ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Μακεδονία, 23 Απριλίου 2009 μ.Χ.

 

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

για την
ΕΥΡΩΒΟΥΛΗΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ  ΚΟΜΜΑ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΤΗΝ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΚΟΠΙΑΝΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ

ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΥΠΟΧΩΡΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ «ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ»

ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΧΩΡΙΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» & ΠΑΡΑΓΩΓΑ

ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ

 

εμείς είμαστε οι Μακεδόνες

 

«ΕΑΝ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ»

                                                                                            Ίων Δραγούμης

 

   Η Παγκόσμια Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα, με ιστορική ευθύνη και ιδιαίτερη συγκίνηση, ταγμένη στον διαρκή Μακεδονικό Αγώνα που συνεχίζεται αμείωτος από το 1870 έως σήμερα με διαφορετικές φάσεις, αφού έλαβε υπόψη την ασυμβίβαστη φωνή των Μακεδόνων και ολόκληρου του απανταχού Ελληνισμού, αφού εξάντλησε κάθε περιθώριο καλής θέλησης, αφού προειδοποίησε πολλές φορές γραπτώς την Ελληνική Κυβέρνηση και τα άλλα Κόμματα για το επικίνδυνο της Σύνθετης Ονομασίας, αφού επανειλημμένως διαμαρτυρήθηκε στον Τύπο, στην Ελλάδα και την Ομογένεια, αφού διοργάνωσε Συγκεντρώσεις Διαμαρτυρίας και Συλλαλητήρια στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, αφού βολιδοσκόπησε τις Ξένες Κυβερνήσεις και τον Μεσολαβητή Μάθιου Νίμιτς, αφού είδε και κατέγραψε την τραγική και ολέθρια εγκατάλειψη της εθνικής υπόθεσης της ελληνικότητας και μοναδικότητας της Μακεδονίας του Μεγάλου Αλεξάνδρου από την επίσημη Ελληνική Διπλωματία και αφού ανέλυσε τις γοργά επερχόμενες εξελίξεις και δολίους σχεδιασμούς για επικείμενη άμεση αναγνώριση των Σκοπίων με ονομασία που να εμπεριέχει τον ελληνικό όρο «Μακεδονία», για τη γρήγορη ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση,

 

ΚΑΛΕΙ

 

ολόκληρο τον Ελληνισμό, τους Πολιτικούς Σχηματισμούς, Πολιτικά Πρόσωπα, Ομάδες Πολιτών, Ανεξάρτητες Προσωπικότητες, τον Πνευματικό και Δημοσιογραφικό Κόσμο, τους Συλλόγους, τους Εκπαιδευτικούς, τους Πολυτέκνους, τους Γονείς, τους Φοιτητές, τους Νέους και τις Νέες, τους Μπλόγκερς του Διαδικτύου, τον Επιστημονικό, Αθλητικό και Καλλιτεχνικό Κόσμο, τους Φιλάθλους, τους Πολίτες έναν προς έναν από κάθε γωνιά και περιφέρεια της Ελλάδος, όλους τους ευαίσθητους Έλληνες και της Κύπρου και της Ομογένειας, τις Προσωπικότητες, τους Φορείς και τις Ηγεσίες τους

 

στη συγκρότηση κοινού

 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

 

για την ασυμβίβαστη υπεράσπιση της Ελληνικότητας της Μακεδονίας στην Ευρωβουλή, την έμπρακτη κατοχύρωση στο Ευρωκοινοβούλιο του ελληνικού ονόματος «Μακεδονία» και των παραγώγων και το αποφασιστικό μπλοκάρισμα κάθε προσπάθειας ένταξης των Σκοπίων στην Ε.Ε., καθώς και την υπεράσπιση και αποκατάσταση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της πολυπληθούς Ελληνικής Μειονότητας των Σκοπίων!

 

   Η Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα, με άλλα λόγια καλεί όλους τους Έλληνες, σε μια Στρατηγική Πολιτική Κίνηση, που συνίσταται στο να μπουν στην Ευρωβουλή οι αληθινοί Μακεδόνες=Έλληνες, ώστε να μην μπορέσουν να ενταχθούν οι ψευτο«μακεδόνες»=Σκοπιανοί! Ώστε να μπλοκάρουμε την ένταξη των Σκοπίων από μέσα! Κερδίζοντας παράλληλα χρόνο να ενημερώσουμε τους ξένους και να ξεσκεπάσουμε και να εξουδετερώσουμε την προπαγάνδα των Σκοπίων, παρουσιαζόμενοι εμείς μπροστά τους, ως οι μόνοι και γνήσιοι Μακεδόνες, οι αιώνιοι Έλληνες του Μεγάλου Αλεξάνδρου! Με θεσμική μάλιστα, Πολιτική Εκπροσώπηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ως απεσταλμένος, εκλεγμένος Πολιτικός Σχηματισμός όλων των Ελλήνων!

 

   Γι΄ αυτό και η ονομασία του Πολιτικού Κόμματος, θα πρέπει να είναι απαρέγκλιτα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ», ώστε και στη διεθνή γλώσσα να ονομάζεται «MACEDONIAN POLITICAL PARTY»  αιφνιδιάζοντας, προβληματίζοντας και τελικά εκτοπίζοντας την προπαγάνδα των Σκοπίων στην Ευρωβουλή και την Ευρωπαϊκή Ένωση, τον Ευρωπαϊκό Τύπο, τα ΜΜΕ και τα διεθνή φόρα!

 

  Η συγκρότηση του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, αφορά μόνο την Ευρωβουλή!

 

  Η συγκρότηση του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ θα γίνει αποκλειστικά για Εθνικούς Λόγους!

 

  Στη Διοικούσα Επιτροπή, που θα ονομάζεται ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, θα συμμετέχει με δικαίωμα Βέτο η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ, ακριβώς για να είναι διασφαλισμένο ότι δεν θα ξεφύγει η προσπάθεια από τα ιδανικά, τις αξίες, τη φιλοσοφία και τα αγνά και ανιδιοτελή πλαίσια του Εθνικού Αγώνα για τη Μακεδονία!

 

  Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, δεν θα στρέφεται εναντίον κανενός Κομματικού ή Πολιτικού χώρου, και αποτελεί Εθνική Προσπάθεια όλων των Ελλήνων, ανεξαρτήτως του τι ψηφίζουν ή του πού ανήκουν πολιτικά! Αρκεί να σέβονται και να υπηρετούν τα δύο θεμελιώδη ιδανικά της Πίστης και της Πατρίδας, για τα οποία πολέμησαν - όπως όλοι οι Έλληνες  - και οι θρυλικοί Μακεδονομάχοι, φέροντας το σταυρό στο ηρωικό μέτωπο!

 

   Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, διαφωνεί με την πολιτική της «Σύνθετης Ονομασίας» και θα αγωνιστεί για την οριστική ματαίωση και ανατροπή της, πείθοντας για τα δίκαια των επιχειρημάτων του!

 

   Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, εφόσον συγκροτηθεί υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις που τίθενται, θα αποτελεί το Πολιτικό Όργανο του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ και ΟΛΩΝ των αγωνιζόμενων, ευαίσθητων και ποιοτικών ΕΛΛΗΝΩΝ καθώς θα θέσει στην Ευρωβουλή και όλα τα άλλα Εθνικά Θέματα και θα πρωταγωνιστεί για την θετική επίλυσή τους, συμπεριλαμβανομένου του Κυπριακού στο πνεύμα του Τάσου Παπαδόπουλου, των αιώνιων και απαράγραπτων δικαιωμάτων του Οικουμενικού Πατριαρχείου, των Εθνικών Δικαίων και Δικαιωμάτων στο Αιγαίο, τις Αποκλειστικές Οικονομικές Ζώνες (ΑΟΖ) και την πολύπλευρη θωράκιση των ακριτικών Ελληνικών Νήσων, την προστασία από την κατευθυνόμενη εκεί Λαθρομετανάστευση, τα δικαιώματα των Ελλήνων Πομάκων της Θράκης μας, αρχαίων και εκλεκτών συμπολεμιστών του Μεγάλου Αλεξάνδρου, τα δίκαια της Βορείου Ηπείρου, τη διεθνοποίηση της Γενοκτονίας του Ελληνισμού της Ανατολής,  καθώς και τα ζητήματα της Πράσινης Γεωργίας και Ανάπτυξης, της εξίσωσης των δικαιωμάτων των Ελλήνων Πολυτέκνων με εκείνα των Ευρωπαίων Πολυτέκνων, τη ρύθμιση των μεγάλων χρηματικών υποχρεώσεων της Γερμανίας έναντι της Ελλάδος για την περίοδο της Κατοχής, την αντιμετώπιση της τραπεζικής ασυδοσίας, της ανεργίας, των δικαιωμάτων της εργαζόμενης μητέρας, των παιδιών και της οικογένειας, των νέων ζευγαριών, της συνεχούς κατάλληλης προβολής των ποικίλων Ελληνικών Τουριστικών Προορισμών, της ενίσχυσης της διεθνούς σημασίας της Ελληνικής Γλώσσας, της δημιουργίας Πανευρωπαϊκού Συνεδριακού Κέντρου στη Βεργίνα και των σχετικών υποδομών και άλλα!

 

   ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ! ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ, ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΡΑΓΔΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΕΣΕΩΝ, ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΟΥ 1992, ΓΙΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΧΩΡΙΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΑ!

 

   Διευκρινίζεται μετά από αυτά, ότι η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ, δεν θα συμμετέχει και δεν θα υποστηρίξει κανένα άλλο Κόμμα ή Σχηματισμό, παλαιό ή νέο, ο οποίος θα επικαλείται τη Μακεδονία, από τη στιγμή που δεν προστρέξει στο ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΝΕΘΝΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ! Διότι τότε θα έχει αποδειχθεί ότι η επίκληση της Μακεδονίας, θα γίνεται στην ουσία για λόγους Κομματικής επιβίωσης και απλώς για προσέλκυση ψήφων…

 

   ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

 

«ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ»

  

   ΤΟΥ ΜΟΝΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ! ΤΟΥ ΜΟΝΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ! ΤΟΥ ΜΟΝΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ Ο ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗ, ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ! ΤΟΥ ΜΟΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ 240.000 ΞΕΧΑΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ!!!

 

Επικοινωνία, Πληροφορίες στον Εκπρόσωπο της Επιτροπής στην Ελλάδα

κ. Κωνσταντίνο Κάλφα

e-mail         noiazomai@gmail.com

Ιστοσελίδα      www.noiazomai.net

  

 

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

3.500.000 ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Θεσσαλονίκη, Μακεδονία                                      23  Απριλίου 2009 μ.Χ.

 

 

 

Παρασκευή 24 Απριλίου 2009, Συνέντευξη στο EURO TV Θεσσαλονίκη

 

www.ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ.net

 

noiazomai@msn.com