ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ

ΟΧΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

ΔΕΚΑΔΕΣ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

 

    Εξοχώτατε κύριε Πρόεδρε της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως,

τον τελευταίο καιρό, παρατηρούμε με ιδιαίτερο προβληματισμό την «αποχή» σας από ένα μείζον ζήτημα, που αφορά την ουσία της Διδασκαλίας της Ελληνικής Ιστορίας στα Ελληνόπουλα Ελλάδος, Κύπρου και όλου του Κόσμου!

   Τα Βιβλία αυτά, όπως και το τερατούργημα της Στ΄ Δημοτικού, είχαν «γραφτεί» (ανατεθεί και επιμεληθεί) επί Κυβερνήσεως Σημίτη, η οποία και αποδοκιμάσθηκε στις τελευταίες εκλογές! Δεν θεωρούμε ότι αποδοκιμασθήκατε εσείς, αλλά εκείνη!

   Μη λοιπόν εμφανίζεστε ως συνεχιστής και προστάτης της, εκτός και εάν πράγματι θέλετε να έχετε την «τύχη» της!

   Διότι εάν εμφανίζεστε ως υποστηρικτής εκείνης της φιλοσοφίας και πολιτικής («εκσυγχρονισμού») τα οποία αποδοκίμασε ο Ελληνικός λαός και εξακολουθεί όπως όλες οι μυστικές και φανερές δημοσκοπήσεις δείχνουν να αποδοκιμάζει, ε, τότε είναι σαν να έχετε εξασφαλισμένη από τώρα την αποδοκιμασία!

 

   Κύριε Παπανδρέου,

η Ιστορία μας, είναι βιβλίο ιερό του λαού! Των αγώνων, των θυσιών, των πιστεύων του! Υπερασπιστείτε το!

   Ζητείστε ΕΣΕΙΣ πρώτος την οριστική απόσυρσή του! Και διαγράψτε επιτέλους, αντί την Ιστορίας μας, εκείνους από το Κόμμα και την Κοινοβουλευτική σας ομάδα, που όχι μόνο είναι υπεύθυνοι για το απαράδεκτο αυτό Βιβλίο, αλλά και υπονομεύουν τις θεμελιώδεις αξίες αυτού του έθνους, όπως και εσάς τον ίδιο!

   Περιμένουμε να «γράψετε» ιστορία! Τώρα!

 

Μετά τιμής

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

noiazomai@gmail.com

29-3-2007μ.Χ.

 

www.noiazomai.net/neo21.html

www.noiazomai.net/1821.html