www.NOIAZOMAI.net

ΤΟΝ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗ ΔΗΘΕΝ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

ΞΕΓΕΛΑΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ HUNZA

ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΤΩΝ ΧΟΥΝΖΑ, ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΜΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ

11/7/2008

 

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ


    Με αεροσκάφος των …Τουρκικών Αερογραμμών κατέφθασε στο προπαγανδιστικό Αεροδρόμιο «Μέγας
Αλέξανδρος» των Σκοπίων, ο απόγονος του Μεγάλου Αλεξάνδρου Πρίγκιπας Μιρ Γκανζαφάρ Αλί Καν, της φυλής Χούνζα (Hunza) του Πακιστάν!

   Αυτό άλλωστε θέλησαν να εκμεταλλευτούν οι Σκοπιανοί στα πλαίσια της διεθνούς προπαγάνδας τους, ώστε να συνδέσουν τον ένοχο σλαβισμό τους με μια αρχαία Μακεδονική φυλή, μια και δεν μπόρεσαν ακόμη να προσεταιριστούν τους Καλάς, την αυθεντική και καθαρόαιμη ελληνική φυλή των Ιμαλαΐων, την οποία επισκέφτηκε το 1991 ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, Μέλος της Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα και Πρόεδρος του «Μακεδνού», γράφοντας τότε το περίφημο βιβλίο του «Καλάς, οι Έλληνες των Ιμαλαΐων»!

   Οι Σκοπιανοί υποδέχτηκαν με μεγάλες τιμές και αρχαίες στολές «Μακεδόνων πολεμιστών» τον εξαπατημένο Πρίγκιπα και τη σύζυγό του Πριγκίπισσα Ράνι Ατικα, που συναντήθηκαν και με τον ίδιο τον Πρωθυπουργό του κρατιδίου Νίκολα Γκρούεφσκι, ενώ προγραμματίστηκε προς τιμήν τους μέχρι και επίσημη λειτουργία στον καθεδρικό  ναό των Σκοπίων!

   Ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα των Χούνζα, θα περιηγηθούν στα πιο αξιόλογα μέρη των Σκοπίων, για να δούνε και να γνωρίσουν την δήθεν «Μακεδονία» και την δήθεν πατρίδα του «Μεγάλου Αλεξάνδρου», από τους στρατιώτες του οποίου και κατάγεται η φυλή!

   Η επίσκεψή τους θα κλείσει με κεντρική εκδήλωση σε πλατεία των Σκοπίων, ώστε να γνωριστούν μεταξύ τους τα «αδέλφια»!.. Ο Πρίγκιπας μάλιστα έχει φέρει μαζί του και τον ιστορικό της φυλής, που θα καταγράψει τις συγκινητικές στιγμές που θα ξανασμίξουν τους «Μακεδόνες» μετά 2.300 χρόνια, όπως λένε ενθουσιασμένοι οι διοργανωτές της υποδοχής!!!

 

   Η εξαπάτηση είναι τρομακτική! Διότι αντί η Ελλάδα να έχει συνδέσει μαζί της όλες τις φυλές που είναι δεμένες με τον Μέγα Αλέξανδρο όπως τους Χούνζα και ιδίως την αυθεντική φυλή των Καλάς, αφήνει τα Σκόπια να μπουν σφήνα στην κεντρική Ασία και να συνδεθούν με ένα σωρό έτσι κράτη και Κυβερνήσεις, όχι μόνο πλαστογραφώντας την Ιστορία και αρπάζοντας τον Ελληνικό Πολιτισμό των Μακεδόνων προγόνων μας, αλλά και κερδίζοντας έτσι συνεχώς διμερείς Αναγνωρίσεις, αυξάνοντας εντυπωσιακά τα φιλικά τους κράτη-μέλη στον ΟΗΕ!

   Και το χειρότερο, η Αθήνα σωπαίνοντας μπροστά σε μια τέτοια τρομακτική εξαπάτηση, γίνεται συνένοχη!

 

 

Η ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΦΥΛΗ ΤΩΝ HUNZA

  Τι κρύβεται πίσω από την κίνηση αυτή των Σκοπίων; Ποια είναι ακριβώς η άγνωστή μας φυλή Χούνζα; Ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν παρακάτω, ώστε να φωτιστούν μερικές καταστάσεις, στις οποίες αντί να πρωταγωνιστούμε στην Ασιατική Ανατολή, κινδυνεύουμε να γίνουμε σε λίγο και απόβλητοι, καθώς τη θέση του περίφημου Ελληνικού Πολιτισμού καταλαμβάνουν οι Σκοπιανοί! Και αυτό είναι το πιο επικίνδυνο, που θα έπρεπε να συγκλονίσει τον επιστημονικό και πνευματικό κόσμο της χώρας!

 

   Η φυλή των Χούνζα ή Χούνζι, βρίσκεται στην ομώνυμη δυσπρόσιτη ορεινή κοιλάδα, σε υψόμετρο 2.438 μέτρων στο βορειοανατολικό άκρο του Πακιστάν, στην οροσειρά του Καρακορούμ, στα σύνορα της Κίνας!

 

   Τα ίδια τα μέλη της φυλής, ιστορούν πως κατάγονται από τρεις στρατηγούς του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που κατέφυγαν μαζί με τις Περσίδες γυναίκες τους και τους Μακεδόνες Στρατιώτες τους, στο απρόσιτο αυτό μέρος της Κοιλάδας των Χούνζα!

 

   Η φυλή σήμερα αποτελείται από περίπου 50.000 άτομα, ενώ η περιοχή - που καταλαμβάνει έκταση περίπου 8.000 τ.χλμ. - είναι ένας είδος πριγκιπάτου, ενταγμένου μέσα στο Πακιστάν από το 1974, με πολιτικό και πνευματικό ηγέτη της τον Πρίγκιπα Μιρ Γκανζαφάρ Αλί Καν, ο οποίος ταυτόχρονα διατελεί και εκλεγμένος αξιωματούχος του Πακιστάν, Διοικητής των βορείων επαρχιών της χώρας, με ανατολικές και ευρωπαϊκές σπουδές στις πολιτικές επιστήμες και τις διεθνείς σχέσεις!

   Ο Πρίγκιπας διαμένει σήμερα σε ένα «παλάτι-βίλα» της περιοχής, όπου και δέχεται τους επισκέπτες και τους ερευνητές. Μερικοί από αυτούς έφτασαν από τα Σκόπια, ύστερα από το σάλο που ξεσήκωσε το περίφημο βιβλίο του Δ. Αλεξάνδρου για τους αυθεντικούς Έλληνες- Καλάς των Ιμαλαΐων!

 

   Σημαντικότερο χωριό και πρωτεύουσα της φυλής είναι η Καριμαμπάντ Μπαλτίτ – Baltit) όπως είναι ευρύτερα γνωστή), που αποτελεί και πόλο έλξης εκατοντάδων τουριστών, καθώς περιστοιχίζεται από δεκάδες επιβλητικές βουνοκορφές όπως το Rakaposhi, που αγγίζουν σε ύψος και τα 6.000 μέτρα και μοιάζουν με τις περίφημες σάρισες των στρατιωτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που έφθασαν στην κρυμμένη κοιλάδα πριν 2.300 χρόνια! Εδώ βρίσκονται τα παλαιά οχυρά Ανάκτορα του Πρίγκιπα, που αποτελούν πραγματική αετοφωλιά και λειτουργούν σήμερα σαν Μουσείο!

  

   Άλλο σημαντικό χωριό είναι η Αλτίτ (Altit), που απέχει 3 χιλιόμετρα από τη Βαλτίτ (Μπαλτίτ), που εντυπωσιάζει με το οχυρό φρούριο ηλικίας 900 ετών, που δεσπόζει στην κορυφή ενός απόρθητου βράχου, 300 μέτρα ψηλά από τον ποταμό Hunza! Το εντυπωσιακό Φρούριο Αλτίτ έχει παραχωρηθεί για συντήρηση στο ίδρυμα του περίφημου Αγά Χαν και αποτελεί πόλο έλξης των τουριστών.

 

   Η χαμένη φυλή των Χούνζα, παρέμενε άγνωστη και απομονωμένη από τον κόσμο, ζώντας για αιώνες σε αυτή την περίκλειστη και  παρθένα ορεινή φύση,  όπου έπρεπε να σκάβεις τον χειμώνα τον πάγο για να βγάλεις έναν κουβά πόσιμο νερό, ώσπου ο άρχισε να κατασκευάζεται ο μεγάλος αυτοκινητόδρομος «φιλίας» του Καρακορούμ, του οποίου η κατασκευή κράτησε είκοσι χρόνια, ως το 1986, και ένωσε τελικά το Πακιστάν με την Κίνα! Πρόκειται για μια πανάρχαια και δύσβατη διαδρομή του δρόμου του μεταξιού, μέσω του περάσματος Khunjerab, όπου ανταμώνει το Καρακορούμ του Πακιστάν με το Παμίρ της Κίνας και την Επαρχία Ξιν Γιανγκ!

 

   Έτσι η πανέμορφη και παραδεισένια Κοιλάδα των Χούνζα άρχισε να γίνεται γνωστή, ενώ φυτεύτηκαν δεκάδες οπωροφόρα δέντρα, περίφημα σήμερα για την αξία των καρπών τους και τη βιολογική τους γνησιότητα!

 

   Η περιοχή των Χούνζα, λέγεται και Κοιλάδα της Μακροζωίας, αφού εκεί είναι σχεδόν άγνωστος ο καρκίνος και οι καρδιοπάθειες, ενώ οι κάτοικοι ξεπερνούν τα 100 χρόνια ζωής, γεγονός που οδήγησε σε μια έκρηξη εξαγωγής γεωργικών προϊόντων Hunza προς τη Δύση, ως προϊόντα εξαιρετικής διατροφής, υγείας, ομορφιάς και μακροζωίας, που αναπτύσσονται σε υψόμετρο 2.400 μέτρων, στον ολοκάθαρο αέρα και τα κρυστάλλινα νερά της Κοιλάδας!

  

   Στη φυλή της Κοιλάδας Χούνζα, που διατηρήθηκε εδώ και 2.300 χρόνια, παρατηρούνται πολλά μέλη της φυλής, ιδίως παιδιά και νέοι, να φέρουν και σήμερα ολοκάθαρα ελληνικά χαρακτηριστικά, όπως φαίνεται σε αρκετές φωτογραφίες. Ανοιχτόχρωμα πρόσωπα, φωτεινά χαρακτηριστικά, σε πολλές περιπτώσεις μπλε ή πράσινα μάτια και πάνω από όλα το όνομα του Αλέξανδρου και το σύμβολό του. Τα δύο κέρατα του τράγου των Αιγών, που κοσμεί τα σπίτια και τα Φρούρια, ενώ τα αγριοκάτσικα είναι το σήμα κατατεθέν της περιοχής των Χούνζα!

 

 

Ο ΑΓΑ ΧΑΝ,

Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΤΩΝ ΧΟΥΝΖΑ

& Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ

   Οι περισσότεροι κάτοικοι σήμερα της Κοιλάδας είναι Μουσουλμάνοι Ισμαηλίτες κάτω από την προστασία του Αγά Χαν, προστάτου των Ισμαηλιτών! (Ισμαηλίτες είναι αίρεση του Ισλάμ, η οποία ασκούσε κάποτε σιδηρά εξουσία – εξουσία τρόμου θα λέγαμε με τα σημερινά δεδομένα - σε ολόκληρη σχεδόν τη Μέση Ανατολή, με την ονομασία Ασασίνοι. Οι Ισμαηλίτες αποσπάσθηκαν από τον βασικό κλάδο των Σιιτών Μουσουλμάνων, ενώ παρακλάδι τους θεωρούνται και οι Δρούζοι του Λιβάνου).

   Η Αυτού Υψηλότης, ο Πρίγκιπας Καρίμ Αγά Χαν IV, προβάλλεται σαν απόγονος του Μωάμεθ και είναι ο ηγέτης- αρχηγός των Ισμαηλιτών σήμερα παγκοσμίως, διαθέτει δε αμύθητη περιουσία και παίζει στην ανάπτυξη των Ασιατικών και Αφρικανικών μουσουλμανικών περιοχών, τον αντίστοιχο ρόλο περίπου που παίζει και ο Σόρος στις Σλαβικές και πρώην Κομμουνιστικές χώρες… Και το κυριότερο; Είναι ο ισχυρός προστάτης της περιοχής και της φυλής των Χούνζα! Των απογόνων στρατιωτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου!

   Τόσο δε σημαντικές είναι οι διασυνδέσεις και η επιρροή του, ώστε κατάφερε να φέρει το 2006 στην τόσο απόμακρη και άγνωστή μας περιοχή των Χούνζα, τον ίδιο τον Διάδοχο Πρίγκιπα Κάρολο της Αγγλίας, μαζί με τη σύζυγό του Δούκισσα Καμίλλα Πάρκερ!!!

   Και εκεί τους υποδέχθηκε ο Πρίγκιπας των Χούνζα Μιρ Γκανζαφάρ Αλί Καν, αυτός που υποδέχθηκαν με κάθε τιμή τώρα το 2008 τα Σκόπια, σαν αρχαίο και χαμένο «Μακεδόνα»!!! Αυτόν και αυτούς που εμείς τόσο έχουμε περιφρονήσει και βρέθηκαν μάλιστα και κάποιοι -ευτυχώς ελάχιστοι-  «δημοσιογράφοι» εφημερίδων, που όσα δεν φτάνουν και δεν καταλαβαίνουν τα κάνουν «κρεμαστάρια» και τα υποβαθμίζουν με τη μέθοδο της γελοιοποίησης! Έτσι γελοιοποίησαν με σχόλιά τους όλους αυτούς τους χαμένους Έλληνες και τον Πρίγκιπά τους που έφτασε στα Σκόπια, και που ζουν σε μια περιοχή που γίνεται πια το επίκεντρο της Κεντρικής Ασίας, δίπλα στο Κασμίρ και αποτελεί ήδη το στρατηγικό κλειδί της αχανούς Κίνας!

 

   Ο αδελφός μάλιστα του Καρίμ, ο Πρίγκιπας Αμύν Αγά Χαν, είναι Πρόεδρος του Ταμείου Οικονομικής Ανάπτυξης (AKFED) με έδρα τη Γενεύη και Διευθυντής του Ιδρύματος Aga Khan (AKF), που το 1999 εισέπραξε μάλιστα και μερικά εκατομμύρια δραχμές βοήθεια από την …Ελλάδα!

 

   Ο δε θείος του Καρίμ, ο Σαντρουντίν Αγά Χαν που πέθανε το 2003, υπήρξε φίλος της Ελλάδος, έχοντας Ελληνίδα σύζυγο, την Πριγκίπισσα Αικατερίνη με καταγωγή από την Αλεξάνδρεια και διέθετε αρχοντική κατοικία στην Πάτμο, όπου και κατέφευγε κάθε καλοκαίρι. Υπηρέτησε μάλιστα επί 40 χρόνια τον ΟΗΕ και υπήρξε ο μακροβιότερος Ύπατος Αρμοστής του Οργανισμού για τους Πρόσφυγες, που διαχειρίστηκε μάλιστα και τους Έλληνες Πρόσφυγες του Τουρκικού «Αττίλα» στην Κύπρο το 1974, ενώ είχε τιμηθεί με το Βραβείο «Ολυμπία» του Ιδρύματος Ωνάση και ανακηρύχτηκε Επίτιμος Δημότης Αλοννήσου, σε αναγνώριση του έργου του για την προστασία της μεσογειακής φώκιας!

 

   Τώρα ίσως γίνεται κατανοητή η βαθύτερη σκοπιμότητα των κινήσεων των Σκοπιανών, με την επιχείρηση προσεταιρισμού των Χούνζα και του Πρίγκιπά τους, που έχουν προστάτη μια διεθνή και ισχυρή, μεγάλη προσωπικότητα, που διαθέτει πολύ σοβαρή επιρροή σε όλα τα κέντρα αποφάσεων! Την Αυτού Υψηλότητα Πρίγκιπα Καρίμ Αγά Χαν τον IV, τον Αρχηγό των Ισμαηλιτών Μουσουλμάνων που απλώνονται σε 25 χώρες και επηρεάζουν Αφρική και Ασία, αποτελώντας επιπρόσθετα σημαντικό μοχλό στο παιχνίδι των Σκοπίων μέσα στον ΟΗΕ!

   Η Αθήνα άραγε θα αφήσει την Αυτού Υψηλότητα ανενημέρωτη για την απάτη που στήνουν τα Σκόπια στους προστατευόμενούς του;

   Θα επιτρέψει η Ελληνική Κυβέρνηση να παιχθεί ανεμπόδιστα και το δεύτερο μέρος του άθλιου παιχνιδιού, που θα περιλαμβάνει ανταποδοτική επίσκεψη του Γκρούεφσκι ή άλλου υψηλόβαθμου Σκοπιανού - δήθεν «Μακεδόνα» Αξιωματούχου - στους Μακεδόνες απογόνους των Ελλήνων στρατιωτών μας στη Βαλτίτ και την Ατλίτ;

   

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

   Μήπως πλέον είναι η ώρα να ενδιαφερθούμε για τους Χούνζα και όλες τις άλλες φυλές που υποστηρίζουν ότι είναι απόγονοί μας και να τους οργανώσουμε σε ένα ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ βοήθειας, παιδείας και υποστήριξης, που θα τροφοδοτείται και με πόρους και προγράμματα και της Ευρωπαϊκής και της Μεσογειακής Ένωσης και του ΟΗΕ;

   Μήπως είχε τελικά απέραντο δίκαιο ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, όταν το 1991 επιστρέφοντας από τους Καλάς και τους Πατάνς, μίλησε για τη διπλωματία των ελληνικών φυλών της Ανατολής;

   Μήπως πρέπει επιτέλους να διασώσουμε το ισχυρό όνομα των Γιουνάν, των Ελλήνων, στην Ασία;

   Μήπως είναι ώρα να διασώσουμε οριστικά από το ψέμα, τη δολιότητα και την εξαπάτηση των Σκοπίων, εκείνους που σε ολόκληρη την Ανατολή καμαρώνουν πως είναι αδέλφια μας και παιδιά του Σικάντερ Μεγάλου Αλεξάνδρου;

 

 

 

www.NOIAZOMAI.net

 

noiazomai@gmail.com