www.NOIAZOMAI.net

παλαιότερα νέα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΚΛΟΓΕΣ 2009

 

ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΜΕ «ΝΗΟΨΙΑ» ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

   Σε πρωτοφανή πρόκληση προέβη η τουρκική κορβέτα Bafra F-505 τα ξημερώματα της παραμονής της Εθνικής μας Εορτής, καθώς πλέοντας εντός ελληνικών υδάτων, πλησίασε και επιχείρησε μέσω ασυρμάτου να ελέγξει το ελληνικό εμπορικό πλοίο «Αρχάγγελος»!

 

ΠΟΛΕΜΟΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ  ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ!

  Λενινιστικοί λαϊκισμοί του τύπου «να φορολογηθεί η Εκκλησία», εκμεταλλευόμενοι το γενικό χάος, παρασύροντας ανενημέρωτους πολίτες και νέους, επιχειρούν να αποπροσανατολίσουν το βλέμμα της κοινής γνώμης από τους αληθινά ενόχους της κρίσης!

 

ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΩΝ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ!

  Σε πικρή δοκιμή των αντανακλαστικών της Ελληνικής Αεράμυνας προχώρησαν πρωί Κυριακής οι Τούρκοι, εισβάλοντας στον εθνικό εναέριο χώρο, παρενοχλώντας επικίνδυνα και πάλι Ελικόπτερο μας στο Φαρμακονήσι, για να στοχοποιηθούν αστραπιαία από Mirage-2000!

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ!

  Διεθνής Έκθεση για τον Μέγα Αλέξανδρο, με 400 πολύτιμα εκθέματα από 25 Μουσεία του Κόσμου, ανοίγει τις πύλες της στην πόλη Λέομπεν της Αυστρίας, από 21 Μαρτίου έως 1 Νοεμβρίου, διαλαλώντας την ελληνικότητα του - ξεχασμένου μας εδώ - Μεγάλου Αλεξάνδρου!

 

«ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΟΧΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΜΑΚΟΙ»!

   Κραυγή απόγνωσης στον Πρωθυπουργό και την Υπουργό Παιδείας, για Σχολεία που να τους μαθαίνουν Ελληνικά και όχι Τουρκικά, στέλνουν με επιστολή τους οι Έλληνες Πομάκοι της Θράκης, φανερώνοντας το μεγάλο εθνικό έγκλημα του γλωσσικού εκτουρκισμού τους!

 

ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΠΟΜΑΚΟΥΣ ΣΕ ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ!

   Μαθήματα θάρρους, δύναμης και Ελλάδας, παρέδωσε η ηρωίδα Δασκάλα των Ελλήνων Πομάκων Χαρά Νικοπούλου, όταν στην τελετή των Αριστείων Καινοτομίας (13-3-2010), ενώπιον της Υπουργού, φώναξε πως η Μειονότητα δεν είναι Τουρκική, αλλά Μουσουλμανική!  Βίντεο

 

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΣΕ ΔΝΤ & ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΥΡΩ!

   Η Ανατολικογερμανοτραφής Μέρκελ, μας σπρώχνει ολοταχώς στο ΔΝΤ και έξω από το Ευρώ, αποδεικνύοντας πόσο αφελείς αλλά και πόσο αχάριστοι ως προς τις αξίες και τις θυσίες των προγόνων μας υπήρξαμε, ώστε να θυσιάσουμε τη Νομισματική μας Ελευθερία

 

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ!

  Σε τεράστια και αναπάντητη πρόκληση προέβησαν οι Σκοπιανοί, ξεδιπλώνοντας μέσα στο Κολυμβητήριό τους μια γιγάντια σημαία με τον Ήλιο της Βεργίνας, φωνάζοντας φανατικά «Macedonia-Macedonia», στον αγώνα με την Εθνική Ελλάδος Πόλο, όπου χάσαμε 7-6!

 

Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΕΛΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ

  Σε ετοιμότητα για  το τελικό Σχέδιο Νίμιτς! Ποια θα είναι η αποφασισιτική αμερικανική πρωτοβουλία που θα αιφνιδιάσει! Γιατί πρέπει όλοι μαζί οι Μακεδόνες να ορίσουμε τώρα νέο, ανεξάρτητο υποψήφιο Δήμαρχο-Υπερασπιστή της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας!

 

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ: ΒΓΑΖΕΙ ΕΞΩ Ο ΔΡΟΥΤΣΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ!

   Εκτός πλαισίου θέτει ο Δρούτσας συζητήσεις για ταυτότητα/εθνότητα και γλώσσα (όπως πρότεινε ο Νίμιτς καθ΄ υπόδειξη των ΗΠΑ) απαντώντας σχετικά στο Α1 των Σκοπίων, πως η διαπραγμάτευση στον ΟΗΕ αφορά Συμφωνία μόνο για την οριστική Ονομασία του Κράτους!

 

ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΥΠΕΡΟΠΛΙΑ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΕ ΑΕΡΑ & ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟ 2015!!!

   Εφιαλτική υπεροπλία έναντι της Ελλάδος αποκτά η Τουρκία το 2015, τόσο στη θάλασσα, με την ολοκλήρωση συγκρότησης τριών αυτόνομων Στόλων, όσο και στον αέρα, με την ένταξη στην αεροπορική της δύναμη των (ατεστάριστων) «αόρατων» μαχητικών 5ης γενιάς F-35 JSF!

ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΑΝΕΡΓΙΑ 20% ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ-ΣΟΚ 4% ΤΟΥ ΑΕΠ!

   Τρομακτικές είναι οι προβλέψεις της Deutse Bank, οι οποίες ταιριάζουν με διαπιστώσεις πολλών, που τονίζουν πως οι ανόητες περικοπές μισθών οδηγούν σε τραγική μείωση κατανάλωσης, που φρενάρει τα πιο ζωτικά γρανάζια της αγοράς! Φέρνουν ανεργία, ακυβερνησία, όλεθρο!

 

ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ» ΤΗΣ ΧΙΛΗΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝ 8.8 R!

   Ανάγκη έμπρακτης βοήθειας έχει το «Ελληνικό Σπίτι» της Χιλής, που στεγάζει την Ελληνική Κοινότητα στο Σαντιάγο, καθώς έχει πληγεί σοβαρά από τον τρομακτικό σεισμό των 8,8 Ρίχτερ, με αποτέλεσμα να σταματήσουν και τα κρίσιμα Μαθήματα Ελληνικών!

 

Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ!

   Η Σουηδία αναγνώρισε τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, καθώς και των Αρμενιών Ασσυρίων και Χαλδαίων, προκαλώντας την οργή της Άγκυρας, που ανακάλεσε τον Πρεσβευτή της από τη Στοκχόλμη! Η Τουρκία δεν μπορεί να ξεφεύγει από την Ιστορία της!

 

ΠΟΡΕΙΕΣ - ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ - ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΜΟΛΟΤΩΦ - ΠΑΡΑΛΥΣΗ

  Σε γενική παραλυσία η χώρα, με χιλιάδες διαδηλωτές στις πορείες! Αλλού Αστυνομικοί χειροκροτούσαν τους άλλους απεργούς και αλλού τα ΜΑΤ συγκρούονταν με τους γνωστούς «αγνώστους» που δε δίστασαν να προξενήσουν και πάλι αδικαιολόγητες καταστροφές! ΒΙΝΤΕΟ  ΦΩΤΟ

 

ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ «ΝΤΕ ΓΚΩΛ»!

  Σε κοινές ασκήσεις με την Εθνική Φρουρά της Κύπρου θα εμπλακεί το περιβόητο γαλλικό αεροπλανοφόρο «Σαρλ Ντε Γκωλ», που αποτελεί μεγάλη γαλλική εγγύηση για την «ουράνια ελευθερία» και αεροναυτική προστασία της μαρτυρικής Μεγαλονήσου!

 

ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΟΜΠΑΜΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ + «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»…

  Απίστευτο! Ο κ. Δρούτσας, σε τηλεφωνική συνέντευξή του στις «Ανιχνεύσεις» της ΕΤ3, ομολόγησε ότι ο Ομπάμα δεν μας ζήτησε καμμιά Ονομασία για τα Σκόπια, αλλά αντίθετα εμείς του ζητήσαμε, Σύνθετη Ονομασία με Γεωγραφικό Προσδιορισμό! (δηλ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ + π.χ. Βόρεια)

ΣΑΜΑΡΑΣ: «ΠΟΛΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ» Η ΕΛΛΑΔΑ!

   «Μετατρέπετε τη χώρα σε πανίσχυρο πόλο έλξης παράνομης μετανάστευσης» προειδοποίησε ο Σαμαράς, χαρακτηρίζοντας «επικίνδυνο» το νομοσχέδιο που «ανοίγει τον δρόμο για μαζικές πολιτογραφήσεις δεκάδων χιλιάδων μεταναστών» εν ώρα κρίσης!

 

ΜΠΙΛ ΚΛΙΝΤΟΝ: ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΥΟΙΩΝΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

   «Οι μακροπρόθεσμες προοπτικές για τη χώρα παραμένουν εξαιρετικά ευοίωνες και είναι ένα καλό στοίχημα ότι θα ξεπεράσει την κρίση», τόνισε ο τέως Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον σε συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό, στηρίζοντας έτσι ολόθερμα την Ελλάδα!

 

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΝΑΖΗΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ Λ. ΦΟΥΝΤΑ!

   Η Ελληνική Αστυνομία παρακαλεί όποιον έχει οποιαδήποτε πληροφορία για τον εικονιζόμενο Λάμπρο Φούντα, να τηλεφωνήσει στο 170! Το θύμα, που πυροβόλησε Αστυνομικούς, φέρεται να εμπλέκεται σε Τρομοκρατική Οργάνωση, καθώς είχε χειροβομβίδα & ενεργό ασύρματο!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                      ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ  10  9  8  7 6  5  4  3  2  1

 

ΣΤΕΙΛΤΕ ΚΕΝΟ E-MAIL ΕΔΩ

ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!

 

----------------------------------------------------------------

ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΚΟΙΝΑ «ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ», ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ…

--------------------------------------------------------------

«ΣΑΡΚΟΖΙΚΟΤΕΡΗ» ΤΟΥ ΣΑΡΚΟΖΥ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Η ΓΑΛΛΙΔΑ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΑΡΤΙΝ ΟΜΠΡΙ!

--------------------------------------------------------------

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΙΑ «ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ», ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΜΕ «ΠΡΑΣΙΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ» ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗ …«ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΦΟΡΩΝ» ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΔΝΤ! ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΑΠΟ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ (ΗΠΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ, ΑΠΟΦΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΕΑ ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ! ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΟΥΝ ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ…

 :: ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΗΝ «ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ «ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ» ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗ «ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑ» ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΟΥΝ ΟΧΙ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ, ΑΛΛΑ ΝΤΟΠΙΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, (ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ - ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΜΗΧΑΝΕΣ, ΒΙΟΚΑΥΣΤΗΡΕΣ, ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ, ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ, ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΑ, ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ, κλπ) ΩΣΤΕ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΞΑΓΩΓΙΚΗ «ΠΡΑΣΙΝΗ ΔΥΝΑΜΗ» ΣΕ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ, ΣΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑ ΚΥΜΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΜΕ ΕΥΝΟΪΚΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ»!

--------------------------------------------------------------

ΟΧΙ 25, ΑΛΛΑ 75 ΔΙΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΔΙΧΤΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΚΟΝΟΜΙΣΤ, ΠΑΡΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΗΣ ΚΑΛΠΑΖΟΥΣΑΣ ΥΦΕΣΗΣ!

--------------------------------------------------------------

ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ Η ΑΓΙΑ-ΣΟΦΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ …ΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΤΗ!

--------------------------------------------------------------

ΠΥΡ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ Η ΜΕΡΚΕΛ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ  ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!

--------------------------------------------------------------

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ»; ΣΠΑΡΑΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΑΙΜΟΒΟΡΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ!  ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ - ΚΑΙ ΕΔΩ – ΚΑΙ ΕΔΩ

--------------------------------------------------------------

ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ

--------------------------------------------------------------

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ!

--------------------------------------------------------------

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ «ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ», ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ…

 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΟΛΑΦΟΣ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΥΠΕΞ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΨΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΡΟΥΤΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ! «Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΕΛΥΕ»!

--------------------------------------------------------------

Ο ΤΡΙΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΕ ΡΩΣΙΑ, ΚΙΝΑ, ΙΝΔΙΑ, ΒΡΑΖΙΛΙΑ, ΑΡΑΒΙΚΟ ΚΟΣΜΟ!

--------------------------------------------------------------

ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΣΥΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ!

--------------------------------------------------------------

ΚΑΙ ΝΕΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ!

--------------------------------------------------------------

ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΙΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΤΟΝ ΜΟΙΡΑΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΥΜΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΚΤΣΑΛΑΝ,  ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΥΜΝΗΤΗΣ ΤΟΥ Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΣΟ ΕΥΜΕΤΑΒΛΗΤΟΣ, ΑΣΤΑΘΗΣ ΚΑΙ ΜΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ…

--------------------------------------------------------------

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ!

--------------------------------------------------------------

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΕΒΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ!

--------------------------------------------------------------

9,5% ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Ο ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ, ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΠ, Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ…

--------------------------------------------------------------

ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΑΤΟΥΣ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΣΕ 200 ΙΤΑΛΙΔΕΣ, ΕΝΑΝΤΙ 60 ΕΥΡΩ…

--------------------------------------------------------------

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ!

--------------------------------------------------------------

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ «ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΖΑ»!

--------------------------------------------------------------

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ ΣΕ ΤΑΦΟΥΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!

--------------------------------------------------------------

ΔΟΓΜΑ «ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΙΣΧΥΟΣ» ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ, ΕΝΩ ΘΕΩΡΟΥΝ ΖΩΤΙΚΗ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ, ΠΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΥΣΙΑ, ΙΚΑΝΗΣ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΑΤΣΑΛΙΝΟ ΤΕΙΧΟΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!

--------------------------------------------------------------

ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ!

--------------------------------------------------------------

F-16 ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ, ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ! ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΥΟ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ F-16 ΠΟΥ ΕΓΚΛΩΒΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ Η Η ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΙΚΑΡΩΝ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΑΚΟΜΗ ΟΡΘΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

--------------------------------------------------------------

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑΥΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ! ΤΟ ΚΥΣΕΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ ΤΟ «ΠΛΩΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ»,  ΟΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΠΟΥ ΓΕΡΝΕΙ Ο ΤΕΩΣ ΥΕΘΑ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ! ΠΕΤΙΟΥΝΤΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ 4.000 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΥΡΟΥΣ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ, ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΟΛΟ, ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΚΟΡΩΝΑ-ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΤΗ ΝΙΚΗ Ή ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ! ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ, ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΤΡΙΤΗ ΧΩΡΑ; ΑΝ ΖΟΥΣΕ Ο ΙΑΤΡΙΔΗΣ…

--------------------------------------------------------------

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΕΦΥΓΕ… ΑΒΟΗΘΗΤΟΣ… ΤΟ «ΙΑΤΡΙΚΟ» ΧΑΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ… ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ», ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ…

--------------------------------------------------------------

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΝΔΡΩΝ…

ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΑΙΩΝΙΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ, ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ!

--------------------------------------------------------------

«ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ» ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΑΝΤΑΠΑΝΤΑ Ο ΥΠΕΞ ΤΗΣ ΑΡΜΕΝΙΑΣ!

--------------------------------------------------------------

ΕΩΣ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΙΤΙΟΥΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ «ΚΛΩΒΟΣ» ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ!

 ---------------------------------------------------------------

ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ, ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΡΑΝΤΑΡ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ!

---------------------------------------------------------------

 

παλαιότερες ενδιαφέρουσες ειδήσεις

 

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

 

ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ

Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΑΝΤΑ ΚΛΑΟΥΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

η διεθνής περιπέτεια

ενός Ορθόδοξου Αγίου

ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΤΑΤΖΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΣΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΑ Η ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΑΝΔΡΟΥ

ΑΓΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ

ΟΣΙΟΣ ΔΑΥΙΔ ΕΝ ΕΥΒΟΙΑ

ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΛΕΒΗ

ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΘΑΥΜΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝΟΥ & ΣΟΥΜΕΛΑ

ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΥ

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΑΚΩΒΟΣ

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ

ΠΑΪΣΙΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΗ-ΤΟΥΡΚΙΑ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ – Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ

 

ΑΛΩΣΗ ΠΟΛΗΣ 1453

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΝΤΟΥ

ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΑΡΑΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ-ΟΧΙ ΤΑΣΣΟΥ

ΔΙΚΗ ΤΩΝ 5 ΗΡΩΩΝ ΤΗΣ Β. ΗΠΕΙΡΟΥ 1994

ΕΟΚΑ ΚΥΠΡΟΣ 1950-‘55

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

ΙΜΙΑ-ΥΜΙΑ-ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ – ΦΙΛΙΠΠΟΣ Β΄– ΒΙΚΕΛΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΠΟΓΚΡΟΜ 1955 ΠΟΛΗ-ΣΜΥΡΝΗ

ΠΟΜΑΚΟΙ - ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΣΤΗΛΗ ΤΩΝ ΚΑΛΙΝΔΟΙΩΝ

ΤΟΡΠΙΛΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΣ–15/8/1940

 

ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΑΤΤΙΛΑ 1974

ΒΙΝΤΕΟ 1821 (ειδικό για Σχολεία)

ΒΙΝΤΕΟ 1940

ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΒΙΝΤΕΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΠΟΝΤΟΥ

ΒΙΝΤΕΟ ΒΙΒΛΙΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤ΄

ΚΑΛΑΝΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ –ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ-ΦΩΤΩΝ

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΑΠΟΚΡΙΑ χωρίς καρναβάλια –ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΛΑΓΑΝΑ

 

 

www.NOIAZOMAI.net