛΜΕ για την προστασία των παρελάσεων! Δεν συνέβη όμως κάτι τέτοιο ρίχνοντας συνεχώς στα μάτια και την διαίσθηση των σκεπτόμενων γονέων την Εκπαιδευτική Κοινότητα, η οποία σε πολύ μεγάλη πλειοψηφία απόσχει από τις Συνελεύσεις που έχουν καταντήσει απλά κομματικά όργανα  όπου «αφισοκολλούνται» από τα μικρόφωνα οι κομματικίστικες σκοπιμότητες...

   Με τη βοήθεια του Γιώργου Αυτιά, αλλά και τις αντίθετες απόψεις του επίσης προσκεκλημένου Δημοσιογράφου Σπύρου Καρατζαφέρη που μας βοήθησε πολύ να επιχειρηματολογήσουμε κατάλληλα, ευαισθητοποιήθηκε η κοινή γνώμη στην Ελλάδα, αντιλήφθηκαν οι Έλληνες τι πάει να γίνει, γέμισαν με αμέτρητες σημαίες τα μπαλκόνια και πήγε φέτος στις παρελάσεις και ιδίως στη μεγάλη της Θεσσαλονίκης πιο πολύς κόσμος από κάθε άλλη φορά στα χρονικά, τόσο που ήταν έτοιμη η παραλία κυριολεκτικά να βουλιάξει!!!

   Το σπουδαιότερο όμως ήταν ότι αποθαρρύνθηκαν πάρα πολλοί από εκείνους που λογάριαζαν να υπονομεύσουν στον υπέρτατο βαθμό τις παρελάσεις, μέχρι και διακόπτοντάς τες, αλλά τελικά η παρεμβολή τους ήταν ελάχιστη!

  

ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΟΧΙ

   Τα τηλέφωνα της εκπομπής σπάσανε και η συνέχεια δόθηκε μετά τρεις ημέρες, την παραμονή του ΟΧΙ, όπου και πάλι το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, προσκεκλημένο του Γιώργου Αυτιά, υπερασπίστηκε την παρέλαση και το ΕΠΟΣ ΤΟΥ 1940-41, ενώ ξεσκέπασε τη στάση πολλών, που αρνήθηκαν να πάρουν καθαρή και επίσημη θέση και για τις

 

 

παρελάσεις και για τις καταλήψεις.

   Το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ έγκαιρα με Ανακοίνωση Τύπου είχε ζητήσει από ΔΟΕ και ΟΛΜΕ να ζητήσουν από τους μαθητές να φύγουν από τις καταλήψεις, σε μια υπεύθυνη και αρμόζουσα στάση Εκπαιδευτικών Λειτουργών, πράγμα το οποίο δεν έγινε!!! Κι εκείνο το ίδιο πρωινό ακούστηκαν μέσα από την εκπομπή τα τρομακτικά και τραγικά γεγονότα από την Αμάρυνθο… Βλέπε σε άλλη στήλη τι είχε γίνει στην Αμάρυνθο και πώς είχαν διαφθείρει τα ήθη και τις αξίες στα μάτια των παιδιών τους…

 

***

 

ΦΑΚΕΛΟΣ >> ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ

ΒΟΜΒΑ-ΕΡΗΜΩΣΗΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ;

ΔΙΝΟΥΝ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ

ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΧΑΘΕΙ

Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

 

ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ

Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΥ

   Η ξαφνική ανακοίνωση της χορήγησης Υπηκοότητας σε 30.000 (καταρχήν) Βορειοηπειρώτες και μάλιστα την ώρα που ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ & ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ, γέμισε με ανακούφιση κάποιους Βορειοηπειρώτες που αντιμετωπίστηκαν στο παρελθόν με απαράδεκτο τρόπο πολλές φορές από την επίσημη Ελλάδα, αλλά σε δεύτερη ανάγνωση γέμισε με ανησυχία και ερωτηματικά τους περισσότερους, για τη βαθύτερη σκοπιμότητα της ενέργειας αυτής, τη στιγμή που καμιά απολύτως  καλή διάθεση  δεν έχει επιδείξει η Αλβανική πλευρά, η οποία επιμένει να θέτει,  συν τοις  άλλοις, θέμα «Τσαμουριάς» και «μειονοτήτων σε γειτονικές χώρες»!

   Άμεσα πάντως αντέδρασε ο Μητροπολίτης Κονίτσης και Πωγωνιανής κ.κ. Ανδρέας, ο διάδοχος του πατέρα του Βορειοηπειρωτικού Αγώνα στην Ελλάδα κυρού Σεβαστιανού, με ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως, όπου αφού εκφράζει ανησυχίες για το μήπως πρόκειται για μέτρο εκλογικής σκοπιμότητας, αναφέρει επί λέξη:

   «Η συνταγματική αλλαγή στην Αλβανία ισχύει από το 1998. Σίγουρα, λοιπόν, ίσχυε και το 2003. Αλλά η νυν Κυβέρνηση της Ελλάδος αντέδρασε έντονα στο ενδεχόμενο παροχής της Ελληνικής υπηκοότητος στους Βορειοηπειρώτες από την τότε Κυβέρνηση. Πώς έγινε τώρα αυτή η αλλαγή»;

   «Ο ΠΑ.ΣΥ.Β.Α., η Σ.Φ.Ε.Β.Α. και εγώ (καταλήγει ο Σεβασμιώτατος) παρακολουθούμε με προσοχή και αγωνία τις εξελίξεις. Δηλώνουμε δε προς κάθε κατεύθυνση, ότι αν δεν υπάρξουν απόλυτα εξασφαλισμένες εγγυήσεις εκ μέρους της γειτονικής Χώρας, είμαστε αντίθετοι προς την χορήγηση της Ελληνικής υπηκοότητος στους Βορειοηπειρώτες, οι οποίοι μπορούν να εξυπηρετούνται - άχρι καιρού - με το Δελτίο Ταυτότητος Ομογενούς. Κι’  αυτό , γιατί δεν είμαστε διατεθειμένοι να συμβάλουμε, με την συναίνεσή μας, στο να μπει ταφόπλακα στο ιερό εθνικό θέμα της Βορείου Ηπείρου»!!!

 

Η ΕΛΕΝΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ

 

   Συγκινητική είναι η επιστολή μιας Βορειοηπειρώτισσας από τη Χιμάρα, της Ελένης, που με θαυμαστή γενναιότητα και απλά λόγια δίνει σε καθένα να καταλάβει το μέγεθος και την επικινδυνότητα του εγχειρήματος!

   «Η χορήγηση ελληνικής υπηκοότητας – γράφει ανάμεσα σε άλλα - υποτίθεται ότι βασίζεται στην αντίστοιχη πρόβλεψη του αλβανικού συντάγματος που αποδέχεται πλέον οι αλβανοί υπήκοοι να έχουν και δεύτερη υπηκοότητα. Οι διατάξεις των Συνταγμάτων μπορούν να τροποποιηθούν, να καταργηθούν ή και να καταστρατηγηθούν. Πόσο μάλιστα όταν οι προφορικές δεσμεύσεις των κυβερνήσεων δεν δεσμεύουν τις επόμενες.

    Σε κάθε περίπτωση και σε ότι αφορά τον αλβανικό παράγοντα, φαίνεται ότι επαφιέμεθα στις «καλές του προθέσεις» και στην ουσία του δίνουμε την ευκαιρία να προχωρήσει στην «τελική λύση».

    Επιλέχθηκε η λύση της χορήγησης υπηκοότητας αφού εξυπηρετεί βραχυχρόνιους και μάλιστα αποκλειστικά ενδοελλαδικούς στόχους. Οι συγκεκριμένοι εμπνευστές της ιδέας περιμένουν στις επόμενες εκλογές να «σταυροδοτηθούν» από τους νέους υπηκόους.

   Μένει τώρα το ερώτημα πόσοι από εμάς θα πάνε να εγγράψουν τα παιδιά μαςπου θα έχουν ελληνικό διαβατήριο – στα αλβανικά δημοτολόγια για να μπορούν για παράδειγμα να ψηφίζουν στις εκλογές. Οι πολιτικοί μας όμως θα έχουν την ικανοποίηση να βλέπουν τους συμπατριώτες μου γραμμένους στους καταλόγους των πολιτικών τους γραφείων.

    Το ενδιαφέρον μας πρέπει να εστιάζεται στην υποστήριξη της διατήρησης των βόρειων Ηπειρωτών στις ιστορικές του εστίες και όχι της επιβράβευσης της αδιαφορίας κάποιων που βολεύονται στην ανωνυμία και την αποστασιοποίηση. 

     Το κίνημά των Ηπειρωτών, πολυδιασπασμένο και χωρίς όραμα, δεν κατάφερε να κάνει κατανοητό στην επίσημη Ελλάδα πως, ο αγώνας μας ουδόλως στοχεύει στην τυπική μας αφομοίωση στην αθηναϊκή έρημο. Δεν μας επιτρέπεται να δημιουργήσουμε καμιά νέα «χαμένη πατρίδα» όταν μάλιστα δεν έχουμε ηττηθεί σε κανένα «πεδίο μάχης». Για τον λόγο αυτό είναι κρίσιμο η χορήγηση της ελληνικής υπηκοότητας να γίνει αφού τηρηθούν ορισμένες προϋποθέσεις. Τα Τίρανα πρέπει να υπογράψουν διεθνείς συμφωνίες όπου:

1.        στο πλαίσιο της διαδικασίας ένταξής τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση, να δηλώσουν την συμφωνία τους στην χορήγηση της ελληνικής υπηκοότητας προς τους ελληνικής καταγωγής πολίτες της και την αυτόματη εγγραφή των τέκνων των βόρειων Ηπειρωτών και στα ληξιαρχεία του αλβανικού κράτους.

2.        στο πλαίσιο της διαδικασίας ένταξής των Τιράνων στις Νατοϊκές δομές, να αναγνωρίσουν το δικαίωμα των υπηκόων της να υπηρετούν στις ένοπλες δυνάμεις Νατοϊκών χωρών και ταυτόχρονα να απαλλάσσονται από τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις προς το αλβανικό κράτος.

 

Για την εξυπηρέτηση των παραπάνω, το Ηπειρωτικό κίνημα μέσω και των οργανώσεών του στη βόρεια Ήπειρο (ΟΜΟΝΟΙΑ) ή την Αλβανία (ΚΕΑΔ) οφείλει να οργανώσει μαζικές προσφυγές όπου οι ενδιαφερόμενοι θα ζητούν από το αλβανικό κράτος να αποκαταστήσει τα ονοματεπώνυμά μας και να αναγνωρίσει την ελληνική εθνική καταγωγή μας στις περιπτώσεις που το αρνείται.

 

ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΗΡΙΑ, ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Ελένη Κ.

Μέλος του Συλλόγου των Χιμαριωτών

Εκ Χιμάρας διχοτομημένης Ηπείρου

 

 

«Ο,ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ,

ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ»

   Είναι γνωστή η παραπάνω παλαιά ρήση υψηλότατου Κυβερνητικού στελέχους της Κυβέρνησης Ν.Δ. (επί Μητσοτάκη), που εξέφρασε έτσι τότε μια καθαρή και ξάστερη γραμμή στο Βορειοηπειρωτικό, λέγοντας και στους Αλβανούς και στους Δυτικούς, πως ό,τι ετοιμάζεται να γίνει στο Κοσσυφοπέδιο (πριν 13 χρόνια αυτά) θα ισχύσει αυτόματα και για την Εθνική Ελληνική Κοινότητα της Βορείου Ηπείρου! Δηλαδή:

Αυτονομία στους Κοσσοβάρους > Αυτονομία στους Έλληνες Β.Η.

Ανεξαρτησία στο Κόσσοβο > Ανεξαρτησία στην Β.Η.

Ένωση Κοσσόβου με Αλβανία > Ένωση Βορείου Ηπείρου με υπόλ. Ελλάδα

 

   Η γραμμή αυτή με την κατάληψη της εξουσίας ελεώ Ωνασίου από τον  «εκσυγχρονισμό», θάφτηκε κυριολεκτικά στο ελληνικό ΥΠΕΞ, ώσπου τώρα, μετά 13 χρόνια, πάλι Κυβέρνηση Ν.Δ. έδειξε να «ασχολείται» με το θέμα, αφού προηγήθηκε βέβαια η γενναία, επιδεικτική αποχώρηση-χαστούκι του Προέδρου κ. Παπούλια από τη γείτονα, ενώ τον περίμενε με την ορχήστρα των «Τσάμηδων» ο Αλβανός Πρόεδρος…

   ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΙΘΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΥΛΟΓΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ:

   ΙΣΧΥΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΑΛΑΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (μετά τα γεγονότα στο Κόσσοβο και την πορεία αυτοκυβέρνησης ή Ανεξαρτησίας του που πλησιάζει) ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ;

   ΠΩΣ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΑΣΗ Η ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑΣ;

  ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΧΟΣ ΓΙΑ ΝΟΜΙΜΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΟΠΟΥ ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΛΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗΣ;

   Ή ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝ ΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ, που τρεις φορές ελευθερώθηκε με πανεθνικές θυσίες ως γνήσιο, πανάρχαιο ελληνικό έδαφος, με γηγενείς Έλληνες κατοίκους  (Αρβανιτόφωνους, Ελληνόφωνους, Βλαχόφωνους) και έχει θαμμένους στα σπλάχνα της τους Παγκόσμιους ΗΡΩΕΣ του ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ «ΟΧΙ» του 1940-41, που την απελευθέρωσαν;

   ΙΣΧΥΕΙ Η ΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ («ΓΕΡΟΥ») ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ το 1960 ότι «για τη Βόρειο Ήπειρο η διεκδίκησή (μας) είναι ιερά και απαράγραπτος»;

   ΙΣΧΥΕΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ το 1944 ότι η Βόρειος Ήπειρος αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της Ελλάδος;

  

  

ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ &

ΤΟ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ

   Μετά τη λήξη του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, η Ελληνική Κυβέρνηση έθεσε επίσημα και το ζήτημα της Ένωσης της Βορείου Ηπείρου με την υπόλοιπη Ελλάδα στη Διάσκεψη Ειρήνης των Παρισίων!

   Το θέμα παραπέμφθηκε  τότε στους Υπουργούς Εξωτερικών των τεσσάρων νικητριών Μεγάλων Δυνάμεων και καταγράφηκε (στις 03.08.1946) στην προς συζήτηση ημερήσια διάταξη!

  Τελικά, σύμφωνα με τη σύσκεψη του Συμβουλίου των τεσσάρων υπουργών στη Νέα Υόρκη (από 04.11.46 έως 12.12.46) η απόφαση για το Βορειοηπειρωτικό παρέμεινε εκκρεμής για να εξετασθεί μετά τη λύση του Αυστριακού και του Γερμανικού ζητήματος. Το Αυστριακό λύθηκε το 1955 και το Γερμανικό το 1990. Σειρά έχει επισήμως πια το ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ! Και όταν λέμε «Βορειοηπειρωτικό» ανέκαθεν εννοούμε το ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ της Βορείου Ηπείρου με την υπόλοιπη Ελλάδα!

   Με άλλα λόγια, η Ελλάδα έχει νομικό Δικαίωμα και Ηθική και Ιστορική υποχρέωση, να ζητήσει από το Συμβούλιο των 4 Μεγάλων Δυνάμεων, νικητριών του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, την επίλυση του εκκρεμούς ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ, βάση της αποφάσεως του Συμβουλίου των Συμμάχων!

   Η Γερμανία έκανε χρήση του ίδιου δικαιώματος και της ιδίας αποφάσεως και επέτυχε την ΕΝΩΣΗ ολόκληρης Ανατολικής Γερμανίας!!!

   Η Ελλάδα απομένει να ζητήσει τα νόμιμα και διεθνώς κατοχυρωμένα και ισχυρά εκκρεμή δίκαιά της. ΗΠΑ, ΡΩΣΙΑ, ΑΓΓΛΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ έχουν στο παρελθόν πολλές φορές ταχθεί υπέρ της Βορειοηπειρωτικής Ενώσεως με τη μητέρα Ελλάδα! Η μητέρα Ελλάδα τι κάνει; Όταν μάλιστα μεθοδεύεται ευρω-«Τσαμουριά» ως την Πρέβεζα και αμερικανο-Κοσσυφοπέδιο της Μεγάλης Αλβανίας…

 

 

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ:

Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΗ ΤΩΝ 5 ΗΡΩΩΝ ΤΗΣ «ΟΜΟΝΟΙΑΣ»

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ-ΣΟΚ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΜΠΕΖΙΑΝΗ

 

 

***

 

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΤΥΝΗΣΙΑΣ

Γκρεκίγια

Το νέο συναρπαστικό βιβλίο του Δημήτρη Αλεξάνδρου για τους απογόνους του των πειρατών του Μπαρπαρόσσα, τους Έλληνες  Μυτιληνιούς της Τυνησίας

 

    Στην κατάμεστη Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πανεπιστημίου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στη Θεσσαλονίκη έγινε η παρουσίαση του νέου βιβλίου του ακούραστου και αγνού Δημήτρη Αλεξάνδρου, Προέδρου του ΜΑΚΕΔΝΟΥ, με την αποκάλυψη αυτή τη φορά των Γκρεκίγια, των Ελλήνων απογόνων των πειρατών του Μπαρμπαρόσσα στην Τυνησία!  

   Μέσα στο νέο βιβλίο ξεδιπλώνεται ταυτόχρονα όλη η θαυμαστή ιστορία της περιοχής, από τα πανάρχαια ακόμη χρόνια, όταν η φίλη του Ηρακλή Κέρθη και ο γιος της Κάρθαγος, ίδρυσαν την περίφημη ελληνική αποικία Καρθαγένη (Καρχηδόνα), σηματοδοτώντας στην ουσία το κατοπινό ξεκίνημα μιας ακόμη Μεγάλης Ελλάδος, της Μεγάλης Ελλάδος της Αφρικής,  που το διάβα της σημάδεψε το ταξίδι του Ηρακλή για τα Μήλα των Εσπερίδων, το πέρασμα των Αργοναυτών, ο ερχομός του Οδυσσέα που αμμούδισε στη Τζέρμπα, το νησάκι της Τυνησίας, το ξακουστό Νησί των Λωτοφάγων, αλλά και ο δυναμικός, ευσεβής και γενναίος Βελισάριος, που θα φέρει τον Ελληνοχριστιανικό Πολιτισμό, όπως ακόμα τώρα μαρτυρούν περίφημα κάστρα, βυζαντινές ονομασίες, αλλά και οι χριστιανικοί σταυροί που σκαλίζει η ανυπότακτη φυλή των Τουαρέγκ στην έρημο!

   Είναι μάλιστα τόσο παλιά η παρουσία των Ελλήνων στη Βόρειο Αφρική, από τα χρόνια του Μίνωα ακόμα, που ονόμασαν Βερβέρους – δηλαδή βαρβάρους – τους ντόπιους λαούς, ώστε η ονομασία αυτή να υπάρχει ακόμη και σήμερα στα χείλη των θαλασσινών μας, που ονομάζουν Μπαρμπαριά (Βερβερία) εκείνη την ίδια περιοχή της Τυνησίας και του Αλγερίου, όπου και ανακάλυψαν το περίφημο ναυάγιο των κλεμμένων, αρχαίων, αθηναϊκών θησαυρών της Μαντιά που αποτελούν το καύχημα του φημισμένου Μουσείο Μπαρντό στην Τύνιδα!!

   Αλλά το ίδιο αυτό παλαιό ελληνικό προσωνύμιο, έμελλε να πάρει και ένας από τους σκληρότερους πειρατές που γνώρισε η Μεσόγειος, ο τρομερός Μπαρμπαρόσσα, ο κοκκινογένης της Μπαρμπαριάς, που καταγόταν από ελληνική οικογένεια της Μυτιλήνης!

   Και έτσι αρχίζει το συγκλονιστικό ταξίδι στην πειρατεία και τους πειρατές, τα κατορθώματα, τα τερτίπια, τις πληγές, τους καπνούς, τις καταστροφές, αλλά και τα συγκλονιστικά θαύματα που συχνά τους σταμάτησαν, ώσπου να φτάσει ο συγγραφέας σε ένα σημερινό απόγονο της οικογένειας του Μπαρμπαρόσσα στη Μυτιλήνη της Λέσβου και από εκεί, στην άλλη Μυτιλήνη, το χωριό των Μυτιληνιών του Μπαρμπαρόσσα, την ΕΛ ΜΕΤΛΙΝ, τη γαλανόλευκη και άγνωστη Μυτιλήνη της Τυνησίας, που δημιουργήθηκε πριν από 500 χρόνια, όταν ύστερα από το θάνατο του Πειρατή, που έφτασε να γίνει Αρχιναύαρχος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, η Πύλη έδωσε ένα κομμάτι γης στο τσούρμο του, σε ένα μέρος που θυμίζει έντονα τη μακρινή πατρίδα! Μπλε θάλασσα, καταπράσινες, περιποιημένες εκτάσεις με βαθυπράσινες ελιές, χωριό χτισμένο όπως στις Κυκλάδες, με το γαλάζιο και το άσπρο να σε κάνουν να μπερδεύεσαι για το πού βρίσκεσαι, ενώ η φιλοξενία και ο ενθουσιασμός των Γκρεκίγια, των Ελλήνων της Ελ Μετλίν για τους Ελλαδίτες επισκέπτες τους ήταν απερίγραπτη και πρωτόγνωρη, μέσα σε κλίμα γενικού ενθουσιασμού και μεγάλης εορτής!!!

 

ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

   Το εθνικό έργο του ΜΑΚΕΔΝΟΥ, που μετράει δεκάδες Αποστολές και πολλές εκδόσεις βιβλίων-ντοκουμέντων, συγκίνησε όμως και την ίδια τη Βουλή των Ελλήνων, που κάλεσε πριν λίγες ημέρες με μια τιμητική πρόσκληση τον Δημήτρη Αλεξάνδρου για ακρόαση στη Μόνιμη Επιτροπή Αποδήμου Ελληνισμού, με πρωτοβουλία του Προέδρου της Βουλευτή κ. Ευγένιου Χαϊτίδη!

   Κατά την παρουσίαση του πολύπτυχου έργου του ΜΑΚΕΔΝΟΥ στη Βουλή, ο κ. Δημήτρης Αλεξάνδρου πρόβαλε ένα σύντομο οδοιπορικό στους Ξεχασμένους Έλληνες του Κόσμου, βιντεοσκοπημένο υλικό των Αποστολών, που ενθουσίασε και συνάρπασε τους Βουλευτές, οι οποίοι, σε αντίθεση με ό,τι θα περίμενε κανείς, κατέκλυσαν κυριολεκτικά την αίθουσα και έμειναν άφωνοι από το θέαμα και τις περιγραφές του κ. Αλεξάνδρου, που μίλησε απλά και κατανοητά όπως πάντα, με ψυχή γεμάτη από αγάπη για τον Ελληνισμό, τα Ξεχασμένα Αδέλφια μας, αλλά και με αγαλλίαση για την ηθική αναγνώριση του έργου του, που αποτελεί ανεκτίμητο και πολύτιμο εθνικό κεφάλαιο! Η φυλή των Καλάς στα Ιμαλάϊα, το άνοιγμα του δρόμου στους Γκρεκάνους της Μάγκνα Γκρέτσια, η έκδοση της Γραμματικής τους, η φιλοξενία Ελληνόπουλων της Ρουμανίας, η τεράστια συγκίνηση στους Έλληνες της Κορσικής, στο Χαμιντιέ, στην Αίγυπτο, στην Ισπανία, το προσκύνημα στον τελευταίο ηρωικό Ελληνισμό της Ίμβρου και της Τενέδου, η αποστολή υλικού, βιβλίων και φαρμάκων σε περιοχές όπως εκείνης των Χρυσόπλοων Ελλήνων του Δούναβη, η πρώτη παγκόσμια συντεταγμένη αποκάλυψη των χαμένων Ελλήνων της Μολδαβίας που ονομάζονται Γκαγκαούζοι και τόσα άλλα, άφησαν κυριολεκτικά εμβρόντητους τους Έλληνες Βουλευτές, αποδεικνύοντας πως υπάρχει ακόμα ευαισθησία και ανάστημα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο!

   Μάλιστα ο Βουλευτής Κιλκίς Κωνσταντίνος Κιλτίδης πήρε έπειτα το λόγο, για να τονίσει πως χρόνια παρακολουθεί το έργο του ΜΑΚΕΔΝΟΥ, ένα έργο πασίγνωστο όπως τόνισε, καταλήγοντας πως ο ΜΑΚΕΔΝΟΣ δίνει συνεχώς ένα μάθημα σε όλους, επειδή μέσα στο Σύλλογο αυτό υπάρχουν μέλη από όλα τα κόμματα, που όμως μπροστά τους βάζουν μόνο και πάνω από όλα την Ελλάδα!

   Παρομοίως και ο πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για θέματα Αποδήμου Ελληνισμού, κ. Νιώτης, τόνισε το μεγάλο έργο του Μακεδνού, ενώ ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αποδήμου Ελληνισμού της Βουλής κ. Χαϊτίδης σε μια μεγάλη στιγμή δικαίωσης για το έργο του Δημήτρη Αλεξάνδρου και του ΜΑΚΕΔΝΟΥ, πρότεινε να τεθεί ο Σύλλογος κάτω από την προστασία της εκάστοτε Ελληνικής Κυβερνήσεως, να του δοθεί επισήμως Γραφείο στο Συμβούλιο Αποδήμου Ελληνισμού και αντιμετωπιστούν οι ανάγκες του Συλλόγου, που ανέπτυξε τόσο σπουδαίες πρωτοβουλίες όπως είπε, χωρίς καμία ανάμειξη και βοήθεια από το Κράτος μέχρι τώρα!

   Συγκινημένοι μίλησαν και άλλοι Βουλευτές, όπως ο Βουλευτής Χαλκιδικής Βασίλειος Πάππας, γεγονός που συνολικά αποτελεί μια πολύ μεγάλη τιμή για εκείνους που αφιέρωσαν τη ζωή τους σε υψηλά ιδανικά, αδιαφορώντας για εμπόδια, Λαιστρυγόνες και Κύκλωπες, γραφειοκρατίες και δυσκολίες, ανοίγοντας νέους, μεγάλους δρόμους στην ιστορία και την αυτογνωσία αυτού του γένους, που έχει έξω μια ακόμη άλλη, σπουδαία και άγνωστη Ελλάδα, την οποία κομμάτι κομμάτι ερευνά και αποκαλύπτει ο Μακεδνός και ο Μακεδόνας Πρόεδρός του, ο σύγχρονος Οδυσσέας, ο πατέρας των Ξεχασμένων  Ελλήνων, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου!

 

***

 

ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ «ΘΡΗΣΚΕΙΑ», ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΙΡΕΣΗ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ

ΜΕ ΦΥΛΛΑΔΙΟ-ΠΑΓΙΔΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΝ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΠΟΚΡΥΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΘΕΟ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ

 

«ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΓΓΕΛΜΑ»

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ …ΑΝΤΙ-ΧΡΙΣΤΟΥ!!!

ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΔΙΩΓΜΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ!!!

 

   Με υπέρτιτλο «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΓΓΕΛΜΑ» και κύριο τίτλο «ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ!», οι Μάρτυρες του Ιεχωβά εξαπολύουν την κύρια επίθεσή τους εναντίον του Χριστιανισμού σε ολόκληρο τον πλανήτη, με ειδικό φυλλάδιο που σχεδιάστηκε υπό την ευθύνη της Κεντρικής Αμερικανικής Οργάνωσης με έδρα την Πενσυλβάνια των ΗΠΑ!

   Το 4τρασέλιδο πολυτελές φυλλάδιο, ρίχνεται κατά εκατοντάδες χιλιάδες στις πόλεις (ρίχτηκε ήδη και στη Θεσσαλονίκη), προαναγγέλλοντας στην ουσία το τέλος του Χριστιανισμού και την επικράτηση με ένα «αιφνίδιο και συγκλονιστικό τρόπο» (;;;) της δήθεν «αληθινής θρησκείας», δηλαδή της Βασιλείας του Αντί του Χριστού ερχομένου, δηλαδή του Αντιχρίστου!!! Τον οποίο – όπως είναι γνωστό – θα δεχθούν ως επίγειο βασιλιά, για «χίλια έτη»…

 

   Όμως κάτι θα προηγηθεί αυτής της επικράτησης της «αληθινής θρησκείας» όπως ονομάζουν συγκεκαλυμμένα την περίοδο εκείνη. Τι; Ο ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!!! Ο οποίος θα γίνει όπως γράφουν  αφού «οι παγκόσμιες πολιτικές δυνάμεις θα στραφούν εναντίον της ψεύτικης θρησκείας και θα την καταστρέψουν εντελώς»!!!

 

   Τα λεγόμενα και τα υπονοούμενα των «Μαρτύρων του Ιεχωβά» συνιστούν ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΕΙΛΗ για τη Δημοκρατία και την Ανεξιθρησκία και ενέχουν κίνδυνο σχεδιασμού και επιβολής Παγκόσμιας Δικτατορίας και βύθισης του πλανήτη σε έναν μισητό Ολοκληρωτισμό, στο όνομα της δήθεν «αληθινής θρησκείας»!

   Γι΄ αυτό καλούμε την Ελλάδα, σε συνεργασία με τη Γαλλία και τις άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και τις ΗΠΑ, να λάβουν ιδιαίτερα μέτρα προστασίας της ανθρωπότητας από την απειλή του Παγκόσμιου Ολοκληρωτισμού τον οποίο προαναγγέλλουν, με τη σημείωση ότι όλες οι παγκόσμιες πολιτικές δυνάμεις θα διώξουν και θα καταστρέψουν τον Χριστιανισμό και κάθε γενικότερα «ψεύτικη θρησκεία»! Ένα μέτρο θα μπορούσε να ήταν και η Αναγραφή του θρησκεύματος.

 

  

   Καλούμε τέλος τους Έλληνες να προσέξουν ιδιαίτερα τις παγίδες των «Ιεχωβά» οι ΟΠΟΙΟΙ ΔΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΑΝ ΘΕΟ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ, όπως ο Άρειος!!! Γι΄ αυτό και δε λέγονται «Μάρτυρες του Χριστού», αλλά «Μάρτυρες του Ιεχωβά»!!! Αυτό το κρύβουν επιμελώς, μέχρι να παρασύρουν και να παγιδεύσουν για τα καλά το θύμα τους σαν «λύκοι με ένδυμα προβάτων»!!! Γι΄ αυτό και στο φυλλάδιο (που θυμίζει προπαγανδιστική προκήρυξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου) αναφέρουν το Χριστό απλά σαν «θρησκευτική προσωπικότητα»!!!!!!! (σελ.2, παραγρ.2)

    Ενώ αναγράφεται πεντακάθαρα στην Καινή Διαθήκη π.χ. ότι:

   «Εν αρχή ην ο Λόγος, και ο Λόγος ην προς τον Θεόν, και Θεός ην ο Λόγος»!!! (Κατά Ιωάννην, Α΄. 1-2). Και «…κέκληται το όνομα αυτού, ο λόγος του Θεού»!!! (Αποκ. Ιωάννου, ΙΘ΄13-14).

   «…Και απεκρίθη Θωμάς και είπεν αυτώ. ο Κύριός μου και ο Θεός μου»!!! (Κατά Ιωάννην, Κ΄. 26-29).

    «Εγώ και ο πατήρ εν εσμέν»!!! (Κατά Ιωάννην, Ι΄. 30-31).

 

   Αλλά όποιος αρνείται τη Θεότητα του Υιού, αρνείται και τον Πατέρα και αυτός είναι τελικά αντίχριστος κατά το Ευαγγέλιο:

   «ούτος εστιν ο αντίχριστος, ο αρνούμενος τον πατέρα και τον υιόν. πας ο αρνούμενος τον υιόν ουδέ τον πατέρα έχει»!!!! (Ιωάννου Α΄, Β΄. 22-24).

 

   Συνοπτικά τέλος σημειώνουμε πως οι «Ιεχωβά» ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ!!! Ενώ είναι ξεκάθαρο: «πορευθέντες ουν μαθητεύσατε πάντα τα έθνη, βαπτίζοντες αυτούς εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος…»!!! (Κατά Ματθαίον, ΚΗ΄. 19-20).

   Δεν δέχονται ακόμη την αθανασία της ψυχής, την Ανάσταση, την Παναγία, τους Αγίους, το Σταυρό και φυσικά τους Ιερείς και τα Μυστήρια, συγκεντρώνοντας όλες τις αρχαίες αιρέσεις μαζί, σε μια εφιαλτική συσκευασία, με πολύ χαμόγελο και περιποιημένο κοστούμι, που κάθε τόσο εδώ και ένα αιώνα «προφητεύει» τη …«Δευτέρα Παρουσία»…

   Αλλά είναι δηλωμένο από τον ίδιο τον Κύριο και Θεό ημών Ιησού Χριστό: «Προσέχετε τους ψευδοπροφήτες, οι οποίοι σας έρχονται με ένδυμα προβάτων, ενώ μέσα τους είναι λύκοι αρπακτικοί»… (Ματθ. 7, 15)

 

 

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

 

ΓΡΑΨΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

 

ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Η ΚΡΑΥΓΗ ΤΩΝ ΠΟΜΑΚΩΝ

Νούγε σέμε Γιουνάντσι!

«ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!»

ΑΓΡΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ

 

   Ο φόβος και ο τρόμος που έζωσε κάποτε τα βουνά του Πόντου οδηγώντας σε Γενοκτονία 353.000 Έλληνες, ο φόβος και ο τρόμος του Κεμάλ, του Ταλάτ, του Τοπάλ και του Τζεμάλ, ζωντανεύει ξανά μέσα στην «ελεύθερη» Θράκη μας!

 

ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΟΜΑΚΟΥ

ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!

   «ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ! ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ! ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΙΣΩ ΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΙΣΩ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ! » δηλώνει συντετριμμένος στο ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ο Πομάκος Σεμπαϊντήν Καραχότζα που σκαρφαλωμένος στο Προσήλιο  της Ξάνθης είχε το «θράσος» να δηλώσει ότι οι Πομάκοι είναι Έλληνες!!!

Ν: Μήπως αυτοί που σας απειλούν το κάνουν επειδή ενοχλούνται που δηλώσατε πως οι Πομάκοι είναι Έλληνες;

Σ.Κ.: «Ναι! Γι΄ αυτό»!

Ν: Και τι σας ζητούν να πείτε;

Σ.Κ.: «Ότι είμαστε Τούρκοι… “Εμείς Τούρκους σας ξέρουμε” μου λένε…

Σ.Κ.: «Πήγα και στον Εισαγγελέα… “Χρειάζομαι ντοκουμέντα” μου είπε…

Ν: Να γίνει πρώτα το κακό και μετά;

Σ.Κ.: «Είμαστε απροστάτευτοι! Επειδή θέλουμε να μάθουνε ελληνικά τα παιδιά μας! Σας παρακαλώ βοηθήστε να μάθουν όλοι τι γίνεται»!

Ν: Στα άλλα χωριά τι γίνεται; Τι λένε οι Πομάκοι;

Σ.Κ.: «Όσο πιο ψηλά, στα ορεινά χωριά, τόσο πιο δύσκολα…»

Ν: Τους εκφοβίζουν;

Σ.Κ.: «Τώρα έμαθα και εγώ τι θα πει εκφοβισμός! Για πρώτη φορά στη ζωή μου!»…

Ν: Στα ελληνικά σας απειλούν ή στα τουρκικά;

Σ.Κ.: Στα ελληνικά… Αλλά καταλαβαίνω ότι το διαβάζουν το ίδιο το μήνυμα από κάπου, σαν να είναι γραμμένο… Να αποσύρω τη δήλωση που έκανα… Ότι είμαστε Έλληνες…»

 

 ΠΟΜΑΚΟΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ & ΤΡΟΜΟ

Ν: Τι ζητάτε;

Σ.Κ.: «Ζητήσαμε από τον Ιούνιο να γίνει Νηπιαγωγείο στο χωριό μας…Δεν ήρθε κανείς… Μας υποσχέθηκαν μόνο… Έτσι αναγκάστηκα να γράψω επιστολή  στην Υπουργό Παιδείας και πάλι δεν ήρθε καμιά απάντηση»!

Ν: Μετά γράψατε και σε εφημερίδες της Θράκης;

Σ.Κ. «Ναι και τότε άρχισαν οι απειλές. Συνέχεια!»

Ν: Με τη δημοσιότητα ενδιαφέρθηκε κάποιος αρμόδιος;

Σ.Κ.: Ναι… Τώρα… ήρθε κλιμάκιο να εξετάσει το χώρο του παλιού σπιτιού του δασκάλου εάν κάνει για Νηπιαγωγείο… Είπαν χρειάζεται επισκευές… Θα γινόταν ένα συμβούλιο στη Νομαρχία…»…

Ν.: Και από το Καλοκαίρι ως τώρα αδιαφόρησαν τελείως;

Σ.Κ.: Μόνο υποσχέσεις… Αλλά κανείς δεν έκανε τίποτε…

Ν: Πόσα παιδάκια έχετε εκεί;

Σ.Κ.: «Δεκατρία είναι, αλλά για το Νηπιαγωγείο είναι τώρα δέκα. Υπάρχουν όμως από πίσω πολλά παιδιά. Δεν το ζητούμε μόνο για τώρα το Νηπιαγωγείο. Θα έχει συνέχεια»

Ν: Θέλετε να πάνε τα παιδιά σας σχολείο και αδιαφόρησαν, ενώ πρόκειται για τη Ροδόπη και μάλιστα για Πομάκους;

Σ.Κ.: «Είμαστε Έλληνες Μουσουλμάνοι Πομάκοι. Θέλουμε τα παιδιά μας να μάθουν τα Ελληνικά! Από το Νηπιαγωγείο. Να μη δυσκολευθούν μετά. Και τις δεξιότητες και όλα της προσχολικής αγωγής. Να μάθουν τη γλώσσα. Τι ζητάμε πια;»…

Ν: Κύριε Σεμπαϊντήν μας συγκινείτε… Και είναι τρομερό που τόσο καιρό δε σας συμπαραστάθηκε καθόλου η Αθήνα! Είναι τρομακτικό σήμερα, μέσα στην Ελλάδα, να απειλούνται πολίτες επειδή είναι Έλληνες και θέλουν να μάθουν Ελληνικά τα παιδιά τους! Είμαστε περήφανοι για εσάς! Και θέλουμε εκ μέρους όλων των υπόλοιπων  Ελλήνων να σας ζητήσουμε ένα μεγάλο ΣΥΓΝΩΜΗ για ό,τι δεν έγινε για σας, τα αδέρφια μας!

Σ.Κ.: «Όχι, όχι εσείς, όχι… Άλλοι φταίνε»…

Ν: Εμείς σας ζητούμε για λογαριασμό όλων Συγνώμη… Το Νοιάζομαι άλλωστε πρόσφατα ανακίνησε το θέμα των Πομάκων, ζητώντας η Πομακική Διάλεκτος να μπει στα σχολεία εκεί αντί των τουρκικών, να δημιουργηθεί Έδρα Πομακικής Διαλέκτου στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο και να γίνει το επιβλητικό Μνημείο των Πομάκων με το Μέγα Αλέξανδρο…

Σ.Κ.: «Καλά, αλλά είναι λίγο μακρινά. Για τώρα, τουλάχιστον, να μας αφήσουν να μάθουμε Ελληνικά στα παιδιά μας. Είμαστε Έλληνες»!!!

Ν: Κύριε Σεμπαϊντήν…πείτε μας σας παρακαλούμε πώς το λέτε αυτό στα Πομακικά; Πώς λέγεται στα Πομακικά το «είμαστε Έλληνες»;

Σ.Κ.: «Νούγε σέμε Γιουνάντσι! Εμείς είμαστε Έλληνες»!

 

ΝΟΥΓΕ ΣΕΜΕ ΓΙΟΥΝΑΝΤΣΙ

   Αυτή είναι η συνταρακτική ομολογία, η συνταρακτική φράση, η συνταρακτική κραυγή των Πομάκων, που μέσα από το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ πρέπει να φτάσει παντού! ΝΟΥΓΕ ΣΕΜΕ ΓΙΟΥΝΑΝΤΣΙ! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!

 «Νούγε σέμε Γιουνάντσι»! Είναι το συγκλονιστικό ξέσπασμα-ομολογία του Έλληνα Πομάκου η ΖΩΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΝ, ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΟΥΝ «ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ!!!

 

   ΙΣΩΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΡΕΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΜΕΣΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟ ΠΟΜΑΚΟ, ΩΣ ΦΥΛΑΚΕΣ-ΑΓΓΕΛΟΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΔΕΡΦΙΑ, ΠΟΥ ΤΑ ΧΩΡΙΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ!

 

ΚΙΝΔΥΝΟΣ – ΚΙΝΔΥΝΟΣ –ΚΙΝΔΥΝΟΣ –ΚΙΝΔΥΝΟΣ - ΚΙΝΔΥΝΟΣ

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ «ΚΟΣΣΟΒΟΠΟΙΗΣΗ» ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ

    Η παραπάνω ομολογία, το θάρρος και η αλήθεια του εγκαταλειμμένου Έλληνα Πομάκου αποτελούν την πιο δυνατή απάντηση στην νέα εχθρική θέση των ΗΠΑ που αναγνωρίζουν με δήλωσή τους «ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ», ενώ πρόσφατα εξέφρασαν τη μεγάλη ικανοποίησή τους για τη διδασκαλία της Τουρκικής Γλώσσας στα Σχολεία της Δυτικής Θράκης!.. Και η Ελλάδα όχι μόνο τα πομακικά δεν διδάσκει, αλλά ούτε αυτή την ίδια την ελληνική γλώσσα!!!

   Θυμίζουμε ότι μόλις πρόσφατα ο Αμερικανός Επιτετραμμένος Τόμας Κάντριμαν, που τον έστειλαν ειδικά για να χτυπήσουν την ελληνικότητα της Θράκης, υποστήριξε στην Ελευθεροτυπία ότι «οι Έλληνες πολίτες μουσουλμάνοι της Βόρειας Ελλάδας είναι εθνικά Τούρκοι. Κατάγονται από τουρκικές οικογένειες, μιλούν τουρκικά και επομένως τους θεωρούμε εθνικά Τούρκους..»!!!

   Και επίσης προανήγγειλε τις εξελίξεις και τα κρυφά σχέδια των Αμερικάνων για συνολική αλλαγή συνόρων και όρων λέγοντας: «Η συνθήκη της Λωζάνης είναι πολύ σημαντική, αλλά δεν είναι η τελευταία λέξη στο Διεθνές Δίκαιο»!

 

   ΑΣ ΝΟΙΑΣΤΟΥΜΕ! Ας εμποδίσουμε έστω και την τελευταία στιγμή τη «Γενοκτονία των Πομάκων»! Έχουμε πια όλοι ευθύνη! Τα σχέδια των ξένων είναι εφιαλτικά!!! Η στήριξη και διάσωση της ελληνικότητας των Πομάκων, των αρχαίων Αγριάνων πολεμιστών του Μεγάλου μας Αλεξάνδρου, είναι η μόνη σωτηρία της Θράκης! Τώρα μάλιστα που στα σχέδια Άγκυρας και Δύσης παρεμβάλλεται η στρατηγική απειλή του αγωγού πετρελαίου Πύργου-Αλεξανδρούπολης… για όσους ξέρουν τι έγινε και γιατί στην Τσετσενία…

   Νούγε σέμε Γιουνάντσι! (σημ. προσέξτε το ρήμα, το σέμε, που δεν είναι παρά το ελληνικό είμαι (σέμε). Και τα ρήματα ως γνωστόν είναι η ραχοκοκαλιά μιας γλώσσας-διαλέκτου).

 

 

***

 

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟΠΗ

Η ΕΙΔΗΣΗ ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ, ΕΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ!!!

ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ  Δ/ΝΣΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ!!!

   ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ ΕΓΙΝΕ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ 29ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ!!!

   Η επίθεση έγινε όταν άγνωστος από διερχόμενο αυτοκίνητο στις 2.40 μετά τα μεσάνυχτα απασφάλισε και πέταξε χειροβομβίδα στο χώρο στάθμευσης της  Αστυνομικής Διεύθυνσης που βρίσκεται πίσω από κεντρικό κτίριο της Αστυνομίας, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημίες σε δύο υπηρεσιακά αυτοκίνητα, ένα από τα οποία είναι περιπολικό τύπου τζιπ!

   Η επίθεση είναι πρωτοφανούς θρασύτητας και το μέσο που χρησιμοποιήθηκε, η χειροβομβίδα, δείχνει αδίστακτους και προκλητικούς δράστες αγνώστων σκοπών, ενώ εκτιμάται ως δείγμα γραφής που θα έχει συνέχεια…

   Σύμφωνα με ακριβείς πληροφορίες η χειροβομβίδα ήταν ελληνικής κατασκευής και αποτελούσε στρατιωτικό υλικό που βρίσκεται μόνο στην κατοχή είτε του Στρατού είτε της Αστυνομίας,  κάτι που σημαίνει πολλά και οπωσδήποτε δείχνει ότι πρόκειται για πολύ σοβαρή περίπτωση… που όμως, ενώ θα έπρεπε να αποτελεί πρώτο θέμα στα Δελτία Ειδήσεων, εν τούτοις απεκρύβη σχεδόν κάτι που επιτείνει την ανησυχία…

 

***

 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ Η ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΑ

80.000 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ!!!

ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΟΣΟΙ ΣΥΝΗΓΟΡΗΣΟΥΝ

 

ΘΑ ΜΑΣ ΠΙΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ Η …ΑΡΤΗΡΙΑ

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ Λ. ΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ «ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΦΟΡΟ» ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟ-ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΓΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!

 

    ΣΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗΣ ΑΦΑΙΜΑΞΗΣ ΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΩΝ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΑΡΤΗΡΙΑΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 80.000 ΕΥΡΩ, σε φρέσκο, ζεστό χρήμα, το οποίο θα αναγκαστούν να καταβάλουν οι Θεσσαλονικείς, προκειμένου να κυκλοφορούν στην πόλη τους!!!

 

   ΤΟ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, το ηλεκτρονικό Παγκόσμιο Δίκτυο Ελλήνων Εκπαιδευτικών, Γονέων & Πολιτών  που με Ανακοίνωση Τύπου τάχθηκε ευθέως κατά του έργου-τέρας και απέδειξε με συγκεκριμένες λύσεις και προτάσεις πως δεν χρειάζεται καν, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ-ΦΑΡΣΑ, ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ!!! ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΗΣ!

  

   Συγκεκριμένα, τα πολλαπλά, περιπλεκόμενα συμφέροντα που βρίσκονται γύρω από το έργο, ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟ ΝΙΚΗΣ, ώστε υποχρεωτικά να μπαίνουν στην Υποθαλάσσια όλοι οι οδηγοί, ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΦΟΡΟ ΤΟΥ 1 ευρώ μέσα στην πόλη τους!!! Για τα μάτια τους κόσμου θα τους «αφεθεί» μια κουτσή λωρίδα στη στενή Μητροπόλεως, ώστε να ταλαιπωρηθούν τόσο, που την άλλη φορά να προτιμήσουν αναγκαστικά την Υποθαλάσσια Χάρυβδη!!!

 

   Και επειδή υπολογίζεται ότι καθημερινά θα χρησιμοποιούν (αναγκαστικά) την ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΑ τουλάχιστον 80.000 αυτοκίνητα, επί 1 περίπου ευρώ αρχικά διόδια, ο εργολάβος θα εισπράττει τουλάχιστον 80.000 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ!!! Και γράφουμε τουλάχιστον, διότι πολλά αυτοκίνητα θα πηγαινοέρχονται, πληρώνοντας και στην επιστροφή άλλο 1 ευρώ, ανεβάζοντας σε πάνω από 100.000 ευρώ την ημέρα τις εισπράξεις, σε βάρος των ανυποψίαστων Θεσσαλονικέων, που είναι από τους πιο θερμούς φίλους της αυτοκίνησης!

 

   Δηλαδή η εταιρεία των μεγαλοεργολάβων θα εισπράττει τουλάχιστον 2.400.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ!!!!!!

   ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30.000.000 ΕΥΡΩ σε ρευστό χρήμα ΤΟ ΧΡΟΝΟ!!! Από τις τσέπες του κόσμου!!!

   Και το έργο θα το εκμεταλλεύονται επί 30 ολόκληρα χρόνια!!! Για να τους δώσουμε εμείς, τα παιδιά και τα εγγόνια μας πάνω από 1 δισεκατομμύριο ευρώ «κατοχικό φόρο», που με τις αναπροσαρμογές θα ανέβει στα ουράνια!!! Δηλαδή θα πληρώσουμε δυο φορές τουλάχιστον την υποτιθέμενη αξία του έργου!!!

 

   ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΥΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΟΥΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΙ & ΝΟΜΑΡΧΕΣ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

 

   ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗ ΛΕΟΝΤΕΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΝΟΣ ΕΡΓΟΥ-ΒΑΜΠΙΡ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ Η ΠΟΛΗ ΟΥΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΗΓΟΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ & ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

 

   ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!

 

   Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, ΠΡΙΝ ΤΟΥ ΘΟΛΩΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΗΔΗ ΘΟΛΩΜΕΝΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΔΥΣΜΟΙΡΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ!

 

   ΟΛΟΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ!!!

 

   Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ «ΚΑΤΟΧΗ»! ΕΧΕΙ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ!!!

 

   Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ! ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ! ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΔΙΝΕΙ ΛΟΓΟ! ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΙΚΑΖΕΙ ΑΠΟΤΟΜΑ!

 

 

 

***

 

ΣΤΗΝ TV-100 H ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΤΟΥ «ΤΡΟΜΟΥ»


ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ

   Γιαούρτια-επιδόρπια με αυτοκόλλητα «Μυθομαχιών» κυκλοφόρησαν στην αγορά με παράλληλη, έντονη διαφημιστική υποστήριξη, απευθυνόμενη σε παιδιά, καλώντας τα να συλλέξουν τα αυτοκόλλητα που έχουν στο καπάκι τους!

   Όμως  στα αυτοκόλλητα και το άλμπουμ στο οποίο πρέπει να κολληθούν, υπάρχουν φρικιαστικές, εφιαλτικές, απόκοσμες, ανύπαρκτες έως δαιμονιώδεις μορφές!!!

   Οι μορφές αυτές είναι απαράδεκτες ακόμη και για ενήλικες και είναι πιθανόν να προκαλέσουν φοβικές καταστάσεις ή και ψυχολογικές στρεβλώσεις στα μικρά παιδιά, που θα ανοίξουν και θα δουν μπροστά τους απρόσμενα μια τρομακτική μορφή!


   Οι σχετικές αποκαλύψεις του ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ μεταδόθηκαν με ολοκληρωμένο ρεπορτάζ από τη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης TV-100, με φιλοξενία της καταγγελίας μας και παράλληλη συνέντευξη από Ψυχολόγο, που υποστήριξε ακριβώς τα ίδια!

   Τα αυτοκόλλητα αυτά είναι  αληθινός κίνδυνος για την συναισθηματική και  ψυχική υγεία των παιδιών και πρέπει να σταματήσει η διάθεσή τους ΑΜΕΣΑ από την εταιρεία, δείχνοντας την υποτιθέμενη ευαισθησία της για τα παιδιά!


 

   Μορφές σαν κι αυτές είναι πρόκληση να απευθύνονται σε αθώα παιδικά ματάκια και εύπλαστες ψυχούλες…

   Το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ είναι στη διάθεση κάθε εταιρείας, που θα ήθελε να προσφέρει κάτι πραγματικά αληθινό, χρήσιμο, ενάρετο και ωφέλιμο στα παιδιά, για να κυκλοφορήσουν ιστορικές και ηρωικές μορφές της Ιστορίας μας και όχι της Μυθολογίας, ώστε παράλληλα με την εμπορικότητα, να υπάρχει ποιότητα και αληθινά εκπαιδευτική και παιδαγωγική προσφορά στους μικρούς μαθητές-καταναλωτές. Ιδού η ρόδος

   ΚΑΙ ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ Η ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΛΑΚΑ ΚΕΡΙΟΥ! Ο,ΤΙ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ, ΤΥΠΩΝΕΤΑΙ! Ανεξίτηλα!

 

***

 

ΜΝΗΜΕΙΟ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΦΩΝΗ

Ο ΣΤΕΛΙΟΣ

ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


 

για τον άνθρωπο-φαινόμενο, που αντιστάθηκε όσο κανένας σε Εταιρείες, στα Μέσα, στο Σύστημα, στον γλωσσικό-μουσικό αφελληνισμό και κράτησε την ανθρωπιά, την καρδιά και το φιλότιμο ως το τέλος

 

Σ΄ αγαπάμε Στέλιο

Έλα, τραγούδησέ μας πάλι για τις αξίες,

την αγάπη, τον πόνο, την ξενιτειά,

τη φτώχεια, την αδικία, την ανθρωπιά, τη μάνα, την Παναγιά, την Ελλάδα

Το ΄χουμε ανάγκη

 

 

***

 

ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΑΝΕΜΟΥΣ – ΘΕΡΙΖΟΥΝ ΘΥΕΛΛΕΣ

ΣΟΚ! ΚΥΚΛΩΠΕΙΑ ΥΒΡΙΣ ΣΤΗΝ ΑΜΑΡΥΝΘΟ

ΕΙΧΑΝ ΧΛΕΥΑΣΕΙ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!


ζητούμε συγνώμη για τις εικόνες αυτές, αλλά δεν υπήρχε άλλος τρόπος για να γίνει αντιλητπή η μεγάλη ύβρις

 

ΕΙΧΑΝ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ,

 ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΑΘΩΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΩΝ

 

   ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κυκλώπεια είναι η ΥΒΡΙΣ! Η πρωτοφανούς χυδαιότητας Ύβρις που διαπράχθηκε στο περσινό Καρναβάλι της Αμαρύνθου!!! Όπου μπροστά στα ανυποψίαστα μάτια εκατοντάδων μικρών παιδιών, του Νηπιαγωγείου, του Δημοτικού, του Γυμνασίου, του Λυκείου, παρέλασε η πιο βρωμερή χυδαιότητα, το πιο άθλιο θέαμα, η πιο ασύλληπτη άβυσσος των ηθών και των αξιών του λαού μας, η πιο μεγάλη βεβήλωση, η πιο μεγάλη ιεροσυλία, η ίδια η αναισχυντία και ανηθικότητα, σε ζωντανές εικόνες-«παράδειγμα», που σοκάρουν, όπως με θλίψη αποκαλύπτει σήμερα το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, το ηλεκτρονικό Παγκόσμιο Δίκτυο Ελλήνων Εκπαιδευτικών Γονέων & Πολιτών !!!

 

   Η κοινωνία (τοπική και γενικότερη) έχει ρίξει πρόσφατα το «λίθο του αναθέματος» σε μερικά νέα παιδιά, σε μαθητές της Αμαρύνθου, που διέπραξαν πραγματικά κολάσιμες και  απαράδεκτες πράξεις μέσα στο χώρο του Σχολείου και έκαναν πολλούς ντόπιους και μη, να διαρρήξουν τα ιμάτιά τους για το «αποτρόπαιο γεγονός»!

   Βέβαια λίγο καιρό πριν, την Άνοιξη του 2005, όσοι τώρα εκπλήσσονται, είχαν σκανδαλωδώς σιωπήσει ή και συμμετάσχει μάλιστα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, σε άλλο, εξίσου φοβερό και αποτρόπαιο γεγονός! Στη βεβήλωση και χλευασμό των Ιερέων και της Ορθοδοξίας, των ιερών και οσίων, μέσα από το Καρναβάλι της Αμαρύνθου!!!

 

   Συγκεκριμένα,  μπροστά στα αθώα και ανυπεράσπιστα μάτια των μαθητών και μαθητριών της Αμαρύνθου, ακόμη και σε μικρά παιδάκια 4 και 5 μόλις ετών, αλλά μπροστά και στους μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου, μια μεγάλη ομάδα ατόμων ανδρών και γυναικών(!) παρέλασε με ενδύματα ιερέων, με άμφια και πετραχήλια, με απαράδεκτα εσώρουχα, άσεμνο ντύσιμο, χυδαίες κινήσεις και ερωτοτροπίες, με ρόπαλα και αρχιερατικές ράβδους και το χειρότερο, ακόμη και με «ανδρικό μέλος» που επιδείκνυαν κατά τον πιο ανήθικο, προσβλητικό, χλευαστικό, σοκαριστικό, και άθλιο τρόπο, μπροστά στα μάτια παιδιών και γονέων!!!

   Γκρεμίζοντας έτσι κάθε αξία, κάθε ιερό και όσιο, κάθε τι υψηλό και θείο, κάθε φραγμό και ντροπή, δίδοντας και διδάσκοντας την ακολασία και τη χυδαιότητα, το γκρέμισμα των πάντων, διαλαλώντας την ανηθικότητα και την ασέβεια σε γη και ουρανό!!!

 

   Και το ερώτημα είναι! Πού ήταν τότε όλοι αυτοί; Πού ήταν τότε να προφυλάξουν τα παιδιά τους; Πού ήταν τότε που έπρεπε να σταματήσουν τους ασεβείς, αν-ηθικούς αυτουργούς της ακολασίας και αναισχυντίας και του «όλα επιτρέπονται»; Πού ήταν αυτοί που τώρα «ταράχτηκαν» για τις τουαλέτες, όταν οι ίδιοι άφησαν να γίνει «τουαλέτα» η ψυχή και η συνείδηση των παιδιών τους;

 

   Είναι αλήθεια παραδεκτή από τα αρχαία χρόνια, ότι η Ύβρις πληρώνεται και όπως όσοι σπέρνουν ανέμους θα θερίσουν θύελλες. Και δυστυχώς τις θερίζουν στα παιδιά τους…

   Τα παιδιά που έκαναν απλώς ό,τι η κοινωνία τα δίδαξε. Χωρίς φραγμούς! Χωρίς αρχές! Χωρίς συνείδηση! Χωρίς φόβο Θεού! Αφού πρώτα κάποιοι άλλοι φρόντισαν μέσα και από το άθλιο Καρναβάλι, να τους ξεριζώσουν και να τους γκρεμίσουν κάθε αρχή και ήθος, κάθε σέβασμα, κάθε ενοχή και δισταγμό, κάθε φραγμό και συνείδηση, αγνοώντας προφανώς τα προειδοποιητικά λόγια του ίδιου του Χριστού που είπε:

   «Εκείνος που θα σκανδαλίση έναν από τους μικρούς τούτους, που πιστεύουν σ΄ εμέ, τον συμφέρει να κρεμασθή από τον λαιμόν του μια μυλόπετρα και να καταποντισθή εις τα βάθη της θαλάσσης»!!! Κατά Ματθαίον 18, 6-7

 

   Αλλά ευτυχώς από την άλλη, που δεν υπάρχει καμιά αμαρτία μεγαλύτερη από το έλεος και την αγάπη του Χριστού μας!

   Και τελικά μήπως έχει δίκαιο; Μήπως αξίζει πια να αλλάξουμε ζωή; Μήπως πρέπει να ξαναμπεί η Αγωγή, η Διάπλαση, ο Σεβασμός, οι Αρχές, το Ήθος, η Πίστη, ξανά σε οικογένεια, σχολειά και κοινωνία; Μήπως έχουμε μια τελευταία ευκαιρία; Όσο ακόμη έχουμε ειρήνη στον τόπο μας;

   Μήπως πρέπει να γυρίσουμε όλοι στα παιδιά και να τα πούμε ένα μεγάλο «συγνώμη»; Και να χτυπήσουμε ύστερα όλοι μαζί αποφασιστικά και ριζικά αυτούς και αυτά που τα διαφθείρουν;

 

   ΣΗΜ. Το Νοιάζομαι προέβη στην παραπάνω Ανακοίνωση, όχι για να στιγματιστεί μια τοπική κοινωνία, αφού παντού σχεδόν υπάρχει μια «Αμάρυνθος», αλλά για να εντοπιστεί και να καταδειχθεί η διαφθορά που προσφέρουμε πολλές φορές οι ίδιοι στα παιδιά μας, από ατολμία, άγνοια, συνήθεια και εγκληματικού τύπου αδιαφορία και συμμετοχή!

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΗΛΕΙΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟ

 

   Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε προς το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ για τη δράση του, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλείας κ.κ. Γερμανός, σημειώνοντας μάλιστα πως τα παραπάνω θέματα και οι αποκαλύψεις μας και για όσα απαράδεκτα είχαν βάλει στα μάτια των παιδιών στο Καρναβάλι της Αμαρύνθου, μεταδόθηκαν από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Μητροπόλεως Ηλείας, ενώ αναπαρήχθησαν από τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης!

  Πάντως μάλλον εμείς πρέπει να συγχαρούμε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη, τον άγρυπνο Επίσκοπο της Ηλείας κ.κ. Γερμανό, για την μεγάλη ευαισθησία του και για το ότι ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ έμπρακτα για το ποιόν της Εκπαίδευσης,  των θεαμάτων και ακουσμάτων των μικρών παιδιών, τις θύρες των αισθήσεων των οποίων έχουμε χρέος και εντολή από τον Άγιο Ιωάννη τον Χρυσόστομο να προφυλάσσουμε! Διότι από αυτές τις ΠΥΛΕΣ εξαρτάται η όλη πορεία του ανθρώπου!

  Η ευαισθησία και άμεση ανταπόκριση του Μητροπολίτου Ηλείας, των πολύτιμων συνεργατών του και των τοπικών Μέσων και Δημοσιογράφων, αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο εργήγορσης, παιδείας, ήθους και ποιότητας τόσο του Ποιμένος όσο και της ποίμνης!

   Οι ευχές του Σεβασμιωτάτου, είναι για όλους μας, ευλογία και δύναμη για να συνεχίσουμε. Τον ευχαριστούμε

 

 

***

 

ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟΙ

ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ  ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ  ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗΣ «ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ»

 

   Ένας άλλος κυριολεκτικά κόσμος, τελείως διαφορετικός από τις πόλεις, το άγχος μας, το μικρόκοσμό μας, τις συνήθειες, τη ρουτίνα και την κοντόφθαλμη συνήθως ματιά της ζωής μας, ένας άλλος κόσμος, υπάρχει και αγωνίζεται να φτάσει στον ουρανό!

   Τι κι αν δεν έχει ούτε αυτοκίνητο! Τι κι αν δεν έχει ούτε καν σπίτι και σχολείο! Έχει ψυχή! Κι αυτή είναι μέσο και διαβατήριο πανίσχυρο!

   Και ενώ εμείς αγωνιζόμαστε στο δικό μας  «πολιτισμένο» κόσμο πώς θα αποκτήσουμε περισσότερα, πώς θα περάσουμε καλύτερα, πώς θα ζήσουμε καλά στη γη, εκείνοι, στο δικό τους «φτωχό» κόσμο, χωρίς να έχουν τίποτα απολύτως, έχουν βρει εν τούτοις τα πάντα!!!

   Άνθρωποι γεμάτοι από Αγάπη και προς το Θεό και προς τον συνάνθρωπο, Ορθόδοξοι Ιεραπόστολοι, αλλά και λαϊκοί Χριστιανοί που τους ενισχύουν και τους βοηθούν με κάθε τρόπο, σπέρνουν στις γωνιές της γης το Λόγο του Θεού, που βρίσκει αγαθό έδαφος στις αγνές ψυχές των ντόπιων, όπως π.χ. στην Αφρική.

   Πασίγνωστο άλλωστε είναι ανάμεσα στα άλλα, το ιεραποστολικό τιτάνιο έργο του Ιεραποστόλου του Ζαΐρ, μακαριστού πατρός Κοσμά Γρηγοριάτη, ο οποίος σκοτώθηκε στις 27 Ιανουαρίου 1989.

 

Το θαύμα με το Άγιο Μύρο

  Όπως  εξιστορεί ο Αρχιμανδρίτης Μελέτιος Γρηγοριάτης είχε συμβεί τότε που σκοτώθηκε ο μακαριστός π. Κοσμάς, μια μετωπική σύγκρουση , κατά την οποία «τα πάντα είχαν διαλυθεί. Μια γυάλινη φιάλη με Άγιο Μύρο όμως ούτε καν ράγισε! Την βρήκε στην άκρη του δρόμου ένας ιθαγενής κατόπιν υποδείξεως του παπα-Κοσμά στον ύπνο του»!!!

   «Μετά από λίγες μέρες μας έφεραν τη φιάλη και διαπιστώθηκε ότι ήταν Άγιο Μύρο, που μετέφερε ο μακαριστός στο Κολουέζι για τις επικείμενες Βαπτίσεις. Μ΄ αυτό το Άγιο Μύρο χρίστηκαν τουλάχιστον 10.000 νεοβαπτισθέντες και εξεπλήρωσε τον άγιο σκοπό του»!!!

 

Η ιδέα του χωριού Baba Kosma

   Το έργο που προσφέρει παρά τω πλευρώ των Ιεραποστόλων ο δραστήριος Σύνδεσμος Ορθόδοξης Εξωτερικής Ιεραποστολής  «Αγιος Κοσμάς ο Αιτωλός» με έδρα τη Θεσσαλονίκη, είναι πραγματικά θαυμαστό! Αποστολές βοήθειας, συγκέντρωση χρημάτων, υποστήριξη ιεραποστολών, χορηγίες για σχολεία, Ιερούς Ναούς και τόσα άλλα, αποτελούν γιγάντιο έργο αφοσιωμένων ανθρώπων, που έχουν συναίσθηση του «άλλου κόσμου», αυτού που αγνοούμε οι περισσότεροι και μόνο τυχαία ακούμε μερικές φορές από κάποια διαφημιστική εκστρατεία της Unicef, ενώ έχουμε τη δικής μας «γιούνισεφ», την Εξωτερική μας Ιεραποστολή, που δε νοιάζεται μόνο για το σώμα και τις συνθήκες διαβίωσης, αλλά και για την αθάνατη ψυχή και μάλιστα χωρίς κανένα απολύτως - έστω και στοιχειωδώς οργανωμένο - μηχανισμό «διαφήμισης»!

   Γι΄ αυτό και θεωρούμε χρέος μας στο ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ την προβολή τέτοιων συγκινητικών προσπαθειών! Και είναι ανεξήγητο το ότι δεν έγινε ποτέ ένας τηλεμαραθώνιος από τους γνωστούς, για αυτό το πιο σημαντικό, κατά εντολή Χριστού, έργο στον Κόσμο: «πορευθέντες μαθητεύσατε πάντα τα έθνη και βαπτίσατε αυτούς εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος»…

   Πρόσφατα μάλιστα ο Σύνδεσμος Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής «Άγιος Κοσμά ο Αιτωλός» αποφάσισε κάτι πρωτόγνωρο: τη δημιουργία ενός μεγάλου χωριού, μιας Κωμοπόλεως στην επαρχία Σάμπα του Κογκό, στην περιοχή του σημερινού χωριού ιθαγενών Σουφουμάγκο, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή ο μακαριστός Ιεραπόστολος π. Κοσμάς Γρηγοριάτης!

   Το νέο μεγάλο χωριό θα ονομαστεί έτσι Baba Kosma (πατέρας Κοσμάς), θα χτιστεί Ι.Ν. του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, Δημοτικό Σχολείο, Γυμνάσιο, Πνευματικό Κέντρο, Πολυϊατρείο, ενώ θα αγοραστούν αρχικά 140 στρέμματα για την ανάπτυξη γεωργικών, οργανωμένων καλλιεργειών, που θα ανυψώσουν οικονομικά την περιοχή και το βιοτικό επίπεδο των Ιθαγενών!

   Το φιλόδοξο σχέδιο της νέας Κωμόπολης προϋπολογίζεται σε μόλις 400.000 ευρώ, όσο μια μικρή βίλα στην Ελλάδα! Όποιος θέλει να βοηθήσει μπορεί να απευθυνθεί στον αξιόλογο Σύνδεσμο τηλ. 2310-606920.

 

 

 

 

ΨΗΦΙΣΤΕ

 

ΨΗΦΙΣΤΕ

take my poll at:
htmlGEAR.com

 

 

 

 

ΨΗΦΙΣΤΕ

 

ΨΗΦΙΣΤΕ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤA ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ,

ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΠΡΟΒΟΛΗ > ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ > ΕΛΛΗΝΙΚΑ (WINDOWS)

 

 

ΨΗΦΙΣΤΕ

take my poll at:
htmlGEAR.com

 

ΨΗΦΙΣΤΕ