ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ

του ΛΑΜΠΡΟΥ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ

«4ο ΡΑΪΧ» ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

www.NOIAZOMAI.net

 

 

 

 

 

 

ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18

ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗΣ ΒΙΑΣ

Δεξί κλικ, Ζουμ, Πλήρης Οθόνη

Escape για ΣΤΟΠ

Σύνδεση με πηγή Βίντεο ΕΔΩ

 

 

 

ΦΑΣΜΑ ΝΕΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

ΠΛΑΝΑΤΑΙ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΛΟΓΩ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟΥ

 

     Ουάσιγκτων, του Λάμπρου Παπαντωνίου, 2.1.08

 

 

     ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ

    Το φάσμα του Πολέμου πλανάται απειλητικά, πλέον, πάνω από τα έρημα τα Βαλκάνια, με αφορμή την επικείμενη και κατασκευασμένη από τους Αμερικανούς ανεξαρτητοποίηση του Κοσσυφοπεδίου. Καθώς πλησιάζουν οι γενικές εκλογές του Ιανουαρίου στη Σερβία και σίγουρα ο δεύτερος γύρος, του Φεβρουάριο, συνάμα, σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, αμερικανικοί κύκλοι της ανωμαλίας, οι συνοδοιπόροι τους και ειδικά το ΝΑΤΟ, άρχισαν να απεργάζονται, πυρετωδώς, πάσης φύσεως μεθόδους, για την πρόκληση ταραχών πρώτα, στα Δυτικά Βαλκάνια, και εκείθεν ό,τι ήθελε προκύψει για ολόκληρη την Χερσόνησο της Βαλκανικής, την Ν/Α Ευρώπη και, στη συνέχεια, τα ενδότερα της Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης, που είναι και ο απώτερος και αποκλειστικός στόχος των αμερικανικών σχεδίων.

 

 

     Η ΑΦΟΡΜΗ

    Αφορμή η καθόλα προσεγμένη, προκλητική και σε μονομερή βάση διακήρυξη της Ανεξαρτησίας του Κοσσυφοπεδίου, που θα ανοίξει το κουτί της Πανδώρας για γεωπολιτικές εξελίξεις και μεταβολές συνόρων, έχοντας ως αιχμή του δόρατος και μπροστάρηδες τους Αλβανούς!

 

 

    ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ

   Ήδη, με τον πιο ανήκουστο και σχολαστικά προετοιμασμένο τρόπο, με διπλωματικά τερτίπια και τα τοιαύτα, ετοιμάζεται η περιβόητη ανεξαρτητοποίηση του Κοσσυφοπεδίου, για την οποία μας «ετοιμάζουν» από τον Μάρτιο του 1999, μέχρι σήμερα, οι ΗΠΑ, δυστυχώς η ΕΕ και ο ΟΗΕ, η οποία Ανεξαρτησία μετά βεβαιότητας θα οδηγήσει σε αιματηρές εχθροπραξίες, λόγω του συνεχιζόμενου  παράνομου εξοπλισμού  των Κοσσοβάρων Αλβανών από κέντρα ανωμαλίας, όπως διατείνονται οι καλώς πληροφορημένοι, έχοντας  μάλιστα κατά νου  και την σφοδρή  αντίδρασης της Μόσχας, για τα τεκταινόμενα, αλλά και τις ανοιχτές απειλές  του Βελιγραδίου για αντίποινα εναντίων των Αλβανών.

 

    Συγκεκριμένα, δεν πάει καιρός που ανακαλύφθηκαν δύο φορτία με σύγχρονο οπλικό υλικό, το οποίο προορίζονταν για τους Αλβανούς Κοσσοβάρους! Τόσο η μεταφορά του, όσο και η αποθήκευσή του, σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, κόστισε εκατομμύρια δολάρια. Τα όπλα αυτά, σύμφωνα με πηγές της Ουάσιγκτον, αλλά και των Ηνωμένων Εθνών ήσαν αρκετά, για να σπείρουν το χάος στον άμαχο πληθυσμό, σε μια περιοχή όπου οι 17.000 άνδρες του ΝΑΤΟ και οι 1.600 Αμερικανοί στρατιώτες παραδέχονται, ότι δεν επαρκούν για την προστασία «κάθε σερβικής κατοικίας!!».

 

 

    ΑΜΥΝΑ ΣΕΡΒΙΚΗΣ «ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ» ΣΤΗ ΜΙΤΡΟΒΙΤΣΑ

   Οι Σέρβοι Κοσσοβάροι έχουν, επίσης, πρόσβαση σε παλιές αποθήκες όπλων, ενώ ,τους τελευταίους μήνες, σύσφιξαν ακόμη περισσότερο τις σχέσεις τους με τη Σερβία, η οποία άνοιξε στη Mitrovica, το Δεκέμβριο, γραφείο επαφής. Έχει, επίσης, γίνει γνωστό ότι διενεμήθησαν και στολές της σερβικής αστυνομίας, για την αντιμετώπιση κάθε ενδεχομένου.

 

 

   ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

   Κατά πληροφορίες μας, η επικείμενη κρίση στα Βαλκάνια θα απασχολήσει και τις συνομιλίες του Προέδρου Μπους και του Προέδρου της Τουρκικής Δημοκρατίας, Αμντουλά Γκιουλ, στις 8 Ιανουαρίου, στο Λευκό Οίκο. Θα είναι μάλιστα ένα από τα καυτά θέματα της ατζέντας, γιατί η Τουρκία, σε μια τέτοια ανάφλεξη, θα κληθεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο, στην διεκπεραίωση των αμερικανικών επιθυμιών και σχεδίων.

 

 

   ΣΧΕΔΙΟ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΕΡΒΙΑΣ & ΡΩΣΙΑΣ)

   Ταυτόχρονα, όπως λένε στρατιωτικοί κύκλοι, Ηνωμένες Πολιτείες και ΝΑΤΟ θα επιστρατεύσουν και την Ελλάδα από πλευράς παροχής διευκολύνσεων, σε διμερή πλαίσια και όσα απορρέουν από τις υφιστάμενες συμφωνίες και συνθήκες, τις οποίες επικαλούνται, για τον καλύτερο δήθεν έλεγχο της όλης κατάστασης, για λόγους ασφαλείας!!!

 

    Η Αθήνα, όπως υποστηρίζουν, θα βρεθεί ενώπιον τεραστίου διλήμματος για την πολιτική που πρέπει ν’ ακολουθήσει περί του πρακτέου, γιατί θα πρέπει να ικανοποιήσει τόσο τις αντιμαχόμενες παρατάξεις, που αυτό σημαίνει πολιτικό κόστος, όσο και τις θελήσεις και επιταγές των Βρυξελλών και της Ουάσιγκτων.

 

 

   ΣΕΡΒΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΣΕΡΒΙΚΟ ΚΟΣΣΟΒΟ

   Σε περίπτωση ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας του Κοσσυφοπεδίου, από τους Αλβανούς Κοσσοβάρους, που προβλέπεται μετά σιγουριάς πλέον, στις αρχές του 2008, η Σερβία απείλησε, ότι θα διακόψει την τροφοδότηση της περιοχής με νερό και ηλεκτρικό ρεύμα και ότι θα κλείσει τα σύνορά της, οριστικά και αμετάκλητα, μέχρις διευθέτησης του προβλήματος. Ουάσιγκτων και Ηνωμένα Έθνη  δεν αναμένουν εισβολή της Σερβίας στο Κοσσυφοπέδιο. Άλλωστε, το διατύπωσε ξεκάθαρα σε πρόσφατη δήλωσή του ο Σέρβος Υπουργός Εξωτερικών. Φοβούνται, όμως, την απόσχιση του βόρειου τμήματος του Κοσσόβου, όπου κατοικεί το 40% από τους 100.000 περίπου Σέρβους του Κοσσυφοπεδίου, που αναγκαστικά θα το κάνουν οι Σέρβοι για λόγους αυτοάμυνας, για να προστατεύσουν τον σερβικό πληθυσμό από την μήνιν των Αλβανών εξτρεμιστικών και εγκληματικών στοιχείων, και όπως λένε ξεκάθαρα, για να τους γλυτώσουν από μια μαζική σφαγή και γενοκτονία, κάτι που δεν θα επιτρέψει το Βελιγράδι, όποιοι και να βρίσκονται επιμελώς κρυμμένοι πίσω από τους Αλβανούς. Οι Σέρβοι, την φορά αυτή, θα το αποτρέψουν δια πυρός και σιδήρου.

 

 

    ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ

 Ουάσιγκτων και ΟΗΕ ισχυρίζονται, ότι δεν γνωρίζουν την ύπαρξη σχεδίων, στα δύο αντιτιθέμενα στρατόπεδα, για ανάφλεξη των εχθροπραξιών, φοβούνται όμως προκλητικές κινήσεις εξτρεμιστικών στοιχείων, καθώς η ρίψη χειροβομβίδων σε ένα σχολείο ή σε ένα μπαρ, θα μπορούσε να πυροδοτήσει τη βία. Άλλωστε, αυτό μπορεί να το κάνουν άνετα όλων των ειδών οι πράκτορες, που έχουν κατακλύσει τα Βαλκάνια, ιδιαίτερα το Κοσσυφοπέδιο, για να δοθεί το έναυσμα της ανάφλεξης.

 

 

     ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΟΣΣΟΒΑΡΟΙ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ ΘΑ ΣΠΕΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ

    Εκείνο που γνωρίζει ο γράφων, από πρώτο χέρι, είναι ότι Αλβανοί Κοσσοβάροι εξτρεμιστές, κοινώς άτομα του κοινού ποινικού δικαίου, έχουν εκπαιδευθεί κατάλληλα, σε ειδικό στρατόπεδο του Αμερικανικού Πενταγώνου, στη γειτονική Βιρτζίνια, για βρώμικες δουλειές και, ήδη, βρίσκονται στο Κοσσυφοπέδιο, για να δράσουν, σε πλήρη και αγαστή συνεργασία, με αμερικανικές ορατές και αόρατες δυνάμεις, αλλά και του ΝΑΤΟ, που κατάντησε North Atlantic «Terrorist» Organization

 

 

   Η ΔΥΝΑΜΗ ΟΗΕ ΣΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ

   Στο μεταξύ, η αποστολή του ΟΗΕ στο Κοσσυφοπέδιο προετοιμάζεται κυρίως για την αντιμετώπιση ενός πιθανού κύματος προσφύγων από τις περιοχές με σερβικούς θύλακες ή ακόμη και για την εκκένωση του προσωπικού της, στην περίπτωση που υπάρξουν ενορχηστρωμένες επιθέσεις εναντίον της από τους αμερικανοκίνητους Αλβανούς τρομοκράτες-εξτρεμιστές, κάτι που θεωρούν σίγουρο και είναι καλά οργανωμένο, βάσει εκπονημένου σχεδίου από επιτήδειους για τέτοιες δουλειές Αμερικανούς.

 

 

    ΚΑΘΟΔΟΣ ΡΩΣΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ ΣΤΟΛΟΥ

    Αεροπλανοφόρο, 47 Πολεμικά Αεροσκάφη, 11 Πολεμικά Πλοία

   Ηνωμένα Έθνη και  Ουάσιγκτων ανησυχούν, και μάλιστα στα σοβαρά, για τις στρατιωτικές ασκήσεις του Ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού, το οποίο ανακοίνωσε, στις αρχές Δεκέμβρη, ότι ξεκινά την ανάπτυξή του στη Μεσόγειο, για πρώτη φόρα μετά την πτώση του σοβιετικού καθεστώτος, σαν μια νέα «Κόκκινη Αρκούδα», όπως αποκαλείτο η πάλαι ποτέ διαλάμψασα πρώην Σοβιετική Ένωση. Έντεκα (11) πολεμικά πλοία θα αναπτυχθούν στη Μεσόγειο, μεταξύ των οποίων και το Αεροπλανοφόρο Amiral-Kouznetsov, τα οποία θα υποστηρίζονται από 47 αεροπλάνα, πολλά εξ αυτών βομβαρδιστικά!!!

 

ΟΗΕ και Ουάσιγκτων πιστεύουν ακόμη, ότι ο Ρωσικός Στόλος θα βρίσκεται, στα ανοιχτά των Βαλκανίων, γύρω στις 6 Ιανουαρίου, ενώ ανησυχούν σφόδρα από την προοπτική βομβαρδισμού, από ρωσικά καταδιωκτικά - με υπερπτήσεις μάλιστα - μέσω του εναέριου χώρου του Μαυροβουνίου-, νατοϊκών στόχων ή αλβανικών πόλεων στο Κοσσυφοπέδιο!!

 

 

   ΣΕΡΒΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ

  Συνάμα, η Σερβία ενωμένη έχει σκληρύνει την στάση της και έχει ανεβάσει τους τόνους. Ο Π/Θ της Σερβίας, Vojislav Kostunica, καταδίκασε  τις ΗΠΑ για την υποστήριξή τους στην ανεξαρτητοποίηση του Κοσσυφοπεδίου, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του σερβικού κοινοβουλίου, όπου συζητήθηκε η διακοπή διπλωματικών σχέσεων με τις δυτικές χώρες, που θα αναγνώριζαν ενδεχόμενη ανεξαρτητοποίηση της περιοχής.

 

   Εάν υιοθετηθεί το μέτρο που προτάθηκε από την Σερβική Κυβέρνηση, αναμένεται η περαιτέρω ψύχρανση των σχέσεων τόσο με την Ευρωπαϊκή Ένωση, όσο και με τις ΗΠΑ. Το ψήφισμα απειλεί, στην περίπτωση αναγνώρισης της ανεξαρτησίας του Κοσσυφοπεδίου, να διακόψει την πορεία ενσωμάτωσης της Σερβίας στην ΕΕ, ενώ καταγγέλλει το ΝΑΤΟ και τη Δύση για τη στήριξη των Κοσσοβάρων αυτονομιστών.

  

 

   ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΡΑΪΧ!

  

   Τέλος, κατά τις ίδιες πληροφορίες, έχουν καταφθάσει Αμερικανοί «εμπειρογνώμονες» σε Βουλγαρία και Σκόπια, πανέτοιμοι για την αντιμετώπιση κάθε ενδεχομένου, που θα έθετε σε κίνδυνο τα υποχείριά τους στα Βαλκάνια, τους Αλβανούς στο σύνολό τους, ακολουθώντας φτυστά τα σχέδια του Αδόλφου Χίτλερ, σε σημείο που να λέγεται, ότι βρίσκεται σε άγρια εξέλιξη το αποκαλούμενο Τέταρτο Αμερικανικό Ράιχ, με στόχο την καρδιά της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

 

 

 

www.NOIAZOMAI.net

 

 

noiazomai@msn.com