ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Μακεδονία, 18 Ιουνίου 2009 μ.Χ.

 

ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ & ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ

 

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΛΕΟΝ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ

ΣΑΝ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»

ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΥΠΕΞ!

 

 

Με αυτό το προκλητικό αεροσκάφος της «Δημοκρατίας Μακεδονίας» με εντολή της κας Μπακογιάννη θα μπει

παράνομα στην Ελλάδα ο Υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων και θα προσγειωθεί σε ελληνικό αεροδρόμιο!

 

 

 

  Θρασύτατη εσωτερική πρόκληση, που στρέφεται ευθέως κατά των εθνικών συμφερόντων της χώρας και ιδιαίτερα εναντίον του Μακεδονικού Ελληνισμού και κατά της ελληνικότητας και μοναδικότητας της Μακεδονίας, θεωρεί η Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα, την πρωτοφανή στην ιστορία ενέργεια της Υπουργού Εξωτερικών κας Μπακογιάννη, να δεχθεί αεροσκάφος με τα προκλητικά διακριτικά «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» και «MKD», εντός όχι μόνο του Ελληνικού Εναέριου Χώρου, αλλά και σε αυτό ακόμη το ιερό ελληνικό έδαφος!!!

 

 

«ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΤΟΡΑΣ»

   Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Εφημερίδας ΕΘΝΟΣ (18-6-2009) «με μια πρωτοφανή προσωπική απόφαση η υπουργός Εξωτερικών Ντ. Μπακογιάννη έδωσε εντολή στις αρμόδιες ελληνικές αρχές να αποδεχθούν... «κατ' εξαίρεση» τα διακριτικά της «Δημοκρατίας της Μακεδονίας» στο κρατικό αεροσκάφος με το οποίο ο Σκοπιανός υπουργός Εξωτερικών Α. Μιλοσόσκι θα μεταβεί στην Κέρκυρα για τη Σύνοδο του ΟΑΣΕ στις 27-28 Ιουνίου»!

 

 

Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ

   Η θρασύτατη αυτή ενέργεια, που δεν μπορεί εύκολα να  διανοηθεί κανείς ότι διέπραξε …Ελληνίδα Υπουργός, δυστυχώς ομολογήθηκε και άρα επιβεβαιώθηκε απόλυτα, κατά την χθεσινή (17-6-2009) ενημέρωση των διπλωματικών συντακτών, από το νέο Εκπρόσωπο Τύπου του ΥΠΕΞ, κ. Δελαβέκουρα:

«κ. ΠΟΛΛΑΤΟΣ: Με ποιο τρόπο θα έρθει ο κ. Μιλόσοσκι στην Κέρκυρα;

κ. Γ. ΔΕΛΑΒΕΚΟΥΡΑΣ: Για τον Υπουργό Εξωτερικών των Σκοπίων έχει δοθεί οδηγία στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπλοΐας,  κατ’ εξαίρεση, να επιτραπεί η προσγείωση του αεροσκάφους του, προκειμένου να συμμετάσχει στη Σύνοδο των Υπουργών Εξωτερικών του ΟΑΣΕ. Κατ’ εξαίρεση, σε σχέση με την υφιστάμενη πολιτική μας, η οποία δεν αλλάζει»

 

Ο …ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ

    Το ακόμη χειρότερο είναι, ότι η Υπουργός Εξωτερικών φαίνεται σύμφωνα με το δημοσίευμα του Νίκου Μελέτη στο ΕΘΝΟΣ, να υπέκυψε σε έναν εκβιασμό του θρασύτατου διεθνώς υβριστή της Ελλάδος κ. Μιλοσόσκι:

   «Η Αθήνα εμφανίζεται έτσι να υποκύπτει στον εκβιασμό της σκοπιανής πλευράς, που απείλησε ότι θα απέχει από τη Σύνοδο του ΟΑΣΕ και θα καταγγείλει την Ελλάδα εφόσον δεν γίνει δεκτός ο όρος της να έρθει στην Κέρκυρα ο κ. Μιλοσόσκι με το κρατικό αεροσκάφος της “Δημοκρατίας της Μακεδονίας”»!!!

                                                                                             

 

«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

    

 

   Σύμφωνα με το δημοσίευμα «το κρατικό αεροσκάφος με τα διακριτικά “ΜΚD”, που φέρει και το επίσημο έμβλημα και το όνομα της “Δημοκρατίας της Μακεδονίας”, θα λάβει άδεια προσγείωσης στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας με έγγραφα μάλιστα (Flight Plan) που θα αναφέρονται σε “Μακεδονία” και θα υποβάλλονται (χωρίς να υπάρξει διαγραφή της σχετικής ονομασίας) από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της “Μακεδονίας”»!

 

   Πρόκειται επομένως για ένα ρεσιτάλ «Μακεδονισμού» που θα δώσουν τα Σκόπια με την άδεια της ΥΠΕΞ μέσα στην ίδια την Ελλάδα και το οποίο θα επικαλούνται συνεχώς αργότερα για να πετούν και να γίνονται αποδεκτοί ανεμπόδιστα στο μέλλον με την ονομασία αυτή από όλους, χωρίς αστερίσκους και ενδοιασμούς!

 

 

 

ΠΡΟΒΑ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ

    Η απόλυτα αδικαιολόγητη και παράλογη αυτή κίνηση της ΥΠΕΞ πολύ φοβούμαστε ότι αποτελεί πρόβα αποδοχής της Συνταγματικής Ονομασίας των Σκοπίων, στα πλαίσια μιας επερχόμενης Συμφωνίας όχι απλά Σύνθετης, αλλά και Διπλής ονομασίας, όπου τα Σκόπια θα διατηρήσουν το Συνταγματικό τους Όνομα και θα το χρησιμοποιούν κατά τον ίδιο τρόπο που το αναγράφουν επάνω στο κρατικό τους τζετ, ενώ «εμείς» και άλλοι θα τους αποκαλούμε με άλλη παραπλήσια Σύνθετη Ονομασία με το «Μακεδονία» μέσα…

 

 

Ο ΑΣΚΟΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ

  1. Εάν η «Ελλάδα» βάζει μέσα τα Σκόπια σαν «Μακεδονία» τότε για ποιο λόγο να μην τα αποδέχονται κατά τον ίδιο τρόπο όλοι οι άλλοι; «Κατ΄…εξαίρεση»…

 

  1. Εάν η «Ελλάδα» επιτρέπει στον Υπουργό Εξωτερικών των Σκοπίων, να εμφανιστεί ντε φάκτο σαν εκπρόσωπος ή επιβάτης κάποιας «Δημοκρατίας Μακεδονίας», γιατί να μην το επιτρέπουν και οι άλλοι;

 

  1. Εάν η «Ελλάδα» υποδέχεται πτήση «Δημοκρατίας Μακεδονίας», γιατί να μην την υποδέχονται και οι άλλοι;

 

  1. Εάν η «Ελλάδα» σκύβει το κεφάλι στους «εκβιασμούς» των πλαστογράφων, γιατί να το σηκώσουν οι άλλοι;

  

    

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΥΠΕΞ

    Κατόπιν όλων αυτών, θεωρούμε πλέον άκρως επικίνδυνη για τα εθνικά συμφέροντα την παραμονή της κας Μπακογιάννη στο Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών και καλούμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους Πολιτικούς Αρχηγούς να παρέμβουν για τη ματαίωση της υποδοχής του Υπουργού Εξωτερικών των Σκοπίων, με αεροσκάφος της αυτοαποκαλούμενης «Δημοκρατίας Μακεδονίας», στη Σύνοδο του ΟΑΣΕ στην Κέρκυρα, όπως ακριβώς δεν θα υποδεχόμασταν ποτέ και αεροσκάφος της αυτοαποκαλούμενης «Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου»! Γιατί εκεί μεν ο Αττίλας πήρε Έδαφος για να χρησιμοποιήσει το Όνομα, ενώ εδώ δε ο «Αττίλας» πήρε Όνομα για να διεκδικήσει το Έδαφος!

 

 

«ΝΕΡΩΝΕΣ»

   Ο απανταχού Μακεδονικός Ελληνισμός, με πίκρα και δάκρυα διαβλέπει κάποιους σύγχρονες «Νέρωνες» να ετοιμάζονται να κάψουν τη μία και μόνη Μακεδονία, μόνο και μόνο για να τους γράψουν παιάνες και ποιήματα ατάλαντοι ποιητές του Στέιτ Ντιπάρτμεντ!

 

  Ως Μακεδόνες, ως Έλληνες δεν θα τους επιτρέψουμε ούτε το ρόλο, ούτε το χειροκρότημα!

 

   Η Μακεδονία του Μεγάλου Αλεξάνδρου, δεν γονατίζει, δεν εκβιάζεται, δεν τεμαχίζεται, δεν διαιρείται, δεν υποτάσσεται, δεν συμβιβάζεται!

   ΖΕΙ και θα ΖΕΙ σαν Ελληνίδα στους αιώνες!

   Για να θυμάται συν τοις άλλοις και τις/τους «Νέρωνες» και τις/τους «Δαρείους» της!

   Και θα τους θυμάται! Να είναι σίγουροι!

 

 

 

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

3.500.000 ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

 

 

Θεσσαλονίκη, Μακεδονία                                      18 Ιουνίου 2009 μ.Χ.

 

 

 

 

www.ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ.net

 

noiazomai@msn.com