www.NOIAZOMAI.net

παλαιότερα νέα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΚΛΟΓΕΣ 2009

 

« ΛΥΚΟΦΙΛΙΑ» ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ!

  Παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου, προκλητικές ασκήσεις στο Ανατολικό Αιγαίο, ακόμα και έλεγχος ταυτότητας ελληνικού μαχητικού από τουρκική φρεγάτα ανατολικά της Άνδρου, συνθέτουν το πραγματικό σκηνικό της «λυκοφιλίας» των Τούρκων!  1  2

 

«ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ»-ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΓΙΩΡΓΟΥ!

  Χρησιμοποιώντας τη σφραγίδα-λογότυπο του Συμβουλίου της Ευρώπης, του οποίου και προεδρεύουν, τα Σκόπια προχώρησαν σε προπαγανδιστικές καταχωρήσεις σε ξένες εφημερίδες, με την προκλητική ονομασία «Μακεδονική Προεδρία», ενώ η Αθήνα κοιμάται!

 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΤΗ ΣΕ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ STATE!

  Δυναμική απάντηση στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, για το προκλητικό και ανιστόρητο δημοσίευμα του περιοδικού του STATE, που αποκάλεσε «αρχαία Μακεδονία» και «Μακεδονικό μαργαριτάρι των Βαλκανίων» τα Σκόπια, δίνει με επιστολή του ο μεγάλος αγωνιστής Νικόλαος Μάρτης!

ΣΤΙΣ 16 ΜΑΪΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ»!

  Μητροπολίτης Λαγκαδά εξελέγη ο νέος «Παπαφλέσσας», ο φλογερός υπερασπιστής της Ορθοδοξίας και της Μακεδονία μας, νυν Πρωτοσύγκελος Θεσσαλονίκης, Αρχιμανδρίτης Ιωάννης Τασσιάς! Η χειροτονία του θα γίνει στις 16 Μαΐου στον Αγ. Δημήτριο Θεσσαλονίκης!

 

ΜΑΚΑΒΡΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

   Ανατριχιαστικές είναι οι περιγραφές της Αργεντινής Προέδρου Χριστίνα Φερνάντες, για κοινά στοιχεία με την Ελλάδα: πληθωρισμός, διαφθορά, αύξηση χρέους, αδυναμία εξαγωγών, καταστροφή μεσαίας τάξης, ΔΝΤ, μείωση μισθών, πάγωμα καταθέσεων, κατάρρευση!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΛΕΞ ΤΖΟΟΥΝΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

   Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τα θανάσιμα πλοκάμια ΔΝΤ & ξένων μεγαλοτραπεζών που τυλίγουν την Ελλάδα, για να επιτύχουν την πλήρη εξόντωση και υποδούλωσή μας, καθώς και για την «ελληνική Κυβέρνηση-μαριονέτα» που τους το επιτρέπει, κάνει ο Άλεξ Τζόουνς!

 

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΗ ΝΤΟΡΑ (ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ)!

  Επιτέλους ο Αντώνης Σαμαράς βρήκε λίγη από τη δυναμική του 1993 και διέγραψε το μεγάλο βαρίδιο που λέγεται Ντόρα, κάτι που επιδίωκε και η ίδια, θέλοντας να αποδεσμευθεί! Αξιοσημείωτο είναι ότι και ο δήθεν «πολέμιός της», Γ. Καρατζαφέρης, ψήφισε επίσης «ναι»

 

ΝΤΡΟΠΗ! ΤΟΥΣ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΣΚΥΨΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!

  Τρεις ηρωικοί Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, οι Γ. Δημαράς, Σ. Σακοράφα και Β. Οικονόμου, αρνήθηκαν να ψηφίσουν υπέρ των εξοντωτικών μέτρων του ΔΝΤ, ψηφίζοντας «παρών», με αποτέλεσμα να διαγραφούν αστραπιαία από το Γ. Παπανδρέου, που έχει γονατίσει την Ελλάδα!

 

ΤΡΕΙΣ+ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΟΛΟΤΟΦ!

 Τρεις αθώοι νεκροί και ένα αγέννητο βρέφος είναι τα θύματα δολοφονικής επίθεσης με βόμβες «Μολότοφ», σε υποκατάστημα της Marfin-Εγνατία στην Αθήνα! Οι παράφρονες δολοφόνοι, έριξαν βόμβες αλλά και βενζίνη, ενώ γνώριζαν πως υπήρχαν μέσα εργαζόμενοι!

 

ΕΦΕΡΑΝ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΕΝΩ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΑΝ ΟΤΙ ΑΡΚΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ

   Πολιτική Εθνικής Συμφοράς αποδεικνύεται η συνταγή της Κυβέρνησης, που διαβεβαίωνε πως αρκούσαν τα μέτρα που είχαν παρθεί τον Μάρτιο με έγκριση του ΔΝΤ, ενώ τώρα εξαγγέλθηκαν και νέα χειρότερα, με αύξηση ΦΠΑ, ΕΦΚ, νέες περικοπές σε επιδόματα, δώρα, συντάξεις!

 

ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ: «ΤΙ ΕΙΝ’ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ»!

  Μαθήματα Πατριδογνωσίας από την ηρωίδα Δασκάλα Χαρά Νικοπούλου, η οποία κατά τη βράβευσής της από τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης, ξετύλιξε μαζί με τα ονόματα των Πομάκων μαθητών της, το χρυσοκέντητο νήμα του Ελληνισμού, ιστορώντας το «τι είν’ η Πατρίδα μας»!

«ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΤΕΪΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ!

   Τεράστια πρόκληση από το επίσημο περιοδικό του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, το «STATE», που αναγνωρίζει τα Σκόπια ως την «Αρχαία Μακεδονία που οικοδομεί μια σύγχρονη Δημοκρατία», σε αφιέρωμα με γενικό τίτλο «Μακεδονικό μαργαριτάρι των Βαλκανίων»! 1 2

«ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ» ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

   Τον «εθνολογικό» προσδιορισμό «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ» θα χρησιμοποιήσουν τα Σκόπια κατά τη διάρκεια της Προεδρίας τους στην Επιτροπή Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης, αποδεικνύοντας πόσο άκυρη θα είναι οποιαδήποτε Συμφωνία με την Αθήνα, καθώς χρησιμοποιούν το Όνομα «Μακεδονία» και τα παράγωγά του ως «εθνικό» και όχι γεωγραφικό προσδιοριστικό!  1 2

 

ΞΑΝΑΦΕΡΝΟΥΝ ΕΠΙΘΕΩΡΙΤΙΣΜΟ & «ΦΑΚΕΛΩΜΑ» ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!

  Ξεθωριάζει κάθε σταγόνα διδασκαλικής ελευθερίας και αυθεντικής δημιουργικότητας στα Σχολεία, καθώς βάση του νέου «Πολυνομοσχεδίου», τίθεται σε σκληρή, αγχοτική παρακολούθηση και επιθεωριτισμό κάθε σχολική μονάδα, που θα υποχρεούται σε στείρες και γραφειοκρατικές εκθέσεις Αξιολόγησης, ακόμη και προς το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο(!!!), ενώ καταργούνται οι πίνακες αναμονής διορισμού χιλιάδων Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών, δημιουργείται «Επετηρίδα» Ασεπιτών, «πιστοποιητικό παιδαγωγικής κατάρτισης», «δόκιμοι εκπαιδευτικοί», υποχρεωτική τριετής υπηρεσία στον πρώτο τόπο διορισμού, ώστε να οδηγούμαστε τελικά σε Εκπαιδευτικούς που θα σκύβουν και δεν θα υψώνουν το κεφάλι… Σε Εκπαιδευτικούς-ρομπότ, που δεν θα αντιστέκονται π.χ. σε νέα «βιβλία Ιστορίας», σε παιδαγωγικές, κοινωνικές, οικονομικές ή εθνικές «δια…λύσεις»!

ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ …ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΩΝ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ ΜΑΣ!

10-15 δις από ΔΝΤ με επιτόκιο 2,85-3% και 30 δις από ΕΚΤ για τον πρώτο χρόνο με φαρμακερό επιτόκιο 5%, αποφάσισαν οι Υπουργοί του Γιούρογκρουπ, μετά από Τηλεδιάσκεψη, λίγο πριν το άνοιγμα των αγορών. Δεν έχει πάντως διευκρινιστεί εάν «απαιτηθούν» και νέα μέτρα.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΝ «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ»!

   Με «μίτο της Αριάδνης» τις επαφές του νεκρού Λάμπρου Φούντα, οι Αρχές κατάφεραν να ανακαλύψουν γιάφκες της Τρομοκρατικής Οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας» όπου και βρέθηκαν ο Η/Υ και πρωτότυπες προκηρύξεις των Τρομοκρατών! Ονόματα και φωτογραφίες!

ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΤΥΠΗ “ΠΡΕΣΒΕΙΑ” ΣE ΣΚΟΠΙΑ!

   Σε προκλήσεις προέβησαν Σκοπιανοί έξω από το Ελληνικό Γραφείο Συνδέσμου (άτυπη Πρεσβεία) στα Σκόπια, κρατώντας πανό με το όνομα «Μακεδονία», σημαίες με τον «Ήλιο της Βεργίνας» και φωνάζοντας «Ελλάδα-Φασίστες», «Ε.Ε. & ΝΑΤΟ σταματήστε τον ελληνικό φασισμό»!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ 12  11  10  9  8  7 6  5  4  3  2  1

 

ΣΤΕΙΛΤΕ ΚΕΝΟ E-MAIL ΕΔΩ

ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!

 

------------------------------------------------------------

ΤΟ ΘΕΜΑ «ΣΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΤΟ ΣΠΙΤΙ» ΠΟΥ …ΕΠΕΣΕ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ, ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ …ΚΕΜΑΛ… ΚΑΙ ΤΟ «ΑΣΤΕΙΟ» ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ», ΓΙΑΤΙ Ο ΚΕΜΑΛ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΧΩΡΙΟ ΧΡΥΣΑΥΓΗ ΛΑΓΚΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ…

------------------------------------------------------------

ΚΛΕΒΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΠΗΚΕ ΣΦΗΝΑ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ! ΚΑΙ Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΚΑΤΑ ΠΟΔΑΣ ΣΑΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΥΝΑΜΗ! ΑΠΟΥΣΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΟΥ. ΠΑΡΟΥΣΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΕΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ…

------------------------------------------------------------

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΟΝΙΤΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ!

------------------------------------------------------------

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΗΝ «ΑΙΓΙΑΚΗ»…

------------------------------------------------------------

21 ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΑΝ ΣΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΕΝΩ ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΑΝ ΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ…

------------------------------------------------------------

ΜΕ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ «ΚΛΙΜΑ»!

------------------------------------------------------------

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΜΗΚΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ!

------------------------------------------------------------

ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗΣ ΝΕΚΡΩΝ…ΜΗ ΕΧΟΝΤΩΝ ΕΛΠΙΔΑ  ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ…

------------------------------------------------------------

ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ  ΘΕΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΗΡ-ΚΟΣΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΣΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΑΙΩΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΑ ΡΟΥΜΑΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ…

------------------------------------------------------------

ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΠΑΡΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ…

------------------------------------------------------------

ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΤΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΥΡΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΡΙΣΗ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ 30 ΔΙΣ, ΕΝΩ ΤΩΡΑ 130!

------------------------------------------------------------

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΑ, ΣΑΚΟΡΑΦΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ!

-------------------------------------------------------------

ΦΡΕΝΟ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ!

 

ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΤΟ ΔΝΤ!

-------------------------------------------------------------

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

-------------------------------------------------------------

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΗΡΥΞΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Η ΟΤΟΕ, ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ-ΕΓΝΑΤΙΑ!

-------------------------------------------------------------

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΥΠΟΔΟΧΗ «ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗ» ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ!

---------------------------------------------------------------

 

παλαιότερες ενδιαφέρουσες ειδήσεις

 

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

 

ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ

Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΑΝΤΑ ΚΛΑΟΥΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

η διεθνής περιπέτεια

ενός Ορθόδοξου Αγίου

ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΤΑΤΖΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΣΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΑ Η ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΑΝΔΡΟΥ

ΑΓΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ

ΟΣΙΟΣ ΔΑΥΙΔ ΕΝ ΕΥΒΟΙΑ

ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΛΕΒΗ

ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΘΑΥΜΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝΟΥ & ΣΟΥΜΕΛΑ

ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΥ

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΑΚΩΒΟΣ

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ

ΠΑΪΣΙΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΗ-ΤΟΥΡΚΙΑ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ – Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ

 

ΑΛΩΣΗ ΠΟΛΗΣ 1453

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΝΤΟΥ

ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΑΡΑΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ-ΟΧΙ ΤΑΣΣΟΥ

ΔΙΚΗ ΤΩΝ 5 ΗΡΩΩΝ ΤΗΣ Β. ΗΠΕΙΡΟΥ 1994

ΕΟΚΑ ΚΥΠΡΟΣ 1950-‘55

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

ΙΜΙΑ-ΥΜΙΑ-ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ – ΦΙΛΙΠΠΟΣ Β΄– ΒΙΚΕΛΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΠΟΓΚΡΟΜ 1955 ΠΟΛΗ-ΣΜΥΡΝΗ

ΠΟΜΑΚΟΙ - ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΣΤΗΛΗ ΤΩΝ ΚΑΛΙΝΔΟΙΩΝ

ΤΟΡΠΙΛΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΣ–15/8/1940

 

ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΑΤΤΙΛΑ 1974

ΒΙΝΤΕΟ 1821 (ειδικό για Σχολεία)

ΒΙΝΤΕΟ 1940

ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΒΙΝΤΕΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΠΟΝΤΟΥ

ΒΙΝΤΕΟ ΒΙΒΛΙΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤ΄

ΚΑΛΑΝΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ –ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ-ΦΩΤΩΝ

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΑΠΟΚΡΙΑ χωρίς καρναβάλια –ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΛΑΓΑΝΑ

 

 

www.NOIAZOMAI.net