www.NOIAZOMAI.net

 

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΑΨΑΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Πρωτοβουλία ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

       

 

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 Ο Στρατηγός Δημήτριος Γράψας γεννήθηκε το 1948 στην Υπάτη Φθιώτιδος. Εισήλθε στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1967 και αποφοίτησε τον Ιούλιο του 1971 ως Ανθυπίλαρχος Τεθωρακισμένων.

 

   ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ

  Από την αποφοίτησή του από την Σ.Σ.Ε. το 1971 και μετά, υπηρέτησε σε πολλές και σημαντικές Μονάδες Τεθωρακισμένων καθώς και σε επιτελικές θέσεις Σχηματισμών.

 

 Μεταξύ των άλλων διετέλεσε Δκτής στη Δ΄ ΕΑΝ, Επχης στην 96 ΑΔΤΕ, Α΄ ΒΕ στην ΑΣΔΕΝ, Δκτής XXV ΤΘΤ, Επχης Δ΄ ΣΣ, Δντής στη Διεύθυνση Εκπαιδεύσεως, Διευθυντής Δόγματος - Εκπαίδευσης (2002 - 2003), Διοικητής της ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ (2003 -2004), Β΄ Υπαρχηγός ΓΕΣ (2004 - 2005) και Δκτής ΑΣΔΕΝ (2005-2006).

 

 Είναι απόφοιτος της ΑΣΠ και της ΣΕΘΑ και έχει αποφοιτήσει από όλα τα σχολεία του Όπλου του.

 

 Το 1974 προήχθη στο βαθμό του Υπίλαρχου και έγινε Ίλαρχος το 1978. Το 1983 προήχθη στο βαθμό του Επίλαρχου, το 1988 στο βαθμό του Αντισυνταγματάρχη και το 1995 στο βαθμό του Συνταγματάρχη. Το 1999 προήχθη στο βαθμό του Ταξιάρχου. Το 2002 προήχθη στο βαθμό του Υποστράτηγου και τοποθετήθηκε ως Διοικητής του ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ. Το 2004 προήχθη στο βαθμό του Αντιστράτηγου και τοποθετήθηκε ως Β΄ Υπαρχηγός ΓΕΣ.

  Την 4η Μαρτίου του 2005, ανέλαβε Διοικητής της ΑΣΔΕΝ.

  Διετέλεσε Αρχηγός ΓΕΕΘΑ από το 2007 έως το 2009, όπου και αποστρατεύτηκε πρόωρα και αιφνιδιαστικά, 8 μήνες πριν ολοκληρώσει την θητεία του!

 

   ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

  Ο Στρατηγός Δημήτριος Γράψας στη διάρκεια της σταδιοδρομίας του τιμήθηκε με τις εξής διακρίσεις:

Μετάλλιο Στρατιωτικής Αξίας Γ΄ Τάξης

Χρυσό Σταυρό του Τάγματος του Φοίνικα

Χρυσό Σταυρό του Τάγματος Τιμής

Διαμνημόνευση Ευδοκίμου Δκσεως Β΄ Τάξης

Διαμνημόνευση Επιτελούς Β΄ Τάξης

Παράσημο του Ταξιάρχη του Φοίνικα

Παράσημο Ταξιάρχη του Τάγματος της Τιμής

Προαγωγή Μεταλλίου Στρατιωτικής Αξίας Β΄ Τάξης

Ανώτερος ταξιάρχης παρασήμου Τάγματος του Φοίνικα

Μετάλλιο στρατιωτικής αξίας Α’ Τάξης

Διαμνημόνευση ευδόκιμου διοικήσεως Τάξης

Διαμνημόνευση υπηρεσίας Αξ/κου Επιτελούς Β΄ Τάξης

Διαμνημόνευση ηγεσίας Σχηματισμού-Μεγάλης Μονάδος Γ΄ Τάξης

Διαμνημόνευση ευδόκιμου Διοικήσεως Α΄ Τάξης

Διαμνημόνευση υπηρεσίας Αξ/κου Επιτελούς Ά΄ Τάξης

Διαμνημόνευση Αξίας και Τιμής

Διαμνημόνευση Ηγεσίας Σχηματισμού-Μεγάλης Μονάδος Β΄ Τάξης

Αστέρας αξιας και τιμής

Διαμνημόνευση Ηγεσίας Σχηματισμού-Μεγάλης Μονάδος Α΄ Ταξης

Ανώτερος Ταξιάρχης του παράσημου του Τάγματος της Τιμής

Πηγή

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

2-6-2014 μ.Χ.

 

Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΙΑΣ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΑΨΑΣ

ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

(δείτε – εκτυπώστε την πλήρη Ανακοίνωση Τύπου εδώ)

 

Το σκεπτικό

   Το θέμα της διαδοχής του Κάρολου Παπούλια έχει ως γνωστόν ανοίξει από τις αρχές ακόμη της χρονιάς, τόσο με δηλώσεις τότε του Πρωθυπουργού, όσο και με σχετικά υπονοούμενα του ίδιου του κ. Παπούλια, που κατ’ ουσίαν αποχαιρέτησε το προσωπικό της Προεδρίας, καθώς η θητεία του λήγει τον Μάρτιο του 2015.

 

   Τώρα πλέον, μετά και τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών και τις σχετικές δηλώσεις ΣΥΡΙΖΑ και άλλων Κομμάτων, οι Εθνικές Εκλογές φαίνονται να είναι αναπόφευκτες για τον Φεβρουάριο του 2015, καθώς η Βουλή δεν θα μπορέσει να εκλέξει Πρόεδρο Δημοκρατίας.

 

   Είναι μάλιστα πιθανόν οι Εθνικές Εκλογές να πραγματοποιηθούν ακόμη και φέτος το Φθινόπωρο και σε μια τέτοια περίπτωση ενδέχεται ο κ. Παπούλιας να διευκολύνει τις εξελίξεις «εάν ο φούρναρης δεν έχει ξύλα», οπότε μπορεί και να έχουμε νέο Πρόεδρο Δημοκρατίας ακόμη και εντός του 2014…

 

   Σε κάθε περίπτωση το θέμα έχει ανοίξει και γι’ αυτό το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ λαμβάνει εγκαίρως την πρωτοβουλία να προτείνει και να επιδιώξει με την στήριξη του ελληνικού λαού και της Ομογένειας, την Εκλογή ως Νέου Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, του δοκιμασμένου, εντίμου, ακέραιου, ευσεβή, ικανού και φιλόπατρη Στρατηγού ε.α. Δημήτρη Γράψα, πρώην Αρχηγού ΓΕΕΘΑ!

 

 

Η Ελλάδα σε σίγουρα χέρια

   Έτσι θα είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία, που θα προταθεί και θα εκλεγεί ένας Πρόεδρος Δημοκρατίας κατ’ ουσίαν απ’ ευθείας από τη θέληση του λαού! Μακριά από κομματικές ίντριγκες, δολοπλοκίες και σκοπιμότητες, ώστε τα χέρια του να είναι ελεύθερα από πολιτικές εξαρτήσεις, για να υπερασπιστεί σθεναρά τα συμφέροντα του λαού και του έθνους, σταματώντας αντισυνταγματικές ενέργειες που οδηγούν σε φτώχεια, εξαθλίωση και υποταγή τους Έλληνες και την Πατρίδα, αλλά να σταματήσει και εκποιήσεις τυχόν στρατηγικών και νευραλγικών ελληνικών επιχειρήσεων, συστημάτων και φορέων, που πιθανόν να έχουν σχέση με την κοινωνική, ενεργειακή και εθνική ασφάλεια! Το Σύνταγμα του δίνει τέτοιες δυνατότητες (άρθρο 42)!

 

   Ένας Πρόεδρος που μπορεί να εξασφαλίσει την κρίσιμη εθνική ενότητα, ομόνοια και ομοψυχία, να υπερασπιστεί τα εθνικά θέματα, να γνωρίζει ακόμη και τον τελευταίο βράχο της Ελλάδας, να ξέρει την αξία της Εθνικής Παιδείας και Άμυνας στην πράξη, τα σεβάσματα της Ελληνοσύνης!

 

   Ένας Πρόεδρος που μπορεί ο λαός να του έχει εμπιστοσύνη! Και έχει κερδίσει ήδη αυτή την εμπιστοσύνη, με το έμπρακτο ενδιαφέρον του για τις εσχατιές της Ελλάδας και τη θωράκιση των απόμακρων νησίδων και βραχονησίδων που εξασφαλίζουν εθνικό χώρο, εξαμίλια, υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ και στηρίζουν τα σύνορα και την οικονομική ζωή των ακριτών και της χώρας!

 

   Ένας Πρόεδρος που μπορεί να λέει «ΟΧΙ» και «να τρέμει η γη», όταν παίζονται τα εθνικά συμφέροντα, όπως είπε και έπραξε ως Α/ΓΕΕΘΑ, με την έξοδο του ερευνητικού σκάφους «Μαλένε Όστερβολντ» για λογαριασμό της Τουρκίας, τον Νοέμβριο του 2008, εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας και ΑΟΖ, το οποίο απείλησε με άμεση βύθιση, υποχρεώνοντας τον Νορβηγό κυβερνήτη του να το πάρει και να εξαφανιστεί κυριολεκτικά!

 

   Ένας Πρόεδρος που αγαπά και σέβεται την Πίστη μας, τον Χριστό και την Υπεραγία Θεοτόκο!

   Ένας Πρόεδρος που έχει τον σεβασμό στρατού και λαού, για τα δύσκολα και κρίσιμα που έρχονται. Για όλα αυτά που προείδε ο Γέροντας Παΐσιος, του οποίου η αγιοκατάταξη ετοιμάζεται ήδη και μπορεί να είναι η πρώτη μεγάλη έκπληξη του 2014, καθώς φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια από την κοίμησή του

 

   Ένας Πρόεδρος που θα είναι ο ιδανικός φύση και θέση Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, σε αποφασιστικές ώρες, όπως προβλέπει το Σύνταγμα στο άρθρο 45!

 

   Ένας Πρόεδρος που αξίζει να έχει μιαν Ελλάδα, που δεν υποτάσσεται, που δεν παραδίδεται, που δεν το βάζει κάτω, αλλά συνεχίζει, ελπίζει και προχωρά με τη βοήθεια του Θεού νικηφόρα και ανατρεπτικά στην Ιστορία!

   Μιαν Ελλάδα που πρέπει να βρίσκεται πλέον σε σίγουρα χέρια!

 

 

Ψηφίζουμε – Υποστηρίζουμε

   Η πρωτοβουλία του ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ μπορεί να υποστηριχτεί από προσωπικότητες, Συλλόγους, Φορείς, ΜΜΕ, Ιστοσελίδες, Μπλογκς (με την προϋπόθεση ότι δεν έχουν σχέση με τον κομματικό μηχανισμό της  Χ. Αυγής) αλλά και από όλους τους Έλληνες σε Ελλάδα και Ομογένεια που μπορούν να την ΨΗΦΙΣΟΥΝ και να την διαδώσουν!

 

   Πιστεύουμε πως όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα! Μπορούμε να ξαναφτιάξουμε την Ελλάδα μας, που ενώ έχει έναν υπέροχο λαό, στερείται αγνών, φωτισμένων και ψυχωμένων ηγετών!

  

   Ο Στρατηγός Δημήτρης Γράψας, είναι ένας τέτοιος ηγέτης! Και με τον Γράψα, μπορούμε να γράψουμε ξανά Ιστορία!

 

   Μπορούμε, με την καθολική υποστήριξη της πρότασης από την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνισμού, να υποχρεώσουμε τα Κόμματα και τους Βουλευτές, που εξαρτώνται από την ψήφο αυτού του ίδιου λαού, να την υιοθετήσουν και να την πράξουν!

 

   Και σε κάθε περίπτωση, θα είναι η πρώτη μεγάλη κίνηση μιας πιο άμεσης Δημοκρατίας! Η πρώτη μεγάλη, ενωτική, πανελλαδική και πανομογενειακή Πρωτοβουλία να απεξαρτηθούμε από τον μικρόκοσμο των κομμάτων και να συγκροτήσουμε έναν νέο πολιτικό, καθαρό, ενωτικό, δημοκρατικό και δυναμικό εθνικό πόλο, που θα ενώνει και θα δυναμώνει τους Έλληνες και την Ελλάδα!

 

   Γιατί η Ελλάδα δεν είναι Μνημόνιο! ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΗ!

   Ας τη ζωντανέψουμε!

   Μπορούμε!

 

    ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

www.NOIAZOMAI.net           

 

 

1 Η ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΓΡΑΨΑ ΤΟ 2009, ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΧΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΑΣ ΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΒΥΘΙΣΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ

 

 

 

 

2 Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΡΑΨΑΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ, ΤΗΝ ΥΠΕΡΜΑΧΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

 

 

 

 

3 Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΡΑΨΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΕΡΙΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΠΟΥ Η ΑΟΖ, ΤΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΟΥΝ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ!

 

 

 

 

 

< <

 

 

 

BANNERS

Μπορείτε να βοηθήσετε τοποθετώντας  τα banners με σύνδεσμο στο http://www.noiazomai.net/grapsas.html

 

 

            

 

 

 

www.NOIAZOMAI.net

 

noiazomai@gmail.com