NOIAZOMAI.net

 

ΜΕΛΑΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ

Υπάρχουν Επιχειρηματίες που Νοιάζονται

 

 

 

   Ο κ. Μελάς Γιαννιώτης, Πρόεδρος του Ομίλου  ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ και Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Βορείου Ελλάδος, καταγόμενος από τη Βλάστη της Μακεδονίας μας, δίνει συχνά τις δικές του διεθνείς μάχες ενάντια στους πλαστογράφους, θυμίζοντας τους μεγάλους Μακεδόνες Επιχειρηματίες, που ταυτόχρονα με τις εμπορικές τους δραστηριότητες από τη Βιέννη ως το Κίεβο, εργαζόταν με θαυμαστή αφοσίωση για τη διάσωση και αίγλη του Ελληνισμού και της Ορθόδοξης Πίστης, στα χρόνια της Τουρκοκρατίας! Ίδρυαν και χρηματοδοτούσαν ελληνικά σχολεία, χορηγούσαν υποτροφίες σε άξια ελληνόπουλα, στήριζαν χωριά και οικογένειες, χρηματοδοτούσαν εκδόσεις ελληνικών ιστορικών και θρησκευτικών βιβλίων, ίδρυαν τράπεζες, επαγγελματικές σχολές, εμπορικές ή πολιτιστικές εταιρείες που εργαζόταν για την κοινή οικονομική, επαγγελματική και πνευματική προκοπή των Ελλήνων και γενικά στήριζαν ενεργά την Εθνική Συνείδηση και την πνευματική, Ορθόδοξη Χριστιανική αντίσταση!

 

   Με σταθερό έμβλημα των εταιρειών του τον Ήλιο της Βεργίνας των Μακεδόνων Βασιλέων, αποτελεί σήμερα έναν από τους λιγοστούς, επιχειρηματικούς, ελληνικούς βράχους που συναντούν διαρκώς μπροστά τους οι Σκοπιανοί παραχαράκτες, ιδίως στον Ασφαλιστικό Τομέα, όπου και εκεί, όπως παντού, προσπαθούν με κάθε τρόπο να οικειοποιηθούν το πανάρχαιο ελληνικό όνομά μας!

 

ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ «ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ» ΟΤΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

    Ο κ. Μελάς Γιαννιώτης, βαθιά προβληματισμένος για το θέμα των Σκοπίων και αγανακτισμένος με την έλλειψη επίσημης κρατικής θέλησης για αποτελεσματική δράση, σχεδίασε τη δική του αντεπίθεση, υποχρεώνοντας τελικά και εξαναγκάζοντας τους Σκοπιανούς Ασφαλιστές και τις Ασφαλιστικές Επιχειρήσεις, να αναγράφουν στους φακέλους αλληλογραφίας τους, κάτω από τα παράνομα γραμματόσημα, ότι η Επιχείρησή του INTERSALONIKA INS. S.A., βρίσκεται στη «Θεσσαλονίκη στη Μακεδονίας στην Ελλάδα»!

   «Thessaloniki Makedonia Hellas» γράφουν, ομολογούν και αποδέχονται εδώ και καιρό αναγκαστικά οι Σκοπιανοί, δηλαδή ότι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι Ελλάδα!

 

  Και το πέτυχε αυτό με τη δύναμη της θέλησης και της αίσθηση του χρέους απέναντι στην αμύθητη κληρονομιά του Μακεδονικού Ελληνισμού, με τη δύναμη της ψυχής και της συνείδησης που διαθέτουν όλοι οι ζυμωμένοι και αναθρεμμένοι με το δάκρυ και τις δόξες, τους ήρωες και τους Αγίους αυτής της ιερής γης!

   Έδωσε λοιπόν εντολή στους υπαλλήλους της εταιρίας του, να αναγράφουν σε κάθε Πράσινη Κάρτα, που εκδίδεται για τη διεθνή ασφαλιστική κάλυψη αυτοκινήτων και στις χώρες του εξωτερικού, δίπλα στην διεύθυνση και όνομα της πόλεως Θεσσαλονίκη, το διεθνώς νόμιμο και αληθές «Μακεδονία-Hellas»! Έτσι η διεύθυνση της μεγάλης ασφαλιστικής εταιρείας έγινε διεθνώς Intersalonika Ins. S.A., 15οklm Thessalonikis-Pereas THESSALONIKI MAKEDONIA HELLAS»!

 

   Το αποτέλεσμα αυτής μοναχικής και πεισματικής, αγωνιστικής εμμονής, ήταν να αναγράφεται πλέον δια των διεθνών εντύπων των Πρασίνων Καρτών επεκτάσεως της ασφαλίσεως αυτοκινήτων στο εξωτερικό της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ, ότι η Μακεδονία είναι της Ελλάδος!!!  Κάτι που θα περίμενε λογικά κανείς να εφαρμόσουν πλέον και όλες οι άλλες ασφαλιστικές εταιρείες, όταν εκδίδουν πράσινες κάρτες ασφαλιζομένων στους κατοίκων της Μακεδονίας μας…

 

   Με αυτόν τον τρόπο, πολλές εταιρείες των Σκοπίων, που εμπλέκονται με διάφορους τρόπους σε θέματα ασφάλισης, ατυχημάτων, ανταλλακτικών, επισκευών, ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ να στέλνουν στην INTERSALONIKA όλα τα έγγραφά τους σε διεύθυνση που ομολογεί ότι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι στην Ελλάδα και όχι στη χώρα τους!!!

   Και μάλιστα αναγκάζονται να το γράφουν οι ίδιοι οι Σκοπιανοί με το χέρι τους, ότι το στέλνουν στη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, στην ΕΛΛΑΔΑ!!! Αλλιώς δεν φτάνει στην παραλήπτρια Ασφαλιστική Εταιρία στη Θεσσαλονίκη!

 

   Κατά τον ίδιο απλό και αποτελεσματικό τρόπο, θα μπορούσαν όλες οι Δημόσιες Υπηρεσίες, οι Κρατικές, αλλά και οι Ιδιωτικές, να αναγράφουν επίσημα στα λογότυπα και στα έγγραφά τους, δίπλα στο Θεσσαλονίκη ή άλλη πόλη της Μακεδονίας, το Μακεδονία-ΕΛΛΑΔΑ! Σαν μήνυμα απόφασης, συνείδησης και ασυμβίβαστης μαχητικότητας! Άλλωστε αν ο καθένας από τη θέση του, έκανε το χρέος του σαν Έλληνας, σαν σπουδαίος κληρονόμος μιας ανυπολόγιστης σε αξία κληρονομιάς, η Ελλάδα σήμερα θα ήταν παντοδύναμη, σεβαστή και αποτελεσματική όσο ποτέ!

   Αν όλοι υπερασπιζόμασταν και απαιτούσαμε όπως στον Παρθενώνα και το τελευταίο και το πιο μικρό μαρμαράκι που μας έχουν αρπάξει από το οικοδόμημα της Ιστορίας και του Πολιτισμού μας, τότε οι κίονες και τα παγκόσμια αετώματα της λαμπρής Ιστορίας της Μακεδονίας και του Αλεξάνδρου, δεν θα ήταν «αιχμάλωτα» της Σκοπιανικής απληστίας και ωμής διεθνούς πειρατείας!

   Κάθε κομμάτι, κάθε μάρμαρό μας, είναι δικό μας! Ας το υπερασπιστούμε! Και μάλιστα με διπλό σθένος σε ότι αφορά τη Μακεδονία! Επειδή η Μακεδονία έφτασε την Ελλάδα, τη Γλώσσα και τον Πολιτισμό μας, ως πέρα στη Βακτριανή και στα πρόβουνα των Ιμαλαΐων, συντρίβοντας στο όνομα όλων των Ελλήνων, την ανίκητη Περσική αλαζονική και απολίτιστη, τυραννική Αυτοκρατορία!

   Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, είναι το διαμάντι της Οικουμένης! Και όποιος το νιώσει, λάμπει!

 

 

 

 

www.NOIAZOMAI.net

 

noiazomai@msn.com